asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas randi, egy új kapcsolat kezdete vár rád a hétvégén? Esetleg nem vágysz másra, csak hogy csendesen olvasgass egy fotel mélyén? Lehet, nem is tudod, mire vágysz igazán, de a csillagok igen, és üzennek is neked. Íme a Life.hu hétvégi horoszkópja!

Kos

Érdekes, izgalmas, mozgalmas hétvége lesz ez a mostani, hagyd magad inspirálni, sodortatni az árral. Lesz minden, mi szem, s szájnak ingere, rengeteg élmény érhet, a társasági élet sem marad ki a programsorból. Ráadásul még egy újdonság is fontos szerepet kap az életedben, bár elsőre nem gondolnád, hogy ennyire fel fogja kelteni az érdeklődésedet. A hírek, amik érkeznek, arra ösztökélnek, hogy elgondolkodj a jövődön. Szánj elég időt családtagjaidra, és kényeztesd őket valamilyen apró meglepetéssel.
Hétvégi tipp: energiaszinted a semmiből nő hatalmasra, ez pedig nem csak egy bulira, nevetésre, hanem az összegyűlt otthoni feladatokra elvégzésére is elegendő lesz, igaz?

Bika

Könnyen megeshet, hogy szombaton alaposan felhúzod magad egy banális dolog miatt, de amilyen gyorsan jön, annyira hamar el is illan a gond. Összességében nyugodalmas és kellemes hétvégéd lesz. Pár dolog nem egészen úgy sikerül, mint eltervezted, de a hangulatodra csak akkor tudnak ezek a hatások erőteljes befolyással lenni, ha te magad hagyod, hogy a negatív erők körbeöleljenek. Próbáld meg könnyedén felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj meggondolatlanul! Eressz el a füled mellett mindent, így megőrizheted a lelki békéd.
Hétvégi tipp: szerelemre és romantikára vágysz? Közöld kedveseddel, vagy hívj valakit randira, s megkapod!

Ikrek

Kissé le vagy lassulva? Sebaj, ez úgyis csak a szombati napodra lesz jellemző. Mintha minden ólomlábakon járna, de ez csak azért van, mert egy igen fárasztó hetet tudhatsz a hátad mögött, de gondolj arra, minden egyes eredményért, sikerért és dicséretért megdolgoztál, s ez később a javadra fog válni! Igyekezz pihenni is, hogy újult erővel állhass munkába hétfőn. Vasárnap jöhet egy laza kirándulás, uszoda, akár szaunával összekötve, de ha nem akarsz sehová sem menni, akkor legalább a konyhában alkoss valami finomat.
Hétvégi tipp: ha nem regenerálódsz, a hétfői napod nagyon fárasztó lesz. Olvass valamilyen humorral fűszerezett regényt, ami szellemi oldalról is felfrissít.

Rák

A szombat nem lesz könnyű számodra, hisz igen sok tennivalót sorakoztattál fel magad elé, de mindegyik fontos, részben otthoni dolgokkal, részben hosszú távú tervek előkészítésével kapcsolatosak. Mozgalmas hétvégéd csúcspontja vasárnap délelőtt várható, mikor ismerőseiddel valamilyen érdekes újdonságot próbálhattok ki. Élvezd minden pillanatát a szórakozásnak. Jó, ha nem ragadsz be otthonod négy fala közé, hanem kirándulni mész, világot látsz.
Hétvégi tipp: egy napra is érdemes felmenni a Mátrába, ha nincs hó, sétálni.

Oroszlán

Ha szombaton otthon leszel, akkor váratlan vendégek toppanhatnak be hozzád, ami először kissé elkeserít, de később meghozzák a kedvedet a bulihoz. Az is lehet, hogy olyan emberrel hoz össze a sors, aki mellett az élet csupa móka, öröm és kacagás, ráadásul érdekes dolgokat mond, ami felkelti a figyelmedet, elgondolkodtat és cselekvésre sarkall. Optimizmusa nagyszerű hatással lesz rád, új ötleteket kaphatsz tőle, melyeken egész vasárnap tűnődni fogsz.
Hétvégi tipp: ne zárkózz el semmilyen meghívástól, még akkor se, ha a program unalmasnak tűnik. Nem lesz az...

Szűz

Nem vágysz másra ezen a hétvégén, mint a csend, a béke, és a nyugalom csodás hármasára? Egyedül lenni bizony most nem rossz gondolat, a Hold sokat segít a tűnődésben, jövőd tervezésében! Rád fér, hogy rendet tégy a fejedben, és átalakíts néhány dolgot, melyek már elavultak körülötted, vagy éppen benned. Énednek igenis nagy szüksége van egy kis magányra ahhoz, hogy lecsillapítsa a benned tomboló érzelmeket és szélsőséges gondolatokat, amit egy kolléga vagy egy családtag korbácsolt fel még a napokban. Kiváló megoldásra lelsz több függőben lévő ügyeddel kapcsolatban is.
Hétvégi tipp: ne gyötörd magad, ne hibákat keress, hanem azt nézd, min kell változtatnod, hogy sikeresebb légy. Ezen a hétvégén sok kérdésre találsz választ.

