Hétvégi horoszkóp (április 4-5.) - Kerüld a vitát, kényeztesd, akit szeretsz!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A húsvét hétvégéje nem alkalmas a konfliktusok kezelésére. Te se vedd fel a kesztyűt, maradj nyugodt, derűs és vidám.

A szombati napodat vegyes hatások övezik, de ez ne vegye el a kedvedet semmitől, inkább élj meg mindent úgy, ahogy megesik, ne hadakozz a különféle történések ellen, hisz mindenből van mit tanulni. Alkalmanként kapkodod majd a fejed, vagy épp fura döntéseket hozol, de ez is a javadat fogja szolgálni hamarosan. Arra feltétlenül ügyelj, hogy mások esetleges rossz kedve ne legyen rád hatással. Te maradj derűlátó! Ne bonyolódj vitába senkivel a húsvéti hétvégén, ez a Te érdeked, ráadásul nem illene az ünnep hangulatához. A vasárnapod már sokkal vidámabb körülmények között telik, izgalmas fordulatokkal.

Szombaton délelőtt kapd össze magad, és rohamtempóban végezz el minden függőben lévő ügyet, hogy az ünnepi hétvége a továbbiakban kedved szerint teljen. Igen, akadhatnak olyan kötelezettségek, melyek az otthonoddal, vagy régebbi ígéreteiddel függenek össze, - hát tedd a dolgod, hogy tiszta lehessen a lelkiismereted! Ne halogasd tovább a takarítást, a bevásárlást, és gyorsan járj végére a csekkek befizetésének is, aztán felszabadulsz, és boldogan vetheted bele magad kedvenc foglalatosságaidba. A vasárnapod teljen pihenéssel, illetve saját magad kényeztetésével. Megérdemeld az örömöt és a boldogságot.

Ez a hétvége minden szempontból a terveid szerit alakul, remek élményekben lesz részed, csak éld meg a húsvétot, a szeretetet, a finom ételeket. Jóval a várakozásokon felül lesz részed örömben, amihez te is tedd hozzá a mosolyodat, kedvességedet, odaadásodat. Nincs is ennél többre szükség, igaz? Szombat délelőtt még adódhatnak sürgősen megoldandó feladatok, de magadat is megleped azzal, hogy hipp-hopp lerendezel mindent. Rohamtempóban szabadítod fel magad a különféle terhek alól, s csak rajtad múlik, hogyan telik a szombat délután és a vasárnap.

Van káros szenvedélyed? Ideje megszabadulni attól, de sürgősen! Három napod lesz arra, hogy a sok ünnepi program mellett kicsit magadba szállj, és átgondold a következő időszak fontos lépéseit, az elengedés szakaszait. Nos, mivel szombaton van telihold, és indul a fogyó hold, akár el is kezdheted a cél kitűzését, és az első lépések megtételét. A dohányzás, a csoki evés, az alkohol fogyasztásáról való lemondásban az ünnep hangulata megerősíthet, és kaphatsz pozitív megerősítéseket szeretteidtől is. Legyen bármilyen negatív szokásod, mindenképpen gondold át, hogy ha nem is tudsz róla teljesen lemondani, de legalább csökkentsd a bevitelét.

Ne izgulj amiatt, hogy tüzes hangulatban vagy, és szeretnéd is megélni a hosszú hétvége minden pillanatát, természetesen unatkozás nélkül! Adj teret a vágyaknak, engedd előtérbe ezen a hétvégén a rejtegetett álmokat, még akkor is, ha azok eddig vadnak tűntek. Itt az idő, hogy valamit végre megvalósíts, ami után jó ideje áhítoztál. Mondd el szeretteidnek a következő hetek, hónapok terveit, ötleteljetek együtt, biztos, hogy a segítségedre lesznek. Emellett azt se feledd, hogy nem kell egyszerre sok dologba kezdeni, elég, ha egyvalamit csinálsz, de azt teljes bedobással. Ezen a hétvégén a különféle magánügyek maguktól megoldódnak, örülj ennek.

Felesleges azon tűnődni, hogy miként tudnál sokat pihenni és lábat lógatni. Erre aligha lesz alkalom, ugyanis meglepően sok tennivaló gyűlt fel otthon, és egy fontos meghívás is befuthat, aminek feltétlenül tégy eleget. Ne félj attól, hogy mozgalmas óráknak nézel elébe, a pihenést halaszd vasárnap délutánra és hétfőre. Jön a nyuszi, tojást kell festeni, és a kedvenc sütiket is meg kell sütni, - és akkor igazán kerek a világ, ha a családtagjaid és barátaid is besegítenek ebbe. Ugyanakkor ne hagyd magad lebeszélni eredeti terveidről, mert azok is lényegesek.

