asztrológia a nap cikke ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újabb hétvége az ünnepi készülődés jegyében. Szeretnéd tudni, hogyan boldogulsz a feladatokkal? Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja.

Kos

Itt a hétvége, ami végre nem a munkáról, hanem a kikapcsolódásról szól. Az elmúlt napok eseményei, terhei, pluszfeladatai alaposan leszívták az energiáidat, így az elemeidet fel kell tölteni. A stressz is megviselt, hát bátran menekülj el az otthoni tennivalók elől! Vonulj vissza, találd meg a pihenés számodra kedvező formáit. Fontos, hogy ismét elégedett légy önmagaddal! Már nincs sok hátra az évből, ezért vasárnap este fogj egy papírt, s írd össze, mit szeretnél még megvalósítani, és cselekedj!

Hétvégi tipp: Csak olyan házimunkát végezz, ami esténként tényleg nem fér bele az idődbe!

Bika

A szombati napod békét hoz, nyugalom és harmónia jellemez, ugyan túl sok hasznos dolgot nem fogsz csinálni, de nem is ez a lényeg. Az a fontos, hogy foglalkozz önmagaddal, terveiddel, vágyaiddal, igényeiddel. Vasárnap délután viszont egy kisebb vitába csöppenhetsz, s ha nem figyelsz eléggé a környezetedben zajló eseményekre, még a végén téged is belerángatnak, de ha tudsz, állj ellen! Beszéljétek át a vacsora során a probléma forrását, és orvosoljátok közösen.

Hétvégi tipp: Ha szemfüles vagy, akkor idő előtt ráérezhetsz, hogy miből alakulhat ki valamilyen összetűzés, s akár meg is akadályozhatod.

Ikrek

Az utóbbi hetekben sokat dolgoztál, és megelégedésedre mindenből kihoztad a maximumot, ám úgy tűnik, nem tudsz leállni. Ha nem a munkahelyeden, akkor otthon próbálod teljesíteni a családod, vagy épp a saját kívánságaidat. Ehhez képest nem fogy el az energiád, sőt, egyenesen tombol benned az adrenalin, és még csinálnál valami nagyszerűt és egyedit. Vajon honnan van benned ez a rengeteg fölös energia? Mások ennyi hajsza után már rég kidőltek volna. Kezdd el megtervezni a karácsony részleteit!

Hétvégi tipp: Elégítsd ki szabadságvágyadat, menj el kirándulni pár órára olyan helyre, ahol nincs zaj, nincsenek autók, és béke uralkodik.

Rák

Legszívesebben jó messzire elvonulnál a világ zaja elől? Eleged van már a stresszből, a túl sok otthoni munkából? Ez érthető, de ha nem akarod emiatt magadat egy családi vita kellős közepén találni, akkor kivételesen bólogass mindenre, amit szeretteid kérnek tőled. Ezen a hétvégén inkább ne nyilváníts véleményt semmiről, főleg akkor ne, ha az totálisan szembe menne mások igényeivel. Hagyd, hogy a dolgok maguktól alakuljanak. Ha valaki tanácsot kér, ne utasítsd el a segítséget.

Hétvégi tipp: Az égi energiák ezen a hétvégén felturbóznak, úgyhogy ennek megfelelően tervezd a programjaidat.

Oroszlán

Érzelmi stabilitás jellemez, nem tud senki kibillenteni az egyensúlyodból, sőt, még te leszel mások támasza a bajban. Tele leszel energiával, hatalmas lendülettel végzed az otthoni tennivalóidat, és még némi kreativitás is felbukkan, akár át is rendezed az otthonodat. Szinte minden a kedvedre való lesz, így sok mosollyal fűszerezve telik mindkét napod. Tégy bármit, az eredményeidet és örömödet oszd meg szeretteiddel is! Sokszor nélkülöznek téged, de most teljes erőbedobással tervezheted a karácsonyt és a szilvesztert velük.

Hétvégi tipp: Jól állsz az ünnepekre való felkészüléssel, ezért menjetek a hétvégén a hegyekbe kirándulni.

Szűz

Mivel anyagi gondjaidra hirtelen adódtak hasznosítható megoldások, ezért a hétvégéd is nyugalomban telik, hisz tudod, hogy ha nem is oldódott meg minden problémád egy csapásra, de már látod az alagút végén a fényt. A hangulatod kiváló lesz, nő az önbizalmad, elégedett leszel magaddal és a környezeteddel, amit azért nem ártana kicsit szépítgetni. Ugyanakkor enyhe túlzásokba eshetsz, ne költekezz feleslegesen. Jusson eszedbe, hogy a tartalékolás fontos dolog, erről karácsony előtt se feledkezz meg.

Hétvégi tipp: Az ajándékok vásárlásakor legyél előrelátó, logikus és mértéktartó - hidd el, ezt senki nem fogja később felhánytorgatni neked.

