asztrológia csillagászat csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok a hétvégét töltsék kielégítő pihenéssel, a Bakok viszont nyugodtan próbára tehetik magukat valamilyen téli sportban. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Hétvégi tipp: Ne akarj mindent megoldani egyszerre, az még senkinek nem sikerült. A hétvége legyen most csak a tiéd, és csak rólad szóljon, csak érted történjen minden.

Bika

Hétvégi tipp: A legtöbb optimista felnőtt jellemzője, hogy mindig gyerek marad kicsit. Lehet, hogy nincs problémád a pozitív gondolkodással?

Ikrek

Hétvégi tipp: Találj mindkét nap 1-1 órát a totális kikapcsolódásra, amikor minden kizárólag rólad szól!

Rák

Hétvégi tipp: Egy olyan információ birtokába juthatsz, amit továbbgondolva sok hasznod származik majd belőle.

Oroszlán

Hétvégi tipp: Mondj igent a bulira, csak az alkohol mennyiségével bánj óvatosan, mert különben cudar lehet a vasárnapod.

Szűz

Hétvégi tipp: Ha az anyagiak most nem engedik meg a kétnapos hétvégét, akkor szombaton otthon pihenj, vasárnap pedig menj el egy törökfürdőbe.

Mérleg

Hétvégi tipp: Ha nincs kedved elkezdeni az otthoni munkákat, tegyél be egy jó zenét, és sarkalld magad arra, hogy nekiállj.

Skorpió

Hétvégi tipp: Ess túl a "muszáj" dolgokon minél előbb! Tervezd a vásárlást szombat kora reggelre, ne told el délutánra, így bőven marad időd a családra és a barátaidra is.

Nyilas

Hétvégi tipp: Vegyél erőt magadon és láss neki a tennivalóknak. Nincs sok belőlük, utána sokkal nyugodtabban tudsz majd a szeretteidre koncentrálni.

Bak

Hétvégi tipp: Ha szabadtéri a program, mindenféleképpen az időjárásnak megfelelően öltözködj! Legyen meleg és többrétegű a ruházatod.

Vízöntő

Hétvégi tipp: Ezt a hétvégét lehetőleg töltsd olyan tevékenységekkel, amelyek lecsillapítják elméd, és megnyugtatnak. Csak olyasmit csinálj, ami tényleg élményt nyújt.

Halak

Hétvégi tipp: Vastag zokni, sál, sapka kihagyhatatlan kellékei a hétvégének!

Horoszkópod elárulja, mit sportolj!http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101014-horoszkopod-elarulja-mit-sportolj.htmlHoroszkópod elárulja, milyen zenét szeretsz!http://www.life.hu/szorakozz/zenekonyv/20101214-zenehoroszkop-csillagjegyek-es-fulbemaszo-dallamok.htmlHoroszkópod elárulja, mivel gyógyítsd magadhttp://www.life.hu/tested-lelked/20120202-gyogynoveny-horoszkop.htmlFejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.