asztrológia csillagászat csillagjegy csillagjóslás horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Míg az Oroszlánokra rendkívül mozgalmas hétvége vár, addig a Kosoknak itt lesz két teljes nap a kikapcsolódásra.

Kos


Hétvégi tipp: Előre közöld már szombat reggel mindenkivel hétvégi terveid, így nem kerülsz majd kellemetlen helyzetbe. Mindenki meg fogja érteni!

Bika


Hétvégi tipp: Szombaton intézz el minden olyan teendőt, ami halaszthatatlannak tűnik, a többit tedd félre, dolgozni ráérsz hétfőn is.

Ikrek


Hétvégi tipp: Ne sportolj most hétvégén. Inkább aludj egy nagyot.

Rák

Hétvégi tipp: Olyan emberekkel töltsd az időt, akik segítenek feltöltődni.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Szombattól vasárnap délig tombold ki magadból a hét közben felgyűlt feszültséget, de utána már pihenj, mert jövő héten sok dolgod lesz.

Szűz

Hétvégi tipp: Ezt a kommunikációban gazdag két napot fordítasd a javadra! Mutasd meg másoknak, hogy kész vagy minden kompromisszumra.

Mérleg

Hétvégi tipp: Ne adj ki feleslegesen pénzt olyan dolgokra, amikre garantáltan nincs szükséged.

Skorpió

Hétvégi tipp: Már szombat reggel tervezd meg a hétvégédet, és próbálj egyensúlyt találni a házimunka és a bulik között.

Nyilas

Hétvégi tipp: Figyelj az égi jelekre vagy a belső hangodra, mert pontosan megsúgják, mikor mit tegyél.

Bak

Hétvégi tipp: Szombaton menj csavarogni a barátnőiddel, vagy akár lovagolni. Szükséged lehet friss levegőre.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Töltsd a szombatot és a vasárnapot is teljesen szabadon. Repülj, mint egy madár, élvezd az életet.

Halak

Hétvégi tipp: Ha úszást terveztél a hétvégére, inkább szombaton menj uszodába, hogy vasárnap ne szalaszd el a lehetőséget csak azért, mert nem vagy elérhető.

Novemberi karrierhoroszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121029-ezoteria-csillagaszat-asztrologia-novemberi-karrierhoroszkop.htmlA legjobb ufóvideók, amik hamisnak bizonyultakhttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121105-megdobbentoen-realis-a-legjobb-ufovideok-amelyek-hamisnak-bizonyultak.html3 rejtélyes eltűnés, amire nincs magyarázathttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121031-legendak-nyomaban-kodde-valt-emberek.htmlNovemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121029-ezoteria-asztrologia-csillagaszat-novemberi-horoszkop.htmlSzerelmi horoszkóp novemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121029-ezoteria-asztrologia-csillagaszat-szerelmi-horoszkop-novemberre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.