asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szakmai sikereknek néha nagy ára van, túl sok idő folyik el a karrier építésére, és nem biztos, hogy marad elegendő értékes emberi kapcsolatok építésére vagy regenerálódásra. Ám hogy te mennyire tudsz és milyen programokkal ezen a hétvégén töltekezni, a Life.hu horoszkópja árulja el neked.

Mindkét nap remek lehetőségeket rejt számodra, különösen akkor, ha nem leszel inaktív, és nem zárkózol el a világtól. Egy Kos ne vágyjon csendre és egyhangúságra! Vegyél részt a társasági életben, és fogadd el a meghívásokat! Legyen szó akár baráti, akár családi találkozókról, egyszerűen csak légy ott és érezd jól magad. Ki kell engedned magadból a hét közben felgyűlt feszültséget. Olyan élményekben lehet végre részed, amiket sokat emlegetsz a közeljövőben. Ugye benne vagy egy buliban?
Hétvégi tipp: feltöltődhetsz életörömmel, csak ki kell mozdulnod otthonról.

A szombati nap lazán telik, csak olyasmit csinálj, amihez tényleg kedved van. Ha ez esetleg a „semmi”, azzal is jól jársz, mert legalább pihensz. Közben persze főzz vagy süss valami finomat, de mindenképen kerüld a fizikai megerőltetéssel járó tevékenységeket, - a nagytakarítást és a lomtalanítást halaszd máskorra! Ha ezt az ajándékot megadod önmagadnak, akkor nagy lendülettel futhatsz neki a vasárnapnak, s ez környezetednek igencsak tetszeni fog. Menjetek olyan helyre, ami egyaránt izgalmas kicsinek és nagynak.
Hétvégi tipp: Múzeumlátogatás?

Szombaton meg akarsz felelni a családodnak? Ez nem rossz gondolat, ha cserébe este elmehetsz bulizni, és a vasárnapi kötelezettségeket pedig leveszik a válladról. Azért, hogy békében teljen a hétvége, köss mindenkivel kompromisszumot. Ha elkerülhetetlen, hogy fuss pár kört vasárnap, azt akkor is tedd a saját tempódban, ne hagyd magad siettetni. Lehet, hogy semmittevést, vagy épp egy baráti összejövetelt terveztél volna vasárnapra, de mégis átgondolhatnád ezt a dolgot, ugyanis különösen fontos lenne, hogy a családoddal töltsd az időt. Mérlegelj!
Hétvégi tipp: Ikrekként nehezen tudsz megülni a fenekeden? Pedig most nem ártana, ha legalább egy órát leülnél, és átgondolnád a következő hetek stratégiáját.

Alapeleme ennek a hétvégének, hogy jó időbeosztást készíts! Pénteken este írd össze, mi mindennek kell a végére érned, ellenkező esetben sok dologra nem jut majd időd a nagy kapkodás során. Házon kívüli programjaid mellett szánj időt otthonodra, annak takarítására, szépítgetésére, alakítgatására is, - jól lesz úgy hazaérkezni, hogy érezheted a friss energiákat. Régen nem foglalkoztál már így lakásoddal, szobáddal, pedig kényes vagy arra a környezetre, ahol élsz, - hát tegyél a pozitívabb hangulatért! Új függöny, egy szőnyeg, ágytakaró, friss virágok…
Hétvégi tipp: nyakadon a tavasz! Ha másért nem, hát ezért érdemes új színt vinni lakóteredbe!

A szombat és a vasárnap gyökeres ellentétei lesznek egymásnak. A szombati leginkább takarítós, sürgős-forgós, pakolós, főzős nap lesz. Este ruccanj ki valahová, ahol csend vesz körül. Egy késő esti séta egy folyó partján? A vasárnap már egészében legyen a kikapcsolódásé. Nem kell korán kelned, nincs semmi és senki, aki bármit számon kérjen rajtad. Csak olyan dolgokat tégy, amik vonzanak, ne erőltess magadra semmit. Hallgass zenét, vagy nézz meg egy gyerekkorodat idéző, régi filmet.
Hétvégi tipp: a Hold fogyó stádiumban van, ilyenkor jó dolog szelektálni. Ha rá tudod erre szánni magad, s összepakolod a nem használt holmikat, azt add egy segítő csoportnak!

A kedélyállapotod eléggé ingadozó lesz, egyik pillanatban világgá mennél, a másikban pedig otthon maradnál, a melegben, és elzárkóznál, hogy a gondolataidba merülhess. Ám szombat délre mégiscsak a menet mellett teszed le a voksod, viszont mindenképpen olyan helyet válassz, aminek semmi köze a munkádhoz. Ne a kollégákkal töltsd az időt, hanem a barátokkal vagy a családdal. Olyan programot keress, ami segít elterelni figyelmedet a hétköznapok zordságáról. Vasárnap lustálkodj bátran, lazítsd el magad, maradj otthon, és pihenj!
Hétvégi tipp: ne tagadd meg magadtól az ínyencségeket sem, egy keleti jellegű vacsorához mit szólnál?

