horoszkóp ezotéria karrier
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzeknek érdemes a hónapban őszintén megmondani a véleményüket a munkahelyükön, a Halaknak pedig fontos odafigyelniük a pontosságra májusban.

Kos

Munkát keresel? Nyisd ki jobban a szemed, nézd meg a kirakatokat, hátha valaki nem valamely médiafelületen hirdet állást.

Bika



Ikrek

Munkát keresel? Május elején beugrathatnak és ígérgethetnek, ezért semmit ne vegyél komolyan, amíg nem látod leírva. Ne kezdj úgy új munkába, hogy nincs szerződésed.

Rák

Munkát keresel? Vedd komolyan a legviccesebb munkaajánlatot is. Lehet, hogy elsőre humorosan hangzik, de nagyon is jól tudnál benne teljesíteni.

Oroszlán

Munkát keresel? Alakítsd át gyökeresen az önéletrajzodat, legyen teljesen más formája és tartalma. Néha a banálisan egyszerű dolgok lendítenek előre.

Szűz

Munkát keresel? Újra jelezd családtagjaidnak, ismerőseidnek, barátaidnak, hogy munkát keresel, mert most ott van a lehetőség a közeledben.

Mérleg

Munkát keresel? Figyelj a pletykákra, az apró jelekre, mert ott akadhatsz most megoldásra, ahol a legkevésbé várnád.

Skorpió

Munkát keresel? Légy rugalmas. Ha csak négy vagy hat órában akarnak foglalkoztatni, hát fogadd el. Majd lesz ez több is!

Nyilas

Munkát keresel? Egymást érik a telefonok és e-mailek, és köztük lesz az, amire régóta vársz. Nehogy elszalaszd!

Bak

Munkát keresel? Ne dőlj be a túlzottan szép ígéreteknek, elégedj meg a kevéssel, ez jelenleg a biztos.

Vízöntő



Halak

Munkát keresel? Semmilyen megbeszélésről ne késs el, a pontosság most létkérdés!


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.