Harmadszor is férjhez ment Annie Lennox

2012.09.19. 20:55

Harmadszor is férjhez ment Annie Lennox: a brit énekesnő egy 54 esztendős orvos, Mitch Besser felesége lett.

A szertartásra vasárnap került sor szűk családi és baráti körben - erősítette meg kedden a híresség szóvivője. Brit sajtójelentések szerint a ceremóniát egy magánhajón tartották a Temzén, és a meghívottak között olyan sztárok tűntek fel, mint az Oscar-díjas Colin Firth.

Forrás: AFP

Az 57 esztendős Lennox első két sikertelen házassága után kijelentette, hogy soha többet nem házasodik meg. Besser miatt azonban megváltoztatta álláspontját. Új férjével 2009-ben ismerkedett meg egy jótékonysági kampány során. A férfi egy dél-afrikai, AIDS-ellen küzdő jótékonysági szervezet vezetője.

A Eurythmics egykori énekesnőjének két lánya, Bessernek pedig két kamasz fia van.

Forrás: MTI

Tragédia! Elhunyt Stephen Dunham amerikai filmszínészhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120919-48-evesen-szivinfarktust-kapott-es-elhunyt-stephen-dunham-amerikai-filmszinesz.html Húsz éve őt imádta minden férfi! A világsztár ismét fürdőruhában pózolt - fotóhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120916-husz-eve-ot-imadta-minden-ferfi-pamela-anderson-szineszno-ismet.html Ezt minden nőnek látnia kell! Tökéletes hasizmait mutogatta a jóképű olimpikonhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120916-tokeletes-hasizmait-mutogatta-a-jokepu-olimpikon-ryan-lochte-uszo.html Tudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.html Hatalmas női melleket kapott az egykori megasztároshttp://www.life.hu/tested-lelked/20120915-szecsodi-karcsi-a-megasztar-versenyzoje-hatalmas-noi-melleket-kapott.html Elhunyt a Dallas sorozat sztárjahttp://www.life.hu/tested-lelked/20120914-lance-legault-a-dallas-sorozat-sztarja-elhunyt.html
Annie Lennoxpárkapcsolatházasságsztárszertartásesküvőszerelem