asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ellentétes hatások érhetnek a hétvégén. Lesz hidegben-melegben egyaránt részed. Passzív és aktív események váltakoznak majd. Valami jön, valamit elengedsz, lehet, hogy téged engednek szabadon. Ám hogy mi érkezik, mi távozik, mi történik veled a most következő időszakban, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Egy Kostól egyáltalán nem meglepő, hogy keményen és szorgalmasan végigdolgozik egy munkahetet, aztán szombat reggel úgy ébred, mintha semmi sem történt volna. Tele vagy energiával, életkedvvel és tenni vágyással, hát sürgősen láss munkához, akár otthon, akár a szüleidnek besegítve. Az erős és jótékony bolygóhatásokat egész hétvégén érezni fogod, ennek köszönhetően folyamatosan nagyszerű hangulatban leszel. Vasárnap sem bírsz megülni a fenekeden, csinálj valami szokatlant, formabontót, amit eddig még soha.
Hétvégi tipp: akárhogy alakul is a hétvége időjárása, mozdulj ki a négy fal közül.

Szombaton igen fura körülmények közt egy vita árnyékolhatja be a délelőtti órákat, ami mégis jól sül el, mert megláthatsz valamit, ami eddig rejtve volt előled. Gondolkodj el az ügyön! Szerencsére a jó kedved délután ismét topon lesz, minden a helyére kerül, csak kell hozzá némi optimizmus. Mindenben lásd meg a jót és a lehetőséget, így bármi történjék, te boldog tudsz majd lenni. A vasárnapod kellemesen telik, mindegy, kikkel töltöd az időd, elégedett leszel mindennel. A függőben lévő ügyeket beszéld át az érintettekkel, Merkúr segíti a tényszerű kommunikációt.
Hétvégi tipp: légy okos, egyben engedékeny, így nyersz az ügyön, miközben jó kompromisszumot is kötsz.

Remek hétvége lesz ez a mostani, felhőtlen boldogság és jókedv ölel körbe, bármerre is mégy, megtalálod a számításaidat. Persze, ha szemfüles vagy, akkor észreveszed, hogy ez a pozitív közeg valójában a pénteki nap folytatása, de a vasárnappal sem lesz gond, sőt! Pozitív hangulatod szeretteidre is jó hatással lesz, így ne lepődj meg azon, hogy sokan keresik majd a társaságodat, tanácsot kérnek, vagy csak beszélgetnének veled teljesen általános dolgokról. Valld be nyugodtan, hogy vágysz is már arra, hogy nyüzsögjenek körülötted szeretteid. Új emberi kapcsolatok kialakítására is kiváló alkalmad adódik.
Hétvégi tipp: menj társaságba, kezdeményezz találkozókat, találj ki jópofa programokat. 

A szombati napod nem úgy alakul, ahogy reméled, rengeteg olyan feladatot kell gyorsan megoldanod, ami hirtelen szakad a nyakadba, leginkább a családod elvárásai nőnek meg hirtelen. Ám tudnod kell, hogy mindennek rendelt ideje van, úgyhogy ne siránkozz, és semmit se bánj, mert a végén minden magától fordul jóra, s elégedett tudsz majd lenni. Ne arra fókuszálj, hogy mi nem sikerült, hanem arra, miként tudsz a pillanatnyi helyzetből sokat kihozni. Ne bosszankodj! Inkább tüsténkedj, oldd meg a feladatokat, hogy vasárnap már csak pihenhess.
Hétvégi tipp: vasárnap szabadtéri programot tervezz, ami feltölt extra energiákkal, mert bizony szükséged is lesz erre a jövő héten. A lehetséges rossz idő se tántorítson el.

Munkával telt a hét, ideje hát lazítani! A hétvégén egyenesen sziporkázol, s ez csak tovább fokozódik a jövő héten is. Határtalan jókedved elé senki nem gördít akadályt, bár érezni fogod, hogy valaki szeretne kicsit kisajátítani magának, de most ezt az élethelyzetet is kiválóan fogod kezelni. Vedd észre, hogy az illető hiányolt téged, a tanácsaidat, a figyelmedet, de vita helyett inkább vond be őt is a programjaidba! Így még kellemesebben telhet a hétvégéd. Vasárnap valamilyen meglepetésben is részed lehet, figyeld, mi történik!
Hétvégi tipp: teliholdat köszönthetsz, mondj hálát az égieknek a sok jóért, amit mostanában kaptál.

Sok furcsa, érdekes, látványos, vagy épp elgondolkodtató dolog történik körülötted a hétvégén, kapkodhatod is a fejed, hogy mindent követni tudj, megérts, kielemezz, s még a hasznodra is fordíts. Lesznek pillanatok, amikor azt sem tudod, mire mondj igent vagy éppen nemet. Az egyetlen igazi gondod az lesz, hogy több jó programlehetőség közül nehezen választod ki azt, amelyik a legjobb lehetőségekkel kecsegtet. Hasonló helyzet már régóta nem adatott meg neked, ezért a legszívesebben mindenhol ott lennél. Csináld azt, ami jólesik!
Hétvégi tipp: hallgass a megérzésedre, s ne mondj semmire nemet, így bárhová is menj, ha nem érzed elég jól magad, még van másra is lehetőséged. 

