asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Feszültségoldás, a test és a lélek felturbózása a cél március első hétvégéjén. Igazán rád fér már egy kis plusz energia. Ám hogy milyen megoldásokkal kényeztetnek a csillagok, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Szép lehetne az előtted álló hétvége, ha nem zsúfolná tele környezeted mindenféle programokkal, ráadásul az otthoni feladatok sem várhatnak. Nehezen fogod tudni megtalálni az arany középutat. Kos létedre tartasz most kicsit a túlzott kötelezettségektől, leginkább csendre és nyugalomra vágynál. Kutyaharapás szőrével? Nos, igen, így tartja a mondás, bár ezt a hátad közepére sem kívánod, mégis érdemes lenne megfontolni, hogy a teljes visszavonulás helyett inkább egy kiadós buliba vesd bele magad. 
Hétvégi tipp: szombati partizás, vasárnapi pihenés? Megfelelő alternatíva lehet, mit gondolsz? 

Eredményesen alakult a heted jelentős része, így hétvégén bármit megengedhetsz magadnak. Szombat reggel sugárzol a jókedvtől, árad belőled az optimizmus, így a közeledben lévő embereket is magad köré vonzod, és jó hatással leszel rájuk. Főleg a vasárnap lesz számodra mozgalmas, valahová hivatalos vagy, ami legyen kötelező program! Jó eséllyel érdekes ismeretségekre tehetsz szert, melyek később a hasznodra lesznek. Lehet, hogy valaki közelebb szeretne kerülni hozzád, mint gondolnád… engedj a csábításnak! 
Hétvégi tipp: ha van párkapcsolatod, lehet, hogy meginogsz… ha megtörténik, gondolkodj el az okokon sürgősen! Szingliként tiéd a világ, bátran vágj bele egy romantikus kalandba! 

Az elmúlt napok nehézsége hipp-hopp tovaszáll, az esetleges felhők eltűnnek a fejed fölül, és az időjárástól függetlenül zsigereidben érzed a tavaszt. Szombat délután és este forr majd a véred, ugyanakkor a hűség most nagy szerepet játszhat az életedben, akár önmagadról legyen szó, akár kedvesedről, netán egy barátról, vagy csak valamilyen konkrét elhatározásról. Lehet, hogy sikerül majd kordában tartani magad, de az is megtörténhet, hogy Vénusz túl erőteljes hatással lesz rád, s képtelen leszel nemet mondani valakinek... 
Hétvégi tipp: szeretsz fotózni? Egyes virágok már nyiladoznak, az amatőr fotósokat is elcsábíthatják pár kattintás erejéig! 

A szombati nap első órái magánjellegű ügyek intézésével, jövés-menéssel telnek, és a hagyományos házimunkák is eléggé feltorlódtak, ne is húzd tovább az időt. Mindemellett közeli szeretteid is kinyilvánítják különféle igényeiket feléd, s nagy békítő lévén szombat délután téged kérhetnek fel egy kínos ügy békebírói szerepére. Rákként képes leszel megtalálni az arany középutat, azaz foglalj egyértelműen állást, de maradj diplomatikus! Ha viszont nem szeretnél a dologban részt venni, akkor finom indokkal kerüld el a helyzetet.
Hétvégi tipp: ötvözd az őszinteséget a szeretettel, ezzel senkit nem bánthatsz meg, és senki nem orrolhat rád meg!

Csendes, békés hétvége áll előtted, most nem is nagyon vágysz többre, nem pörögnek az események, és kellemetlen történésekre, nehéz pillanatokra sem kell felkészülnöd. Viszont az könnyen megeshet, hogy a nagy csend gondolkodásra ad időt, így sok dolgot ki tudsz alaposan elemezni, meglátod a saját hibáidat, és rájössz, min és hogyan kellene sürgősen javítani. Ez a két nap felnyitja a szemed, s másképp kezdesz néhány helyzetet vagy személyt látni, ezáltal pedig kezelni is. Ha netán valami miatt lelkiismeret-furdalásod lenne, mihamarabb rendezd az ügyet, mert sosincs késő semmihez.
Hétvégi tipp: kíméld meg magad a házimunkáktól, ráérsz velük jövő héten, igaz?

Túlzott kíváncsiságod, valamint a hozzá kapcsolódó jó szándékod lavinát indíthat el otthon vagy a baráti körben egy adott üggyel kapcsolatban. Bizony könnyen megeshet, hogy nem tudod tartani a szád, nem tudsz vigyázni a titkokra, és hiába a jó szándék és a segítőkészség, épp ezzel okozhatsz valamilyen galibát. Ne üsd az orrod mások dolgába, akkor se, ha neked csak egy csettintés lenne a megoldás. Ha nem kérték a segítségedet, akkor azt vedd tudomásul! Ha szeleburdi leszel, akkor nehéz helyzetbe kerülsz, ám Szűzként talán mégis képes vagy időben felismerni, hol kell gátat szabnod magadnak.
Hétvégi tipp: próbálj olyan helyekre menni, s olyan emberekkel találkozni, akik el tudják terelni a figyelmedet a függőben lévő ügyekről.

