Hétvégi horoszkóp (február 14-15.) – Hagyd magad sodortatni!

asztrológia horoszkóp hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikreknek életük legizgalmasabb találkozásában lehet része a hétvégén, a Bakok figyelme most otthonuk és szeretteik köré összpontosul, a Szüzek bólintsanak rá arra a már régóta ígért meghívásra, mert higgyék el, meg fogja érni! Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja!

Mozgalmas, izgalmas hétvége áll előtted, olyan dolgokat tűzz ki célként, melyek régóta megvalósításra várnak. Olyan emberekkel találkozz, akik energiával töltenek fel, akikkel jó eszmét cserélni, enni, táncolni. Lesz ebben a két napban jó hangulat, öröm, mosoly, mámor, és akár heves szenvedély is, főleg, ha még nem kötelezted el magad. Folyamatosan jöhetnek különleges pillanatok, kedves gesztusok, csak hagyd magad sodortatni az árral. Élvezd az életet, és ne bonyolíts túl semmit. Másokkal is oszd meg, ha sikert érsz el, mert úgy igazi a jó kedv. A vasárnap kedvez annak, hogy nálad jóval idősebb emberekkel találkozz, és tapasztalatot cserélj.

Ne halogass semmit, ne gondold, hogy ha eddig várhatott valami, akkor ráér még egy-két hetet. Különösen a családi ügyek fontosak! Még szombat délelőtt intézz el minden olyan magán jellegű dolgot, esetleg függőben lévő hivatalos kötelezettséget, ami fontos és tudod, hogy halaszthatatlan. Ha pedig kész vagy, akkor a délutáni órák egy nem várt meghívást tartogatnak neked, és kötelező igent mondani rá! Elemedben vagy, jó a hangulatod, azonnal bólints a különféle javaslatokra, nagyszerűen fogod magad érezni!

A szombati nap jó eséllyel teljes nyugalomban telik, nem kell magadra vállalnod mások nyűgjét, úgy gazdálkodhatsz az időddel, ahogy csak szeretnél. Inkább a pihenésé lesz a főszerep, vagy akár a hobbidnak is szentelheted az idődet, de az is fontos, hogy jó társaságban légy. Összességében elmondható, hogy biztosan jól fogod magad érezni, a feszültség, a kellemetlen helyzetek elkerülik a házad táját. Légy spontán vasárnap, menj társaságba, találkozz emberekkel, mert egy olyan kapcsolat kialakításának kedvez ez a nap, ami eleinte izgalmat hoz az életedbe, ám később akár egy mély barátság vagy egy nagyszerű üzleti kötelék is kialakulhat belőle.

Remekül fogod érezni magad a bőrödben, gondolataid és tetteid egyaránt optimizmusról árulkodnak. Környezeted nagy része örömmel tölti idejét majd a társaságodban, hisz másokat is képes leszel felvidítani, jó útra terelni, egy-egy frappáns ötlettel ellátni. Ezen a hétvégén mindenre tudod a választ, így nem csoda, ha sokan ösztönösen hozzád fordulnak, ha tanácstalannak érzik magukat. Bárkinek kelljen segíteni, ne mondj nemet! Remek lehetőséget kapsz arra, hogy a családoddal is elegendő időt tölts, vagy olyan emberekkel, akiket nagyon szeretsz, esetleg izgalmasak, vonzóak számodra.

Ugye halovány gondolata sem teremtődik meg benned annak, hogy a zsúfolt és fárasztó munkanapokat követően még a hétvégére is bevállalnál valami plusz feladatot? Tegyél le róla! Ha lehet, maradj otthon, s hagyd, hogy körbeöleljen a béke, és szeretteiddel összhangba kerülj. Persze célba vehetsz egy wellnessközpontot is, hogy a pihentető alvás mellett kényeztesd magadat mindenféle földi jóval. Ez szükséges ahhoz, hogy alaposan felkészülj a jövő hét újabb kihívásaira, mert lesz belőlük bőven. Azt se hagyd számításon kívül, hogy vasárnap délután egy váratlan programra invitálhatnak, ami szintén időt és energiát igényel.

Ha eredetileg úgy tervezted, hogy dolgozol, vagy legalábbis bizonyos feladatokat feltétlenül beiktatsz a hétvége menetébe, akkor végy egy nagy lendületet, duráld neki magad a tennivalók elvégzésének szombat kora reggel. Ne húzd az időt, ez a te érdeked! Tedd, amit tenned kell, hogy a hétvége hátralévő részében a magad örömére kereshess valami szórakozást és megfelelő társaságot. Vasárnap a gondolataidat tereld békés, csendes irányba, zárd ki a munkát, a szakmai kérdéseket, csakis a pihenésre, a kikapcsolódásra fókuszálj. Ha valaki régóta győzköd arról, hogy találkozz vele, itt az ideje, tud neked olyat mondani, ami elkápráztat és akár izgalomba is hoz.