Friss levegő, fény, szabadság, ötvözd a legalapvetőbb dolgokat, menj a szabadba, keress olyan programot, ami aktív, örömteli és élményt is ad. Mars hatása miatt szombaton kissé feszültebb leszel az indokoltnál, de ez nem vitákban nyilvánul meg, hanem abban, hogy mehetnéked van, társaságra vágysz, egyszerűen nem bírsz megülni egy helyben. Irány a természet, amit este tetézz meg egy koktélos, táncos estével. Vasárnap pedig jöhet egy kis semmittevés, például fürdőzéssel vagy egy jó kis mozival.
Hétvégi tipp: keresd az ismerkedés és a jóízű beszélgetések lehetőségét!

Nagyszerű hétvége van kilátásban, folytatódik az elmúlt napok pozitív tendenciája. Ami adódik, azt ragadd meg, ha hívnak, menj, ha ismerkedne veled valaki, légy nyitott rá. Élvezd a hétvége nyugalmas pillanatait, és ne mondj nemet az aktív programokra. Ezen a két napon nemcsak a családodra jut majd időd, de a barátokra is oda tudsz figyelni, úgy, ahogy az elvárható. Lesz időd és energiád meghallgatni őket, jó tanácsokat adni, amit meg is fognak hálálni. Ezek az apró élmények bearanyozhatják napjaidat. Ha magánéleted gondokkal tűzdelt, akkor most megértheted a probléma valódi okát, és nem szabad elzárkózni semmilyen alternatív megoldási lehetőség elől. 
Hétvégi tipp: hanyagolod a házimunkát? Néha te is megteheted ezt, igaz?

Megmagyarázhatatlan, heves késztetést érzel némi pénzköltésre, jövés-menésre a hétvégén? Ez nem baj, ám a vásárlótúrád során alaposan fontold meg, mit veszel, honnan származik, és rendben van-e a vétellel minden! Most könnyen csúszhatsz abba a hibába, hogy nem a megfelelő dolgot választod, és csak a külsőségek alapján ítélsz. Nyilasként tüzes vagy, néha vehemens, de mégis képes arra, hogy megfontolt légy. Szombaton az égi hatások miatt előfordulhat, hogy hagyod magad félreinformálni. Figyelj a részletekre, így vasárnap nem fogsz bosszankodni. A családodra feltétlenül jusson időd!
Hétvégi tipp: a pénztárnál számold meg a visszajárót, a bukszádat pedig tartsd olyan helyen, ahonnan biztos nem emelhetik el.

Nem tudod pontosan meghatározni, hogy mi, de valami nagyon hiányzik az életedből. Lehet, hogy a választ egyáltalán nem nagy dolgokban, hanem apróságokban kell keresned. Például vegyél egy kis természetes vitamint magadhoz, mert a szervezetednek szüksége van friss energiaforrásokra. Napfényből is kevés jutott neked mostanában, úgyhogy töltsd ezt a két napot pihenéssel, lazsálással, láblógatással. Ne vállalj el semmit, még a segítségnyújtást is napold el, ha az nem létkérdés. Egyszerűen csak pihentesd a tested és a szellemed!
Hétvégi tipp: ha nem akarsz gyógyfürdőbe menni, akkor otthon készíts magadnak egy illatos, lazító kádfürdőt.

Figyelj oda a táplálkozásodra, a folyadékbevitelre, mert ez most alapvető lesz ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Az alkoholt, a nehéz és túlzottan cukros vagy fűszeres ételeket jó messzire kerüld el ezen a hétvégén. Kényszerből ne kötelezd el magad másoknak, ne ígérd, hogy elmész valahová, ha nincs is hozzá kedved. Bátran válaszd a csendet és a békét, ha arra vágysz, így végre adódik lehetőséged elgondolkodni a dolgaidon. Esetleg a jövő hétre megtervezhetnéd a heti menüt, egészségesen, felesleges szénhidrátok nélkül. Az otthoni munkákra szombaton szánj időt, a kedvteléseidre pedig vasárnap.
Hétvégi tipp: készíts étkezési naplót, kezdd el már most! Ezen a hétvégén telihold lesz, így elkezdhetnéd a Hold-diétát, egy hónapos időintervallumban.

Ez a hétvége mozgalmas lesz, folyamatosan azt érzed, hogy láthatatlan erők cselekvésre ösztönöznek! Óriási benned a tettvágy, mindegy, mit és mennyit csinálsz, ám fontos, hogy hasznos legyen, és valamilyen pozitív eredménnyel járjon. Ha szombat reggel még bizonytalan vagy azzal kapcsolatban, hogy mit kezdj ezzel a hatalmas mennyiségű energiával, akkor kérj tanácsot környezetedtől, hidd el, nekik lesznek ötleteik. A saját dolgaid mellett hívd fel a szüleidet vagy a barátaidat, és kérdezd meg, tudsz-e nekik segíteni valamiben. Hajtsd magad, mert a testi fáradtságért cserébe a lelki feltöltődés mindenért kárpótol majd.
Hétvégi tipp: a kerti munkák ideje is eljött, ha nincs sajátod, segíts be másvalakinél!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.