asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hagynak nyugtot a csillagok az első áprilisi hétvégén, ez az egyetlen, ami biztos. Láblógatás helyett színes programok zúdulnak rád. Ám hogy mi kerül közel a szívedhez, mit engedsz be az életedbe, azt a Life.hu hétvégi horoszkópja árulja el neked.

Szombaton sok apró-cseprő dolgot kell megoldanod otthon, melyek nem tűrnek további halogatást, de ha jól osztod be az idődet, már kora délutánra megleszel mindennel, és jöhet a hétvége kellemesebb része. Feltétlenül menj emberek közé, szórakozni, táncolni, neked is jár a kikapcsolódás. Nem baj, ha picit önző leszel, és a saját igényeidet akarod kielégíteni. Csak olyan helyre menj, olyan emberek társaságába, akikkel jól tudod érezni magad. Vasárnap maradandó élményekkel gyarapodsz, különösen akkor, ha gyermekek körében töltöd az időt.
Hétvégi tipp: mosolyogj, mert az élet szép!

Szereted a megszokott dolgokat? Nem rajongsz a változásokért? Pedig most ez elkerülhetetlen lesz, az égi konstellációk komoly kihívások elé állítanak, új utakat mutatnak neked, s lassanként sikerül felkelteniük a figyelmedet az újdonságok iránt. Percről percre jobban fogod akarni, hogy történjen valami izgalmas, szokatlan veled, valami egészen másra, formabontóra, extrémre vágysz. Szombaton, napközben még hajlandó vagy behódolni környezeted elvárásainak, de este és vasárnap ellenállsz nekik, és keresed az ismeretlent, a felfedezhetőt. Találj magadnak egy különleges elfoglaltságot, megérdemled a kedvednek megfelelő kikapcsolódási formát!
Hétvégi tipp: a házimunkát most felejtsd el, menj olyan helyre, ahol ismerkedhetsz és érdekes programok is fellelhetők.

Könnyen lehet, hogy órák telnek el a szombati napból úgy, hogy szinte semmi lényeges dolgot nem tettél. Persze jó az, ha pihensz, és nem erőlteted meg magad, de ez nem lehet egyenlő az unalommal. Kapd össze magad, eszelj ki valami jó dolgot, keress a neten programötletet, és invitáld a barátaidat vagy a családodat is. Ne lazsálj, jót fog tenni, ha kimozdulsz, és élvezed a tavasziasodó idő egyértelmű megnyilvánulásait. Messzire kerüld el a hétvége egész folyamán a vitákat, inkább szeretetben teljen az idő. Figyelj oda minden előjelre, mert az égiek segítenek felismerni az esetleges hiányosságokat, a javítani valókat, különösen emberi kapcsolatok terén! 
Hétvégi tipp: ki tilthatja meg, hogy vegyél magadnak pár új holmit tavaszra?

Határozottan kijelenthető, hogy túlvállaltad magadat ezen a héten, így egyáltalán ne csodálkozz azon, hogy fáradt vagy. Nem sok mindenhez lesz kedved, s a gond akkor tetőzhet, amikor kiderül, még a hétvégére is beígértél néhány dolgot, és nem fogsz tudni kibújni ezek alól. Mindent te akarsz elintézni mások helyett, igaz? Jó, hogy mentesítesz mindenkit a terhektől, de önmagadra mikor gondolsz? Fuss neki a tennivalóknak turbó fokozatra kapcsolva, hogy miután mások kívánságait teljesítetted, saját magadra is figyelmet fordíthass. Így talán a vasárnap nyugalomban telhet, kedved szerint.
Hétvégi tipp: s ha már mindent megtettél másokért, akkor menj el moziba vagy egy koncertre. Csak olyan műsort válassz, ami által el tudsz lazulni, és békére lelsz.

Készülj fel arra, hogy egyáltalán nem lesz lehetőséged úgy megpihenni, ahogy azt eltervezted. Annál inkább számíthatsz mozgalmasságra, izgalmas eseményekre, új emberek megismerésére. Szerencsére élvezni fogod a helyzetet, s rájössz, nincs is szükséged láblógatásra, a jövés-menés is pihentető lesz számodra, mert ki tudod iktatni a munkát és az esetleges problémákat két napra az életedből. Kifejezetten jót tesz, ha a hétvégét aktívan töltöd, így mondj igent a családi vagy baráti összejövetelekre. Irány a szabad, a friss levegő, egy piknikkel és némi testmozgással.
Hétvégi tipp: keress egy olyan éttermet, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a tavaszi zöldfélék kínálására. Fel kell tölteni a szervezetedet vitaminokkal.

Konkrét elképzeléseid vannak a hétvégéről? Programok, helyszínek, emberek? Mivel eredetileg azt szeretted volna, hogy minden a te elképzelésed szerint alakuljon, így nehezen fogod viselni azt, hogy szeretteid meglepetést tartogatnak neked, és abszolút szembe mennek az akaratoddal. Nehéz helyzet, de próbálj kompromisszumra jutni velük, s ha a vágyaid meghiúsulása fel is bosszant, tedd túl magad ezen a helyzeten, s az adódó szituációban találd meg az örömöd. Ha elfogadod a kialakult körülményeket, magadnak teszel jót. Fogadd tárt karokkal a neked szánt meglepetéseket és a szeretetet, amit mellé kapsz!
Hétvégi tipp: légy rugalmas, ne állj ellen semminek, mert vasárnap majd levonhatod azt a konzekvenciát, hogy minden úgy volt jó, ahogy megtörtént.

