asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyi hajsza, majd az azt követő nagy eszem-iszom, a vendéglátás akkor is kivehette az erődet, ha egyébként strapabíró lélek vagy. Vajon hogyan töltöd fel megcsappant energiaraktáradat? A Life.hu hétvégi horoszkópja elárulja.

Kos

Felejtsd el erre a hétvégére a munkát, a hátralévő családi, vagy akár szakmai kötelezettségeket halaszd 2014-re. Bátran add át magad az önfeledt kikapcsolódásnak, szórakozásnak, találkozásoknak. Lehet, hogy egy előszilveszteri bulira is meghívást kapsz - kötelező igent mondani! Ám ha ez mégsem érkezik meg, te magad is megszervezheted, s már a hétvégén indulhat az újesztendő örömteljes ünneplése.

Napi tipp: Kivételesen ne mérlegelj semmit, egyszerűen az ösztöneid hajtsanak előre, különösen akkor, ha randira hívnak!

Bika

Egy szeretett családtagod vagy hozzád nagyon közel álló barátod pocsék hangulata miatt sértő megjegyzést tehet rád vagy valakire, ami igen kellemetlenül érinti majd a lelked. Természetesen jogos, hogy a szívedre veszed a dolgot, de ahelyett, hogy hasonló formában reagálnál a helyzetre, vértezd fel magad, és mosolyogj. Igyekezz vele békésen, baráti módon kommunikálni, megkeresni a probléma gyökerét, és segíts az orvoslásban is. Ez a hozzáállás alapjában határozza majd meg a hétvégéd hangulatát.

Napi tipp: Rendezd le a szilveszteri bulihoz szükséges bevásárlást, nem éri meg 31-én tolongani a boltban.

Ikrek

Csendes, békés hétvégének indul ez a mostani, még téged is meglep, ahogy környezetedben a pozitív hangulat áramlik, sőt, még élvezed is ezt a kiegyensúlyozottságot, a csendet. Átnézted már a ruhatárad? Tudod, hogy mit veszel fel szilveszterkor? A hétvégét töltsd gondolataid rendezésével, továbbá a 2014-es esztendő tervezgetésével, és természetesen az újévi bulira való felkészüléssel. Ha nálad lesz az évzáró parti, még szombaton intézd el a bevásárlást, a vasárnap nem kedvez ehhez.

Napi tipp: Mindenképp iktass be egy kisebb kirándulást, ha leesik a hó, akkor szánkóval, síeléssel, hóemberépítéssel kiegészítve.

Rák

A hétvégén nagyon sok türelemre lesz szükséged, mert a barátaid, vagy épp a családod néhány tagja nem éppen lesz kedves és megértő veled, sőt, mintha összebeszéltek volna ellened, s egyszerre rohannak le ügyes-bajos dolgaikkal. Mindenki tőled várja a megoldást? Ha van időd és energiád, akkor segíts nekik, de ha a hátad közepére sem kívánod a helyzetet, akkor ne menj bele semmi olyanba, ami túl sok erőt és odafigyelést igényelne.

Napi tipp: Összegezd a 2013-as esztendő eredményeit, kudarcait, függő ügyeit, és már most vázold fel a jövő évi terveket!

Oroszlán

Higgadtan, szeretettel övezve telt a karácsonyod, majd az azt követő napokban a fontos, de még függőben lévő feladatoknak is a végére jártál? Akkor bizony itt az ideje letenned a lantot, és hanyagolnod egy kicsit a munkát, a jövés-menést. A legégetőbb feladatokat szépen elrendezted, a többit bátran told el most már 2014-re. Az égiek szeretnék, ha pihenéssel, nem pedig őrült rohanással próbálnád ezt a hosszú hétvégét eltölteni. Aludj többet, lustálkodj, sétálj egy nagyot, találkozz olyanokkal, akikkel erre rég nem tudtál időt keríteni.

Hétvégi tipp: Lásd és halld meg a sorok közt megbúvó igazi információkat, sok érdekes hír juthat most a birtokodba.

Szűz

Fortuna óvó ölelését érezheted ezen a hétvégén, bármit tégy, minden esetben próbál megóvni az elhamarkodott döntésektől, vagy attól, hogy zsákutcába fuss. Bármerre is jársz, csak figyelj, hallgass, töprengj, de ne siess el semmit. Persze, ha az utadba sodor az élet valami különleges lehetőséget, akkor bátran adj esélyt magadnak! Összességében kellemes napjaid lesznek, csak a munkát kell végre hanyagolnod, a szeretteidet és a barátaidat viszont nem. Csak figyeld a különféle történéseket, mert mindennek oka van!

Napi tipp: Ne a lottózóba menj, Fortuna a véletlenek összjátékával mutatja meg a szerencse irányába tartó utat.