A szombati nap feszített tempóban telik, rengeteg dolgod lesz otthon és házon kívül is, de tarts ki, mert vasárnap már a csend és a béke költözik az életedbe. Biztasson az a tudat, hogy még élvezni is fogod a sürgés-forgást, a szeretteiddel vagy barátaiddal töltött időt pedig becsüld meg, figyelj rájuk, hallgasd meg sirámaikat, örömeiket, s adj tanácsot, ha kérnek erre. Igyekezz mindenki elvárásainak maximálisan megfelelni, hisz máskor fordított a helyzet. Keress olyan elfoglaltságokat, melyek nem túl zajosak.
Hétvégi tipp: ne terheld túl magad. Pihenni is kell valamikor, ebbe pedig férjen bele az alvás, a meditáció, egy séta az erdőben!

Szombat reggel nagyszerű lesz az alaphangulatod, melyet pár érdekes telefon vagy más forrásból érkező hír csak tovább fokoz. Könnyen lehet, hogy egy szinte teljesen elfeledett, régi barátnak eszébe jutsz, és megkeres téged, sőt, akár közös programot is tervezhettek. Légy nyitott mindenre és mindenkire, jól fog esni mások figyelme. Szükséged van arra, hogy a leterhelő munkanapokat követően lendületes tudj maradni a hétvégén is. Csak egy kis pozitív energia, s új erőre kapsz. Az érdekes emlékek felelevenítése, a közös nevetés felszabadítóan hat majd rád. Ezt a jó hangulatot a családodnak is add át, amikor velük töltesz pár órát.
Hétvégi tipp: tedd próbára kreativitásodat és alkoss valami különlegeset. Sókerámia? Egy különleges süti? Horgolás?

Vonzó személyiséged a hétvégén kapós lesz, így nem csoda, ha ennek köszönhetően több érdekes meghívást kapsz - egy izgalmas helyre, ismeretlen társaságba, táncos buliba. Olyan irányból érkezik a legizgalmasabb invitálás, ami meglephet, hisz akár egy üzleti partner, egy kolléga vagy egy távoli ismerős is lehet, de tilos nemet mondanod! Figyeld az események sodrását, sok érdekes és mozgalmas dologban lehet részed, amit még vasárnap is többször felemlegetsz. Valami olyan dolog történhet most meg veled, ami hosszú távon hasznodra lesz.
Hétvégi tipp: minden pillanatban hozd a legjobb formád, és nagyon figyelj az új információkra, gyorsan a magad hasznára tudod azokat fordítani. 

Szombat reggel nem leszel túl jó passzban, az elmúlt napok igencsak felemésztették az energiatartalékaidat, így nem csoda, ha a kedvetlenség egy időre látványosan kiül az arcodra. Az sem lesz kedvedre, hogy mindenki téged nyaggat, ami máskor egyébként nem okozna problémát. Úgy érezheted, rád jár a rúd, pedig nem így van, csupán fel kellene turbóznod magad egy kicsit. Sportolj, kezdj szelektálni, főzz finomat, találkozz olyanokkal, akik kilendíthetnek az egyhangúságból. Össze kellene kapnod magad, s frissítő, nyüzsgő programokat szervezni, ami biztosan feltölt és jókedvre derít.
Hétvégi tipp: ezt a hétvégét töltsd aktív pihenéssel, feltöltődéssel. A társasági élet különösen jót tenne…

Egyre jobban érzed, hogy szükséged lenne egy megbízható emberre, egy régi barátra, akivel mostanság nem beszéltél. Ki lehet, aki hiányzik a mindennapjaidból? Annak okát ne firtasd, miért távolodtatok el, de mivel régóta hanyagoljátok egymást, hívd fel sürgősen! Vénusz kedvező hatást biztosít az emberi kapcsolatok rendezéséhez, régi kötelékek újjáélesztéséhez! Ha tényleg barátok voltatok, bármi történt is a múltban, örülni fog ismételt felbukkanásodnak! Ez pedig bearanyozza az egész hétvégét, sőt, hosszú távon jót tesz neked.
Hétvégi tipp: nézz körül, milyen új színházi vagy mozipremierek vannak, és nevezz be egyre! 

Ha erre a hétvégére házon kívüli programokat, vagy akár egy utazást terveztél, akkor készülj fel minden eshetőségre, apró galibák adódhatnak az induláskor vagy útközben. Legyen nálad meleg öltözet, takaró, s az úti patikádat se feledd otthon. Ha ez megvan, akkor biztos kellemesen fog telni mindkét napod, és élményekben is bővelkedsz. Vasárnap este biztos hálás leszel önmagadnak az alapos előkészületek miatt. 
Hétvégi tipp: mindig legyen kéznél valami, ami számodra „életmentő” lehet. Süti, forró tea, kabala, amulett…

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.