Még magadat is megleped azzal, hogy előrelátó voltál, és időben megkezdted a hétvégi programok előkészületeit - így pedig minden épp úgy fog alakulni, ahogy reméled, azaz jól és elégedetten zárod majd a hetet. A bevásárlás kész, a menü előkészítve, sőt, a főzést gyorsabban oldod meg, mint reméled. Minden a helyén lesz ahhoz, hogy kiválóan érezd magad. Bárhová készülj, fogadd be mindenhol az ismeretlen impulzusokat, mert inspiráló hatással lesznek rád. Mindenképp menj társaságba, beszélgess a barátaiddal, rokonaiddal, mindenkinek jót fog tenni, ha elmondhatja, milyen örömök, esetleg bosszúságok érték. Vasárnap a béke szigetére tévedsz, jót is tesz ez neked, így kicsit előre tekinthetsz.
Hétvégi tipp: legyen ez a hétvége egyfajta házi ünnep, aminek az alappillére az, hogy folyamatosan mosolyogsz.

Fárasztó munkahét áll mögötted, ismerd be, mindent megtettél azért, hogy eredményeket tegyél az asztalra, épp ezért most megérdemled, hogy kedved szerint teljen a hétvége! Bátran lustálkodj mindkét reggel, és hajítsd félre a kötelező otthoni feladatokat, majd megoldod máskor azokat. Igen, neked is jár a nagy semmittevés, a tétlennek tűnő láblógatás. Szombaton elsősorban a különféle lelki ügyek tisztázására szánj időt, ha valakivel haragban vagy, kezdeményezz beszélgetést, hátha dűlőre juttok. Így tiszta lelkiismerettel térhetsz nyugovóra, és várhatod a vasárnapot, ami békét és nyugalmat hoz neked. Ha egy régi ismerős tűnik fel a színen, fogadd örömmel, jó hírekkel szolgálhat neked. 
Hétvégi tipp: mikor volt utoljára osztálytalálkozód? Lehet, hogy ideje lenne megszervezni egyet?

A szombati napod zsúfolásig tele lesz, de meg kell találnod az arany középutat a szórakozás, a kikapcsolódás és a különféle otthoni feladatok közt. Jössz, mész, teszed a dolgod, így meglehetősen hamar véget ér a nap, szinte észre sem veszed, úgy elrepül az idő. Ám ne bánd, legalább végére jársz a halogatott ügyeknek, s a vasárnap teljes mértékben a kedved szerint alakulhat. Minden, amit szombaton teszel, megéri a fáradtságot. Vasárnap egy kicsit érzékenyebb hangulat ölel körbe, szívesen beszélgetsz, és el tudsz mélyülni az olvasásban vagy egy tárlat megtekintésében. 
Hétvégi tipp: régóta halogatott családi megbeszélésekre alkalmas ez a két nap, ha zűrös, vitás ügyek nehezítik az életedet, azokat most próbáld megoldani. 

A munkahét eredményesen és viszonylag békésen lezáródott, jöhet a szórakozás, baráti találkozó, családi kupaktanács, amire csak időt szánsz, az jól fog sikerülni. Ha nem szerveztél kétnapos, házon kívüli programot, akkor szombaton elég sok, otthonoddal összefüggő dolgod lesz, s aligha jut majd idő a pihenésre. Viszont teljesen biztos, hogy élvezni fogod a sürgés-forgást, különösen akkor, ha a hagyományos feladatokon túl a barkácseszközök is előkerülhetnek. Az égiek szombat késő délután vagy este veszekedést generálhatnak körülötted, ezért tudatosan kerüld a bonyolult helyzeteket. Vasárnap feltétlenül házon kívül töltsd az időt, új embereket ismerhetsz meg.
Hétvégi tipp: lassan ismét használatba lehet venni a mobil grillsütőt – persze házon kívül!

Vízöntőként most rengeteg olyan helyzet adódik, ahol bizonyíthatod jó szándékodat. Ha arra van szükség, hogy segíts másokon, esetleg adakozni kellene, hát ne mondj nemet! Megteheted, hogy kihúzz valakit a bajból, ugyanakkor nagyon fontos, hogy szabj határt a segítő szándéknak, nehogy átbillenj a ló túloldalára, és a végén esetleg kihasználjon valaki. Nézz utána a tényeknek, és a támogatásod milyenségéről vagy mértékéről annak megfelelően dönts, így utólag biztos semmit nem fogsz megbánni. Szombat este egy bulival vezesd le a feszültséget, vasárnap pedig lógasd a lábad.
Hétvégi tipp: ha elbizonytalanodsz bármivel, bárkivel kapcsolatban, kérj egy kívülállótól objektív véleményt!

A szombati nap kellemesen, nehézségektől mentesen telik, mindena  terveid szerint halad, végzel a feladatokkal, s mikor azon törnéd a fejed, mi legyen az esti program, hirtelen még egy érdekes meghívás is befuthat. Elfogadod, vagy inkább otthon maradsz? Mindenképpen jót tesz, ha kimozdulsz a négy fal közül, és társaságba mész. A Hold kellemetlenkedhet veled vasárnap, adódhatnak váratlan gondok, amelyek azonnali orvoslást kívánnak, elsősorban családi kapcsolatok terén. Kapd össze magad, s minden hirtelen adódó élethelyzetre azonnal keress megoldást, semmit ne halassz el jövő hétre. 
Hétvégi tipp: pénzt most ne adj kölcsön senkinek, mert bottal üthetnéd a nyomát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.