Mérleg

Eljött az idő arra, hogy számot vess, őszinte légy önmagaddal. Vedd sorba az idei esztendő tetteit, sikereit és kudarcait egyaránt. Érdemes átgondolnod, milyen fontos eredményeket értél el, s mi az, ami nem sikerült. Vajon miért vallottál kudarcot? Lehet, hogy el kellene néhány régi, egyben elavult vágyadat engedni, s új álmokat keresni helyettük? Összességében azért mégiscsak pozitív mérleggel fogod zárni a 2013-as esztendőt, és ez jó! Mindig van min javítani és formálni, de ezzel most már ráérsz januárban.

Napi tipp: Próbálj felállítani egy komplett feladatlistát a jövő évre, de maradj reális, így nem okozol magadnak később csalódást.

Skorpió

Kifejezetten fáradtnak és nyűgösnek érzed magad? Ne aggódj, ez a hétvége minden szempontból kedvez a tartalmas pihenésnek. Ne keresd a jelen helyzet okát, hisz egyértelmű: túl sokat vállaltál, és a karácsonyi béke önmagában nem elégített ki, kell még pár nap a teljes lelki felépüléshez. Aludj sokat, ha mehetnéked van, akkor kizárólag olyan irányba indulj, ahol csend vesz körül. Szerencsére most már nincs hová rohannod, úgyhogy ne tedd próbára szellemi és fizikai határaidat. Készülj inkább a szilveszterre, ami új energiákkal tölt fel.

Napi tipp: Menj korcsolyázni, akkor is, ha ez nem épp a kedvenc téli sportod.

Nyilas

Igen, megesik, hogy nem minden alakul az eredeti tervek szerint, így akár rossz hétvégéd is lehet, bonyolult energiákkal. Persze fontos, hogy ne kenődj el, mert nem marad ez így végig, szombat estére, vagy legkésőbb vasárnap reggelre már jobban fogod magad érezni, hétfő reggelre pedig egyenesen kivirulsz. Csak a szombati nap nem igazán kedvező számodra, az is csak a pillanatnyi égi konstellációk miatt. A Hold fogyóban van, inkább elvonja az energiát, mint ad, ezért érzed magad olyan furán. Készülődj inkább a szilveszteri bulira.

Napi tipp: Az a legjobb, ha ma nem csinálsz semmi lényegeset, csak hagyod magad sodortatni az árral, és elmész egy előszilveszteri buliba.

Bak

A jól induló hétvégédet aligha zavarja meg bármi - legalábbis ezt reméled. Ám egy fura incidens mégis bonyodalmat okozhat szombat délelőtt, amelynek magad is fül- vagy épp szemtanúja leszel. Ez a kellemetlenség egy közeli ismerősöd és egy ismeretlen ember között robbanhat ki, ráadásul egy egészen banálisnak tűnő ügy miatt. Neked nincsen benne részed, azonban rosszul érzed magad miatta, ráadásul a végén döntőbírának is felkérhetnek, amihez nem lesz kedved.

Napi tipp: Művelődéssel töltsd el a szabadidőd, menj múzeumba, vagy nézz meg egy olyan kiállítást, amit már régóta szerettél volna.

Vízöntő

Ne menj fejjel a falnak, ne tedd magadévá a Kosok jellegzetes cselekedetét, hisz te egy levegős Vízöntő vagy, azaz meg kell találnod a különféle ügyek békés rendezési módját! Ezt kell szem előtt tartanod a hétvége folyamán, bármilyen bonyodalom is alakuljon ki körülötted. Lesznek olyan élethelyzetek, melyektől most pillanatok alatt dühbe tudsz gurulni, de ha ezt mások is tudják, könnyű célponttá válhatsz azon emberek szemében, akik nem éppen a javadat akarják! Légy megfontolt, és inkább bölcsen hallgass.

Napi tipp: Megy fel a pumpa? Vond el a figyelmedet egy olyan dologgal, amit szeretsz, és ki tud teljesen kapcsolni.

Halak

Az év utolsó hétvégéje kezdődik, ráadásul igen kellemes élményeket tartogat neked. Ám a családod kissé önzőnek tűnhet majd, hisz olyan feladattal bízhatnak meg, amihez nem sok kedved van, ám meg kell oldani, ha nem akarsz vitát. Összességében a kommunikáción lesz a hangsúly, és lásd be, a kérésük nem is vesz el túl sok időt tőled. Mivel te mindig megfontolt és körültekintő vagy, nem véletlen, hogy rád akarják bízni a számukra lényeges dolgot! Légy ügyes, kreatív, és persze gyors!

Napi tipp: Most mindenkivel megtalálod könnyen a közös hangot, ezért kezdeményezz beszélgetéseket, keresd azok társaságát, akikkel régóta nem trécseltél.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.