asztrológia a nap cikke ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alig egy hét van már csak karácsonyig, fogytán az erőd, de a lelkesedésed töretlen. Te is szeretnél ünnepi hangulatot varázsolni a családodnak. Hétvégi horoszkópod elárulja, hogyan, honnan meríts erőt ehhez a feladathoz.

Kos

Anyagi ügyeidet szeretnéd tisztán látni, ezért a hétvégén sokat fognak e körül forogni a gondolataid. A gyors és hatásos rendezés lehetősége alaposan lefoglal majd, így viszont kimaradhatsz abból az izgalmas és bizsergető érzésből, ami az ünnepek előtt tölti el az embereket. Próbálj meg arany középutat találni, s alkalmanként tedd egy kicsit félre a kétely érzését, az otthoni feladatok elvégzését. Engedj teret a pozitívabb gondolatoknak, mert összességében nincs semmi jelentős baj veled vagy körülötted! Ne mellőzd a karácsony csodás hangulatát!

Hétvégi tipp: Különösen vasárnap kellene egy kicsit lazítanod, mert hétfőn még sok házon kívüli feladat vár rád.

Bika

Ezen a hétvégén a szeretet, a figyelem és az őszinte tisztelet az a hármas erő, ami jelentős pluszt, extra lendületet ad számodra - bárhol légy, bármit is csinálj. Szerencsére ebben az érzésben most nem szenvedsz hiányt, sőt, néha még túl is csordul a pohár, viszont akik szeretnek, azoknál nem okozhat ez gondot. A lényeg, hogy szeress, így pedig biztosan vissza is kapod ezt az érzést. Vasárnap egy váratlan telefonhívás vagy írásos üzenet hozhat izgalomba, mert a tartalma nagyon kedvező lesz rád nézve. Jó kedved lesz, és hosszú távú perspektíva nyílik meg előtted. Légy bátor!

Hétvégi tipp: Intézd úgy a dolgaidat, hogy a szeretteiddel eltöltött idő mellett egy kicsit tudj egyedül is maradni.

Ikrek

Bár pihenni szeretnél, valahogy mégsem adódik erre lehetőség, vagy legalábbis csak nagyon kevés. Magad is meglepődsz, hogy milyen mozgalmasan alakul majd a következő két nap. Ha még nem tartasz sehol a karácsonyi előkészületekben, akkor húzz bele, mert ha sokáig halogatod, kapkodás lesz a vége. Ajándékok? Menülista? Külső és belső dekoráció? Tényleg 23-án akarsz bevásárolni a tumultusban? Legalább a menüt eszeld ki most, és még egy próbafőzést is csinálhatsz, hogy tudd, min kell még módosítanod. A társasági élet is fontos, ne hagyd ki, de ne rúgj ki a hámból!

Hétvégi tipp: Ezüstvasárnap lévén biztos sok érdekes dolgot, valamint kedvezményt találsz a boltokban. Nézelődni lehet, a felesleges költekezést viszont kerüld el.

Rák

Ezen a hétvégén nem fog tetszeni az, ha mások akarják megmondani, mit csinálj. Egyébként az ilyen helyzeteket máskor egészen békésen tűröd, most viszont nem. Légy bátor, és menj szembe mások akaratával, de a békesség kedvéért tedd ezt diplomatikusan. Kínálj alternatívát: ha ő segít neked, te támogatod őt, így mind a ketten jól járhattok. Ne puffogj magadban, az nem old meg semmit. Ha úgy érzed, hogy az elmúlt hetekben a családban valaki átvette, vagy próbálja átvenni az irányítást, ne bosszantson: még jól is jöhet ez a változás.

Hétvégi tipp: Ideje összegezned a karácsonyi tennivalókat, hisz még akad pár intéznivaló, de előrelátásod segít, hogy tennivalóid végére érj.

Oroszlán

Óriási türelemre, kitartásra, némi kreativitásra és sok, megértő bólogatásra lesz szükséged a következő két napon. Mivel folyamatosan jössz-mész, állandóan találsz magadnak valami pakolni, tenni vagy javítanivalót. Otthonodra ráfért már a figyelem, de félmunkát ne végezz. Ha belekezdesz valamibe, azt fejezd is be, és hidd el, egy kis kreativitás jót tenne a környezetednek. Viszont könnyen lehet, hogy ideges, ingerült emberekbe botlasz házon kívül. Ne húzd fel magad, maradj türelmes és megértő, hallgasd meg az emberek problémáit, mert te magad lehetsz a megoldás forrása.

Hétvégi tipp: Szükséged lenne csendre, békére? A válasz igen, úgyhogy keress olyan módszereket, amivel lecsillapíthatod az elméd. Kezdd el most!

Szűz

Eddig halogattad az ajándékvásárlást, a dekoráció előkészítését, a menü megtervezését? Lehet, hogy távolinak tűnik a karácsony, de ez nincs így, itt van a nyakadon! Szerencsés vagy, mert ha segítséget kérsz a környezetedtől, akkor azt meg is fogod kapni. Amennyiben nekiveselkedsz egy feladatnak, azt képes leszel elvégezni, ha kreativitást is viszel bele, egyenesen élvezni fogod. A kezdeti kétségbeesés az elmaradások miatt gyorsan elmúlik, mert egy rokoni segítség kihúz a csávából. Jó tanácsok, praktikus ötletek formájában megkapsz minden támogatást, amire csak szükséged van.

