asztrológia csillagok heti horoszkóp csillagállás ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok vessék bele magukat a szilveszteri tombolásba, mert szerdától úgyis visszatérnek az egyhangú hétköznapok, amelyet a Bikák már különösen várnak. Nézd meg, mit jósol a Life.hu horoszkópja az újév első hetére!

Kos

Tipp: Most olyanoknak is küldj e-mailen újévi üdvözletet, akikkel épp nem rendezett a kapcsolatod. Tedd meg te az első lépést a békülés felé. Boldog új évet!

Bika

Tipp: Megfigyelhető lesz, hogy sokan kérnek majd tanácsot tőled. Ne utasíts senkit vissza, hisz egyszer neked is szükséged lehet mások iránymutatására. Boldog új évet!

Ikrek

Tipp: Mindegy, milyen tanfolyamra jelentkezel, ám ha tényleg elhatározod magad, akkor járd is ki az iskolát, ne hagyd félbe! Boldog új évet!

Rák

Tipp: Megírtad már a 2013-ra szóló feladat- és kívánságlistádat? Nem? Akkor itt az ideje! Boldog új évet!

Oroszlán

Tipp: Hosszú évek óta nem voltál ennyire határozott és céltudatos, mint most. Ne hagyd magad lebeszélni semmiről. Boldog új évet!

Szűz

Tipp: Ne csak a saját, hanem mások, családod vagy barátaid érdekeit is képviseld, adj másoknak jó tanácsokat, nyújts segítő jobbot. Boldog új évet!

Mérleg

Tipp: Talán szükséged lenne egy önfejlesztő könyvre, ami rámutatna a hibás lépéseidre. Boldog új évet!

Skorpió

Tipp: Próbáld meg rendszerezni a mindennapjaidat, és olyan fix programokat beiktatni, amelyek minden nap 5 perc tuti kikapcsolódást nyújthatnak. Boldog új évet!

Nyilas

Tipp: Dohányzás? Nassolás? Rendszertelen étkezés? Sosincs késő változtatni! Boldog új évet!

Bak

Tipp: Igaz az, hogy egyszer fenn, máskor lenn. De te ezen a héten kizárólag szárnyalni fogsz, átlátsz mindent. Használd ki a pozitív égi energiákat. Boldog új évet!

Vízöntő

Tipp: Ha van pár olyan karácsonyi ajándék, amivel nem igazán tudsz mit kezdeni, csereberélj a barátnőkkel. Boldog új évet!

Halak

Tipp: Fogyóhold ideje van, ez kedvez a súlycsökkenésnek és méregtelenítő kúráknak. Boldog új évet!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.