Sok dolog elvonja a figyelmedet szombaton, így az eredetileg tervezett programok egy része lehet, hogy elmarad, s a mára összeírt feladatok töredékének sem érsz majd a végére. Magad is alig tudod követni az eseményeket, de ne aggódj, nem történik semmi gond, sőt! Végre kimozdulsz az egyhangúságból, és élvezni tudod az élet örömeit. Ha esetleg egy apró vita alakul ki környezetedben, egyet ne tégy! Ne légy döntőbíró! Ha muszáj, adj tanácsot, ha azt teljesen őszintén teszed, és igyekezz kibékíteni a feleket, de ne azon az áron, hogy bármelyikük is aztán rád haragudjon meg!
Hétvégi tipp: Fő a béke, nem igaz? Egy közös ebéd, társasjátékkal, vagy közös borozással mindent meg fog oldani.

Egész héten lótottál és futottál, önmagadra semennyi időd sem jutott, amit most bizony be kell pótolni. Hol a munka, hol pedig a családi ügyek intézése vonták el a figyelmedet, - ugyanakkor látható, hogy jól végezted a dolgod, hisz rengetegen megköszönték a segítségedet, s a feladatlistádon is szinte mindent kipipáltál. Légy nyitott arra, hogy elfogadd, amit a sors kínál! Ha hívnak valahová, menj szívesen, ha nem, hát az sem baj, otthon is jól fogod magad érezni. Könnyen megeshet, hogy a szomszéd vagy egy régi ismerős betoppan hozzád, hogy megossza veled bánatát! Hallgasd meg, okulhatsz az Ő hibájából.
Hétvégi tipp: a zene gyógyír mindenre, de akár egy spontán házibuli elindítója is lehet.

Örömmel figyeled az eseményeket, hisz minden épp úgy alakul, - a programok, a különféle események -, ahogy azt eredetileg eltervezted. Hab a tortán, hogy ezen a hétvégén csak olyan emberek vesznek körül, akik szeretnek és megbecsülnek. Ez nem csak jól fog esni, hanem örömmel viszonzod mindazt, amit kapsz tőlük. Szeretteidnek esze ágában sincs noszogatni vagy kihasználni téged, sem pedig időrabló feladatokat a nyakadba sózni. Egyszerűen csak érezd jól magad a hétvégén, mosolyogj, és légy hálás az égieknek. Ennél több nem is kell!
Hétvégi tipp: lassan, de biztosan közeledik a tavasz… irány a Mátra, lesd meg nyíltan e már a hóvirágok.

Ez a hétvége legyen a tiéd, szóljon rólad, és a te igényeidet szolgálja ki! Ne másokat helyezz középpontba, egy csipetnyi önzőséggel még nem teszel kárt semmiben és senkiben. Néha szükséged van arra, hogy Te legyél a fontos. Kényeztesd magad, csinálj olyan dolgokat, amik örömöt okoznak. Válassz olyan tevékenységeket, amelyek ellazítanak, elégedetté tesznek, mosolyt csalnak az arcodra. Ha közben szeretnél a családoddal is együtt lenni, biztos lehetsz benne, hogy nem csatlakoznak hozzád.
Hétvégi tipp: szombatra csak aktív programokat tervezz, ám a vasárnap maradjon a passzív pihenésé, láblógatásé.

Sok apró meglepetésben lesz részed a következő két nap során, és az lesz ebben az igazán örömteli, hogy egyáltalán nem is számítottál ilyen pozitív hírekre, kényeztetésre. Összességében nyugalmas napok várnak, de kedved szerint formálhatod a programokat, szingliként egyenesen ajánlott összehozni egy randit. Ha komoly eszmecserékbe bonyolódsz, figyeld a másik felet, nagyon sok okos gondolattal gazdagodhatsz. Ha valakinek eszébe jutna negatív kritikával illetnie téged, arra ne reagálj erre hevesen, inkább légy megértő. A visszavágás sem válik most előnyödre.
Hétvégi tipp: egy gyógyfürdő segít a testedet és a lelkedet is regenerálni, mit szólnál egy kiruccanáshoz?

Tele leszel vággyal, szenvedéllyel, már-már téged is zavarni fog, hogy tobzódnak benned a hormonok ezen a hétvégén. Egy buli jót tenne neked, ahol kitáncolhatnád magadból a feszültséget, persze azért mindeközben a vágyakozás egyenesen a tetőfokára hághat. Különösen szombat este és vasárnap délelőtt nem bírsz magaddal, olyan dolgokat tehetsz, olyan helyzetekbe bonyolódhatsz, melyek nem jellemzőek rád. Ne állj ellen a vonzásnak! Ha tetszik valaki, adj egy esélyt mindkettőtöknek! Hagyd magad sodortatni az árral, hidd el, a legjobb kikötőbe futsz majd be…
Hétvégi tipp: ha van kedvesed, kényeztesd őt új praktikákkal, biztos hálás lesz érte!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.