Mérleg

Lehet, hogy a szombatodat kifejezetten egyhangúnak és eseménytelennek fogod érezni, ám összességében ez mégis jobb, mintha egyfolytában valamilyen családi ügyet kellene intézned, vagy éppen takarítanod, nem? A szombatot követően sokkal mozgalmasabb vasárnapnak futsz neki, hirtelen eszedbe jut, hogy nyakadon a karácsony, s mennyi mindent elő kell készítened. Ne bánd ezt a mozgalmasságot, mert minden az elképzeléseid szerint alakul még a magánéletedben is. Inkább élvezd az advent illatait, ízeit, a karácsonyi vásárt.

Hétvégi tipp: A karácsonyi vásár nem a pénzköltésről szól, elég, ha ott vagy és részt veszel a körforgásban.

Skorpió

Ha még egyáltalán nem volt időd nekiülni a karácsonyi tervek szövögetésének, valamint az ajándékok és a vacsora alapanyagainak beszerzését is halogattad, talán itt a remek alkalom, hogy nekiduráld magad néhány részfeladatnak. Lehet, hogy szerinted még messze a karácsony, de a következő két heted rettentő zsúfolt lesz, így most nyugalomban előkészíthetsz pár dolgot. Ugyanakkor biztasson a tudat, hogy vasárnap minden gördülékenyen halad majd a maga útján, és mosollyal nyugtázod a hétvégét.

Hétvégi tipp: Bevásárlókörutad során most meglepően sok kedvező dologra bukkanhatsz, nyugodtan áldozz önmagadra egy kis pénzt!

Nyilas

Erre a hétvégére munkát vagy épp otthoni tennivalók tucatját tervezted? Tényleg erre akarod a szabadidődet áldozni pihenés és kikapcsolódás helyett? Ugye, nem? Ha mégis így döntesz, légy tisztában azzal, hogy az időt szeretteidtől és önnön magadtól veszed el. Biztos, hogy nem lenne jó megoldás az arany középút megtalálása? Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat, és különösen nem a hétvégéket túlbuzgóságoddal! Elég nyomásnak vagy kitéve a munkanapokon, úgyhogy vesd le a béklyóidat, és helyezd magadat a középpontba.

Hétvégi tipp: Jó kikapcsolódás lehet a közeli karácsonyi vásár meglátogatása. Családdal vagy barátokkal, de mindenképp jó muri lesz!

Bak

Egy olyan adventi hétvége előtt állsz, ami tele lesz békével, nyugalommal. Lehetsz kicsit álmodozós hangulatban is, most senki nem fogja ezt rajtad számon kérni. Fordítsd a szabadidődet a saját javadra, főzz finomat, tervezd meg a karácsonyi menüt, és akár már most a szilveszteri bulit. Neked is érezned kell, hogy jól alakulnak a dolgaid, s ez nem lesz másként az év hátralévő heteiben sem. Használd ki kreativitásod, ötleteidet ne hessegesd el, csak mert valaki bolondnak tart miattuk. Ha jól kommunikálsz, a családtagjaid is értékelni fogják sziporkázó hangulatodat.

Hétvégi tipp: A mézeskalácsot már most el lehet készíteni, de tesztelj többféle receptet, hogy a legjobb végeredményt kapd.

Vízöntő

Nem egészen úgy kezdődik majd a hétvégéd, ahogy eredetileg tervezted, de ez nem baj, mert vasárnap estére összességében elégedett leszel mindazzal, amit a sorstól kaptál. Akad néhány bonyolult helyzet, mégis a legjobbat fogod kihozni ezekből. Ne keseregj, inkább alkalmazkodj a megváltozott körülményekhez, s tartsd szem előtt, hogy minden rosszban van valami jó! Ha valaki hirtelen felbukkan a régmúltból, azt fogadd örömmel, mert jó híreket fog hozni.

Hétvégi tipp: Csakis rugalmasságra lesz szükség, hogy a dolgokat jobbá tedd. Ez pedig megvan benned, igaz?

Halak

A héten volt részed néhány zűrzavaros pillanatban, amikor azt sem tudtad, mibe kapj, és lesz-e kiút a gödörből. Te azonban ismét remekeltél, így nyugodtan kezded meg az advent második hétvégéjét, idődet pedig annak szentelheted, ami neked jólesik. Ne dolgozz szombaton, legfeljebb az otthonod körüli teendőket végezd el, minden más ráér később! Csak a saját kényelmeddel, testi és lelki harmóniáddal foglalkozz. Vasárnap feltöltődsz energiával, kellően fitt leszel, s hétfőn lehengerelsz majd mindenkit.

Hétvégi tipp: Ha társaságra vágysz, akkor csak olyan emberekkel töltsd az időd, akik pozitívan gondolkodnak, s képesek inspirálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.