Mérleg

Egy régi sérelem kerülhet felszínre a hétvége során, ám érdekes lesz a reakciód, ugyanis örülni fogsz ennek, nem pedig bánkódni miatta. A helyzet alaposan elgondolkodtat, vajon ez a véletlen műve, vagy tényleg törődnöd kell a témával? Egyik rokonodat korábban megbántottad, ami most visszaüthet, ha más nem, hát lelkiismeret furdalás formájában! Lehet, hogy a további viták helyett inkább elcsitítani és megbeszélni kellene a gondot. Érzed, tudod, hogy így van? Akkor emeld fel a telefont, kezdeményezz beszélgetést, mert könnyedén rendezel majd mindent.
Hétvégi tipp: mindenképpen találkozz olyan emberekkel, akik képesek mosolyt csalni az arcodra. Egy táncos buli igazán jól jönne neked...

Skorpió

Barátaid, közeli ismerőseid biztos, hogy felhánytorgatják neked azt, hogy az elmúlt két hétben szinte csak magadra gondoltál, őket pedig alaposan elhanyagoltad. Valóban így lenne? Jogos a panaszuk? Ha a válasz egyértelműen igen, beszéljétek meg, miként hozhatod ezt helyre, de ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél te az ő érdekükben. A vasárnapot szenteljétek egymásnak, így mindenki maga mögött tudja ezt az ügyet, és jó kedvvel indulhat majd a hétfői nap.
Hétvégi tipp: lehet, hogy elvárod, odafigyeljenek rád, de neked is ugyanazt kell tenned szeretteid felé! A mérleg nyelvét ki kell egyensúlyozni!

Nyilas

Jó ideje aggaszt valami? Miért nem mered elmondani kedvesednek vagy valamely közeli családtagodnak ezt? A hétvégi konstellációk most minden kényes ügy rendezésére kedvező hatásokat biztosítanak, légy bátor, végy egy nagy levegőt, és állj elő a témával! Kezdeményezz beszélgetéseket, de keresd meg ezekhez a legbékésebb pillanatokat. Szabadulj meg nyomasztó lelki terhedtől, hogy a vasárnap már ennek fényében teljen, - természetesen közösen és összhangban.
Hétvégi tipp: egy közösen elkészített ebéd, vagy süti jó kiindulópont lehet, mit gondolsz?

Bak

A szombati napot mindenképpen az otthoni teendők töltik ki, s ha még nem tartottad meg a születésnapi bulidat, hát itt az ideje! Igen sok felhalmozott teendőd akad, de most nem fogod ezt kényszernek, vagy épp tehernek érezni, hanem szépen, lassan megoldod a feladatokat. Szombat estére, sőt, vasárnapra is tervezz egy izgalmas programot magadnak, úgy, hogy teljesen add át magad csak az élménynek. Ha hívnak valahová, mondj igent! Törődj a barátaiddal is, akik nagyon várnak.
Hétvégi tipp: a munka ráér hétfőn, légy szabad és pihend ki magad, - úgy igazán!

Vízöntő

A hétvége csendesen indul, nem is vágynál túlzottan izgalomra, amikor egyszer csak fordul a kocka, s jön egy hír, egy meghívás, ami feldob, és onnantól nem akarsz egy helyben ülni. S ha a társasági életben feltaláltad magad, örömmel tölt el majd az is, hogy egy olyan áhított tárgyra tehetsz szert, amire már régóta nagyon vágytál. Turkálj a piaci standok árukínálata, vagy a netes webáruházak sorai között, mert nem lesz szem előtt ez a tétel! Okozz magadnak egy kis örömöt.
Hétvégi tipp: ha nem is feltétlenül vásárlási szándékkal, de menj el egy bolhapiacra. Ki tudja, min akad majd meg a szemed...

Halak

Erre a hétvégére – kicsit önző módon - magadnak terveztél elsősorban programot, mások igényeit figyelmen kívül hagyva? Sebaj, jó az, ha nem mindig az a fontos, mit szeretnének a barátaid, vagy a családod. Mivel a terveidet előre nem közölted környezeteddel, így keresztbe húzhatják számításaidat, s ez okozhat némi galibát. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne is adj hangot haragodnak, hisz csak jót akart neked valaki. Inkább gondold végig, honnan tudhatta volna más, hogy te mit szeretnél, ha te magad nem adtál erről egyértelmű információt?
Hétvégi tipp: semmi nem történik véletlenül! Olyan helyre juthatsz el mások segítségével, ahol még sosem jártál, de nagyon magával ragad majd az élmény!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.