Egy sziklának csapódott és súlyosan megsérült az X-Faktor mentorának édesanyja

platina Kalifornia baleset Bumeráng Márta néni Geszti Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az ország Márta nénije teljesen felépült combcsonttöréséből, sőt, már annyira jól van, hogy meg sem áll Kaliforniáig, ám ezúttal a mélytengeri fürdőzést biztosan kihagyja.

Mindenki Márta nénije, azaz Geszti Péter édesanyja teljesen felépült. "Azt nem mondom, hogy ugrálok, mint a szöcske, de tény, hogy ahhoz képest, amilyen állapotban voltam, végre jól vagyok. Újra önjáró vagyok, pedig kétszer is csípőprotézis-beültetésen estem át, ráadásul a tavalyi combtörésem óta bennem van egy nagyjából huszonöt centis lemez, amely összetartja a csontot. A fiam nagyon odáig volt, de most már ő is boldog, hogy jól vagyok. A tavaly nyári baleset nem vette el a kedvemet az utazástól, hamarosan vakációzni megyek, aztán pedig Kaliforniába, egy régi barátnőmhöz. De azt hiszem, a tengerbe soha többé nem teszem be a lábam" - mondta Geszti mamája a Borsnak.

www.rtlklub.hu
www.rtlklub.hu

Márta néni a múlt nyáron Horvátországban, a vízben sérült meg. "Sosem felejtem el, mert pokoli volt. Egy hullám nekivágott a sziklának, eltört a combcsontom, zúzódások mindenhol a testemen. Szóval gyakorlatilag úgy kanalaztak össze. De most már csak a térdem fáj egy kicsit, ami voltaképpen tényleg csoda, hiszen hónapokig mozgásképtelen voltam. Persze ha nem gyógyultam volna meg, akkor sem panaszkodnék, az nem az én stílusom, és egyébként is az a lényeg, hogy az ember ne hagyja el magát!"' - magyarázta Márta néni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.