asztrológia csillagászat csillagállás csillagjóslás horoszkóp ezotéria csillagjegyek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák figyeljenek a külvilág felől érkező jelzésekre, de a Szűzek is legyenek résen, ugyanis a most következő hideg napok kissé lehangolhatják őket. Derítsd ki, mit jósolnak neked a Life.hu csillagai erre a hétre!

Kos

Tipp: Ha félsz beszélni valakivel, olvasd el az ő horoszkópját is, nézd meg, vajon jól fogadná-e a baráti közeledésedet.

Bika

Tipp: Mindent fogadj el, amit ezen a héten kapsz, és viszonozd is azonnal. Mosolyt mosollyal, ajándékot ajándékkal.

Ikrek



Tipp:

Rák

Tipp: Hajolj meg az égiek akarata előtt, és vesd bele magad a munkába még ezen a héten. Hamar meglátod, hogy a befektetésed meghozza gyümölcsét!

Oroszlán

Tipp: Így karácsony előtt jobb a békesség, nem igaz? Akkor legyints egyet és cselekedj.

Szűz

Tipp: Ne menj úgy hosszabb szabadságra, hogy szőnyeg alá söpröd az esetleges konfliktusokat!

Mérleg

Tipp: Van olyan rokonod, akivel kapcsolatban még mindig nincs jó ajándékötleted? Mit szólnál egy vicces karikatúrához?

Skorpió

Tipp: Nem akarsz egy kis kockázatot vállalni? Megérné merésznek lenni, Jupiter hátszelével garantált a siker.

Nyilas

Tipp: Persze, sokat dolgoztál év közben, de most is érdemes megfogod a gyeplőt, és a magad szája íze szerint alakítani a dolgokat.

Bak

Tipp: Szeresd önmagad, mert ha erre képes vagy, akkor a környezetedben élők is szeretni fognak téged.

Vízöntő

Tipp: Ha karácsony, akkor ne a pénzt helyezd központba, hanem a szeretetet! Ez utóbbit nem lehet megvásárolni, csak érezni.

Halak

Tipp: Ha jót akarsz magadnak, az elég szó után tényleg nem kezdesz újra és újra a munkán tűnődni. Kizárólag a család, a barátok, a szerelem legyen jelen az életedben a hétvégén és a következő héten.

Fejleszd a hatodik érzéked - csillagjegyed szerinthttp://www.life.hu/tested-lelked/onismeret/20121110-onismeret-ezoteria-igy-fejleszd-a-hatodik-erzeked-gyakorlati-utmutato.htmlTudod, hol a párod erogén zónája? - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20101217-mi-izgatja-fel-a-csillagjegyek-szulottjeit-erogenhoroszkop.htmlAmilyen a csillagjegyed, olyan a frizurád!http://www.life.hu/szepulj/haj/20101210-amilyen-a-cillagjegyed-olyan-a-frizurad.htmlTudd meg, hogyan csókol! - Csillagjegye elárulja! (18+)http://www.life.hu/szeress/szerelem/20101223-csokhoroszkop-csokolozo-csillagjegyek.htmlCsillagjegyed elárulja, milyen vagy a párkapcsolatbanhttp://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20120113-csillagjegyed-megmutatja-hogy-milyen-parkapcsolatban-erzed-jol-magadat.htmlDecemberi horoszkóphttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztologia-csillagaszat-decemberi-horoszkop.htmlSzerelmi horoszkóp decemberrehttp://www.life.hu/tested-lelked/ezoteria/20121126-ezoteria-asztrologia-csillagjoslas-szerelmi-horoszkop-decemberre.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.