asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hétvége kulcsszava a stresszmentes idő lehetne. Olyan programokkal kínálnak meg a csillagok, amelyek segíthetnek oldani és felejteni az egész hét feszültségét, a kudarcok keserűségét, a párkapcsolati konfliktusok javát. Ám hogy mi vár rád ezen a hétvégén, a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Nem tudod letagadni valódi, tüzes Kos énedet, ezen a hétvégén különösen nem. Többször is megesik majd, hogy hamar kimondod a véleményedet, s azon már módosítani aligha lehet. Ezen a hétvégén nagyon vigyázz a kiejtett szavakra, a stílusra, mert a hirtelenkedés, a rossz szófordulatok könnyen vitát robbanthatnak ki. Megbánthatod egyik szerettedet, akit nehéz lesz kiengesztelni. Ám semmi sem lehetetlen! Tudatossággal, visszafogottsággal mindkét nap képes leszel jobb irányba terelni a dolgokat. Vedd elő ellenállhatatlan mosolyod, s járj azok kedvében, akik tényleg szeretnek.
Hétvégi tipp: egy szál virág, egy szelet csoki vigasztaló lehet azoknak, akiket esetleg sikerült megsértened.

Ezen a héten volt részed mindenféle élményben, de az biztos, hogy nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, így ezek hatása hétvégén is érezhető lesz. A hangulatod jó, képes leszel másokat felvidítani. Mosolyogj sokat, és bátran mondj igent ötletes vagy akár bolondos dologra is. Bikaként nagyszerű érzés lesz végre elrugaszkodni a földtől, és egyszerűen csak élvezni az életet. A környezetedet is örömmel tölti el, hogy így láthatnak: felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak. Kényeztesd szeretteidet most te, vesd be azokat a dolgokat, amikről tudod, hogy leveszi őket a lábukról. 
Hétvégi tipp: mivel nyakunkon a tavasz, lepd meg magadat valami rég vágyott dologgal!

Voltak mostanában fenntartásaid egy közeli baráttal vagy családtaggal kapcsolatban? Biztos nem voltak alaptalanok, ám kételyeid szombaton egy csapásra szertefoszlanak, választ kapsz a kérdésekre. Megérted, mi és miért történt mostanában. Így pedig lenyugodhatsz és lelked is megbékél, hisz minden a helyére kerül. Egyértelművé válik számodra, hogy a bizalom megmarad kettőtök közt. Akár együtt is tölthetnétek a szombat estét, ünnepeljétek meg a kötelék fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét, hogy elmélyülhess a gondolataidban. Jót tesz, ha megtervezed a jövő hetet, vagy egy kicsit távolabbra tekintesz.
Hétvégi tipp: minden, amit mostanában elmulasztottál, azt be kell pótolni. Most! 

Nincs abban semmi különleges, hogy nem vonz az otthoni feladatok elvégzése, másokkal is meg szokott történni. Mégis muszáj lesz nekikezdened, különben soha nem éred utol magad. Most lépj a tettek mezejére, csak pár óráról van szó, utána kényelmesen pihenhetsz. Ne halogasd tovább a ház körüli teendőidet, ha másokkal élsz együtt, kötelező a munkamegosztás! Te egy házias Rák vagy, úgyhogy kapd össze magad! Képes vagy kétszer annyi munkát elvégezni, mint bárki más. Tiszta lesz a lelkiismereted, a szombat estéd pedig már kedved szerint telhet ott, ahol csak akarod. 
Hétvégi tipp: próbálj ki új ízeket a konyhában, különös tekintettel a fűszerekre.  

Mozgalmas és bizony izgalmas lesz ez a két nap, engedd, hogy sodorjon egy kicsit az ár, mert biztos a megfelelő helyen fogsz kikötni. Éld boldogan az életedet, örülj annak, ami megadatik ezen a hétvégén. Lesz mindenféle élményben részed, amibe akár egy-két heves vita is belefér. Ha régóta hadban állsz valakivel, itt az ideje a békülésnek! Fura élethelyzetek sokaságára van kilátás, ne fogd menekülőre, ha valami nem tetszik, mert mindenből tanulhatsz. Magad is meglepődsz majd azon, hogy minden esetben könnyedén megoldod a hirtelen adódó helyzeteket, és ez sokakat ámulatba fog ejteni. 
Hétvégi tipp: minden adott egy nagyobb kiránduláshoz, hol nem jártál évek óta? Akkor kapd a hátizsákot és indulj útnak!

Pozitív eredménnyel zártad a munkahetet, már csak a megkoronázása hiányzik, egy szuper hétvége, jó programokkal. Jöhet a megérdemelt pihenés, úgy, ahogy csak szeretnéd. Ne próbálkozz azzal, hogy a munkádba temetkezel, mert könnyen kivívhatod szeretteid ellenállását. Csakis két választási lehetőséged van! Vagy valamiféle csendes magányba húzódsz vissza, vagy kitombolod az összes felgyülemlett feszültséget. Bármi mellett dönts, a lényeg, hogy te jól érezd magad. 
Hétvégi tipp: közöld szombaton mindenkivel, milyen terveid vannak, és ne hagyd, hogy mások ezt felülírják.

