Már nem drogozik, de az itallal nem tud leállni Charlie Sheen

Charlie Sheen színész alkohol elvonókúra botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlie Sheen nemrég a Good Morning America Monday című műsor vendége volt, és őszintén mesélt az életében 2010-ben bekövetkezett változásokról.

A színész sosem volt jófiú, de két éve szinte hetente bekerült a neve a hírekbe egy-egy botrány kapcsán. Prostituáltakkal tartott orgiákat hotelszobákban, volt olyan szálloda, mely nem úszta meg a színész dühkitörését sem. Később kirúgták a Két pasi meg egy kicsi sorozatból is, ő pedig keményen beszólt egykori főnökeinek. Mostanában azonban mintha kissé lenyugodott volna a világsztár - erről mesélt a rádióműsorban.

AFP
AFP

"Sokszor vitatkozom nyíltan olyanokkal, akikkel nem kéne. Még ha igazam is van, akkor sem kéne nyilvánosan beszólnom embereknek. Azt hiszem, meg kell fogadnom azt a tanácsot, amit korábban kaptam, mégpedig, hogy mindig van lehetőség arra, hogy elhagyjuk a termet" - vallotta Charlie, aki ezzel a mondatával maga is beismerte, hogy korábban hozott elhamarkodott, hirtelen döntéseket.

Sheen azt is bevallotta, hogy jelenleg tiszta, nem kábítószerezik, de néha iszik alkoholt, mert az elvonó nem neki való. "Vidéken élek, és mindig van alkalom az ivásra" - mesélte Charlie, aki jelenleg még dolgozni akar, de hamarosan hosszabb szünetre menne, hogy minden idejét a gyermekeivel tölthesse.

Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk téged hétköznap este 10 után a Life.hu-n!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.