Hétvégi tipp: Nos, a szilveszter sincs messze! Hol akarod meginni az újévi pezsgőt? Ha nem otthon, ideje helyet foglalni valahol!

Mérleg

Az utóbbi időben tett komoly erőfeszítéseid a siker és a gyarapodás érdekében már a héten meghozták gyümölcsüket, de még a hétvégén is szolgál neked a sors pozitív meglepetéssel. Nem hiába szántál annyi időt és energiát arra, hogy otthonodban és különféle emberi kapcsolatok terén változtatásokat vigyél véghez. Az új dolgoknak szeretteid is örülnek majd. Ha a módosítások sorából a lelki problémák megoldása kimaradt, arra is szánj időt. Bármi nyomja a szíved, ezen a hétvégén mondd ki, az égiek segítik az egyenes és tiszta kommunikációt.

Hétvégi tipp: A mézeskalácsot már most megsütheted, ennyivel kevesebb feladatod marad karácsonyra.

Skorpió

Meglehetősen zsúfolt napok vannak a hátad mögött, leterheltnek, kissé kiégettnek érzed magad. Fura módon, ahogy beköszönt a hétvége, hirtelen ismét tele leszel energiával, kreatív ötletekkel, környezeted nem is érti, hogy csinálod ezt. Már szombat délelőtt extra fokozatra kapcsolsz, és látványos tempóban végzed az otthoni feladataidat. Honnan ez a rengeteg energia és kitartás? Az égi konstellációk kedvezőek, ráadásul Mars segít abban, hogy megállíthatatlan legyél, mindent el tudj intézni, és az elhanyagolt ügyeknek is a végére járj.

Hétvégi tipp: Fantáziádnak ne szabj határt, ha most indulsz ajándékvásárlási körútra, nyugodtan gondolj extravagáns dolgokra, és lepd meg magadat is.

Nyilas

Ugye eszedbe se jut, hogy szombat reggel dolgozz, vagy valamilyen formában megerőltesd magad ahelyett, hogy pihennél, és készülnél a karácsonyra? Legyen ez legfeljebb egy kósza gondolat, és gyorsan vesd is el! Annyi szép és tartalmas programlehetőség adódik a hétvégére, ezeket használd ki! A karácsonyi előkészületek is igen sürgetővé váltak, és ki oldja meg a felmerülő családi gondokat? Ki békíti ki a barátait vagy a szomszédokat? Már alig van hátra pár nap az ünnepig, úgyhogy ez kerüljön a középpontba!

Hétvégi tipp: Az ünnepi hangulat alapfeltétele a szuper dekoráció! Most lesz benned bőven kreativitás, hát alkoss! Az előkészületekbe vond be a gyerekeket is.

Bak

Semmi okod a feszültségre, az aggódásra vagy az erőfitogtatásra. Nyugodj le, ne hagyd magad felbosszantani, főleg ne banális, semmitmondó ügyek miatt. Ha őszintén körbenézel az életedben, akkor láthatod, hogy nagyjából minden rendben van, miért nem akarod ezt elhinni? Lehet, hogy nem minden fényes és csillogó, de az igazán nagy bajok elkerültek mostanság. Gondold csak végig a dolgaid, s rá fogsz jönni, hogy igenis eljött az a pillanat, amikor tisztán látsz, így pedig helyére tudod tenni a dolgaidat. A lényeg, hogy ne keress olyan hiányosságot, amik nem is léteznek.

Hétvégi tipp: A meditáció, valamint a jóga, főleg, ha csoportosan űzöd, biztos jót fog tenni!

Vízöntő

Figyelj a testedre, az egyértelmű jelzésekre, és vedd is azokat komolyan. Ha fáradt vagy, hát aludj! Ha emésztési gondjaid vannak, alakítsd át ez étrendedet. Ha pedig a megfázás tünetei bukkannak fel, akkor azzal már a kezdetek kezdetén törődj, ne akkor, amikor már alaposan benne vagy! Ha érzed, hogy jóval frusztráltabb, ingerültebb vagy a megszokottnál, a vasárnapot szánd teljes mértékben a pihenésre, végül is ki tilthatja meg, hogy lógasd a lábad? Nincs arra szükséged, hogy jövő hétre összeszedj valami nyavalyát, igaz?

Hétvégi tipp: Élményekben gazdag lesz a jövő hét, úgyhogy töltsd fel az energiatartalékaidat!

Halak

Érdekes, izgalmas és minden igényedet kielégítő vágyaidnak adhatsz szabad utat. Izgalmas feladatok elé nézel ezen a hétvégén, ezek lekötnek, örömmel töltenek el, ugyanakkor egyáltalán nem fognak fárasztani. A pihenés gondolata most távol áll tőled, kifejezetten igényled az aktivitást, a társasági életet. Nemcsak a karácsonyi előkészületek javítanak a hangulatodon, hanem egy régi barát vagy egy távoli, kedves rokon felbukkanása is örömre ad majd okot, főleg, hogy még jó híreket is hoz. A sok otthoni munka igazi kihívást jelenthet számodra.

Hétvégi tipp: Főzz olyat, amit még soha. Süss egy sütit is, keress karácsonyi receptet hozzá!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.