Ez a hétvége kiváló pillanatokat kínál ahhoz, hogy alaposan kitakaríts a fejedben és a környezetedben egyaránt. Ne korlátozd magad, pontosan tudod, a lelked igényli, hogy egy kis csend vegyen körül, így talán végre meghallod a belső hangod üzeneteit. Nem kell titkolni azt, hogy nagy a zűrzavar odabent. Épp az a lényeg, hogyha ezt beismered önmagadnak, akkor a rendezés is könnyebben fog menni. Hab a tortán, ha a környezetedet is átmozgatod, így új energiákat engedsz otthonodba.
Hétvégi tipp: alkalmazz valamilyen tértisztítási technikát, a neten sok információt találsz erről. 

Ne foglalkozz banális apróságokkal, ezen a hétvégén próbálj nagy dolgokra fókuszálni! Ha ezt meg tudod tenni, akkor nem megy veszendőbe energiád jelentős része. Ne foglalkozz az időjárással, ne akadályozzon semmiben! Ha nem tudsz kültéri programot szervezni, akad bőven beltéri is. A lényeg, hogy szórakozz, találkozz ismerősökkel, és ne utasítsd vissza az ismeretlenek közeledését sem. Nem lényeges, hogy a legkedvesebb barát nem ér rá, hívj valaki mást, aki az adott pillanatban biztos a legjobb partner lesz az öröm megélésében. Ne foglalkozz a hétfői munkával, ráérsz ezzel bőven! 
Hétvégi tipp: most tényleg csak olyasmire szánj időt, ami kedves neked! 

A szombati napon könnyen bevonzhatsz pár bonyodalmat magadnak, de összességében rádöbbensz majd arra, hogy az égiek csupán fel akarják hívni a figyelmedet a régóta halogatott dolgok felhalmozódására. Rendezd a függő ügyeket, ne játssz Pató Pált! Leginkább az otthonoddal kapcsolatos tennivalók gyűltek fel, vedd sorba ezeket, és kezdd el helyére rakni a dolgokat. Takarítás, mosás, szelektálás, apróbb javítások várnak rád. Hidd el, ahogy belemerülsz ezekbe, a lelked megnyugszik, és jó érzés lesz, ahogy folyamatosan rendezettebbé válik a környezeted. Vasárnap az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly. Kellemes pillanatokat élhetsz át szeretteid társaságában. 
Hétvégi tipp: ne ülj le a TV elé! Inkább sürögj a konyhában, vasárnap pedig iktass be valamilyen művészeti programot. 

A szombat délelőttöd könnyen torkollhat nagyüzemi lótás-futásba: kapkodás, vásárlás, pakolás, bőven van otthon dolgod. Talán fel is készültél arra, hogy sok ügyet el kell intézned, amiért cserébe az égiek garantáltan békés és harmonikus délutánt biztosítanak neked. Vasárnap a baráti kapcsolatok kapnak kiemelt szerepet, egy komolyabb beszélgetésre kerülhet sor, amiben jó, ha részt veszel, még akkor is, ha eleinte inkább kifogást keresnél. Fontos dolgok kerülnek terítékre, és te nem szereted az érzéseidet szavakba önteni. Most azonban szükség lesz erre!
Hétvégi tipp: ugye beterveztél szombat estére valamilyen zenés, tombolós bulit?

A hétvégi égi konstellációk igencsak kedveznek az ismerkedéshez, továbbá a régebb óta fennálló, vitás helyzetek tisztázásához. Jól tudod alkalmazni a diplomáciai készségedet, a saját zűrös ügyeid mellett akár mások dolgait is helyre tudod tenni. Nagyon könnyen megtalálod az emberekkel a közös hullámhosszt. Lesznek pillanatok, amikor szinte kényszert érzel arra, hogy elmondd őszinte véleményedet, vagy épp beolvass valakinek, hát tedd meg! Bőven van mit megbeszélned a rokonokkal, barátokkal, igaz?
Hétvégi tipp: már nincs egy hónap húsvétig! Ha házon kívüli programot tervezel, már most foglalj helyet rá, nehogy lemaradj róla!

Megfoghatatlan érzés uralkodik el rajtad, viszont egyáltalán nem tudod, hogy valami jónak vagy kellemetlennek az előjele-e ez… Mintha nem lenne minden rendben, igaz? Tökéletesen ráéreztél arra, hogy szombaton lehet egy-két kisebb vitád a környezetedben élő emberekkel, ugyanakkor ne hibáztass senkit, te is részese voltál a dolgoknak. Inkább okulj a történésekből! Mivel a szokásosnál érzékenyebb vagy, ezért próbálj meg uralkodni az indulataidon, és nyeld le a békát, hogy a békét fenntarthasd. Vasárnapra szerencsére javul a helyzet, ezért érdemes lenne egy nagyobb kirándulást tervezni.
Hétvégi tipp: a távol-kelet ízeit invitáld be ezen a hétvégén a saját konyhádba!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.