Úgy indul a hétvégéd, ahogy azt megtervezted, nem lesz abban semmi hiba, és környezeted sem akar céljaid elérésében meggátolni, sőt, meglephet az, hogy mindenki és mindenben támogatni fog téged. Remek irány az, ha bátor leszel, és nem utasítasz vissza semmilyen meghívást, randit, vagy egy bolondosnak tűnő programajánlatot. Tedd félre a kötelező feladatokat, főleg, ami otthonodhoz kötődik, fókuszálj az örömforrásokra. Felejtsd el azt a gondolatot, hogy valamit nem csináltál meg. Ha úgy is van, mit számít? Az a lényeg, hogy jól érezd magad, ehhez pedig ki kell mozdulnod a négy fal közül mindkét nap!

Teljen ez a hétvége a teljes kikapcsolódás jegyében! Eszedbe se jusson dolgozni, és mások nyűgjeit, gondjait megoldani, hisz te is fontos vagy. Helyezd most magadat fókuszba, és olyasmit csinálj, ami hasznos és lényeges. Mindenképpen a pihenés legyen az elsődleges szempont, viszont eldöntheted, hogy azt aktívan vagy passzívan viszed-e véghez. Szükséged van arra is, hogy emberekkel találkozz, beszélgess, és nem utolsósorban ötleteket cserélj. A vasárnap délutánt töltsd csendben, gondolkozz a közeli jövődről, és szőj pár tervet. Ha semmi nem jut eszedbe, hát ápold családi kapcsolataidat, szánj szeretteidre egy kis időt!

Ezen a hétvégén biztosan nem lesznek olyan kötelezettségeid, amelyek elrontják a hangulatot, vagy szigorú szabályok betartására ösztökélnének. Nem kell korán kelned, vagy rohannod valahová, nem muszáj feladatokat felvállalnod - csak tedd, ami jólesik, szóljon rólad a következő két nap. A saját elvárásaidnak felelj meg, ne másokénak! Néha igenis lehetsz picit önző, akkor is, ha ez nem mindenkinek nyeri el a tetszését. Ne feledd, hogy a munkahét során felgyűlt benned sok feszültség, amitől ezen a hétvégén könnyedén megszabadulhatsz.

A hét eddigi része igencsak leterhelt, s lásd be, sokkal több feladatot vállaltál magadra, mint kellett volna. Ezek miatt pedig az otthonod körül nem sikerült maradéktalanul elvégezni mindent, és bizony a szeretteidre, barátaidra sem feltétlenül jutott elegendő idő. Ha úgy érzed, valamely kapcsolatod kárát látta ennek, azonnal cselekedj! Ez a két nap kiváló lehetőséget nyújt ahhoz, hogy takaríts, szelektálj, főzz, moss, összességében szépítsd a környezetedet. Hab a tortán, hogy sérelmeidet meg tudod beszélni azokkal, akikre tartozik.

Már elígérkeztél hétvégére? Mégis jött egy másik lehetőség és lemondanád? Ne tedd! Eszedbe se jusson visszavonni az ígéretedet, kizárólag akkor, ha valamilyen fura, kellemetlen, vagy egyenesen rossz érzésed van a programmal vagy a társasággal kapcsolatban. Emellett még a betegség az egyetlen felmentő indokod. Minden egyéb esetben töltsd az időt emberek között, s ha lehet, házon kívül. Összességében nem érhet baj, ne tarts ilyesmitől, a jó élmények garantáltak! A házon kívüli programok mellett mindenképpen ügyelj a családi békére, különösen vasárnap, amikor is kisebb vita indulhat útnak, egy apró félreértés miatt.

A szombati nap annyira jól indul, hogy el sem akarod hinni! Szerencsére nem kell kételkedned, az égiek szeretnek és jó energiákat biztosítanak ahhoz, hogy igazán jól érezd magad a bőrödben, bárhol légy, bármit tégy. Foglalkozz azzal, ami jólesik, amiben megleled az örömödet. Ha ház körüli munkákra is időt akarsz szánni, akkor vedd sorba ezeket, de ne áldozd fel miattuk az egész hétvégét! Ha egyszerűen csak lazsálnál, annak sem lesznek ellene az égiek, sem pedig a szeretteid. Vasárnap magával ragadhat a szenvedély, ezért ügyelj vágyaid kordában tartására! Könnyen elcsábulhatsz egy olyan dologgal kapcsolatosan, amire nincs is szükséged.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.