Szombat reggel el kell rendezned pár ügyet ahhoz, hogy a hosszú, ünnepi hétvége nagyobb része békében, és persze kedved szerint teljen. Lehet, hogy picit kapkodnod kell, hisz az idő, és a környezetedben élők is sürgetnek, ugyanakkor jó hír, hogy szombat délutánra megleled a nyugalmat, harmónia ölel majd körbe, s látványosan élvezni fogod a húsvéttal együtt járó apró örömöket. Megmutathatod mindenkinek, hogy milyen lelkes tudsz lenni, ha akarsz, és sokféle dologgal megleped szeretteidet. Felszabadult leszel, így pedig élmény lesz a te társaságodban tölteni az időt húsvétvasárnap is.

Ha a közvetlen környezetedben akadnak problémás ügyek, fontos rendeznivalók, azok megbeszélését feltétlenül szombatra időzítsd, hisz a Telihold segíti a tiszta és őszinte kommunikációt, és az égiek segítségével hamar békére lelhetsz, így pedig az ünnep hátralévő része jól telhet. A nem szócskát töröld ki a fejedből, bármi kerüljön szóba, elsősorban a mindkét fél számára megfelelő kompromisszumot keresd, most ez meglepően jól és könnyen fog neked menni. Az ünnepi hétvégét körüllengő pozitív energetika arra ösztökél, hogy olyasmit is elmondj szeretteidnek, amit eddig nem mertél.

Remek hangulatú hétvége vár, a lehetőségek tárházával, mindeközben telve ünnepi hangulattal! Sok örömteli pillanatban lesz részed, alkalmanként egyenesen azt kívánod, bár soha ne érne véget, annyira kedvezően alakul minden egyes pillanata a húsvétnak. Jól érzed magad, bárhol, bárkikkel is töltsd az időt, minden apróságban örömödet leled. Régen volt már olyan harmonikus hétvégéd, amikor mindenre és mindenkire jutott időd, és a figyelmedet sem terelik el külső impulzusok. Van kedved pepecselni a konyhában, meglepni a környezetedben felbukkanó gyerekeket apróságokkal, és még csak rohannod sem kell? Nem is kell ennél több!

Túl vagy a hét megterhelő részén, és úgy tűnhet, végre jön a felmentés, és kezdődhet a hosszú hétvége. Ám, talán mégsem megy minden úgy, mint a karikacsapás, mert sokan azt várják, hogy – ha már - itt a húsvét, akkor válj konyhatündérré, és remekelj a magánéleted legkülönfélébb pillanataiban. Általában ez a szerep nem okoz nehézségét, de most ez fárasztó lesz számodra. Az viszont sokszor nagyot lendíthet rajtad, hogy szeretet vesz körül, és néhány dicséretet is sikerül bezsebelned, ami a hosszú hétvégén többször vidámsággal tölt fel. Már csak hab a tortán, hogy a húsvét is terveidnek megfelelően zajlik, panaszra nem lesz okod.

Jól indul a hétvégéd, és még annál is jobban alakul, mint ahogyan reméled! A szombatod mozgalmas lesz, izgalmas pillanatokkal tűzdelve, de az ünnepi pillanatok sem maradnak el, - süti, más finomságok, kedves gesztusok. Ugyanakkor sok apró feladatot is végre kell hajtanod, mert azt hamar észre fogod venni, hogy bizonyos ügyekkel összefüggésben nem számíthatsz környezeted támogatására. Szükség lesz némi kreativitásra, odaadásra, hisz az otthoni teendők ellátása mindenképp türelmet kíván tőled. Ám cserébe vasárnap már a nyugalom és harmónia ölel körbe, és magával ragad a húsvéti ünnep varázsa.

Örülj annak, hogy remekül megoldottad a hét eddigi feladatai, s végre jöhet a hétvége, ami nem csak hosszabb lesz a megszokottnál, hanem még az ünnep hangulata is körbelengi. Jöhet a megérdemelt pihenés, finomságokkal, élmény dús programokkal. Már nagyon vágytál a lazításra, és módodban is lesz megélni ezt kedved szerint. Fontos, hogy olyan emberek társaságát keresd, akikkel öröm együtt lenni, akik semmit nem vesznek el, csakis adnak neked. Megeshet, hogy szombaton kissé egyhangúan alakulnak a dolgok, mégis legbelül tudod, hogy épp erre vágysz, nem pedig a felhajtásra. Vasárnap a családod biztosan nem hagy békét neked, cserébe viszont meghozzák neked a jókedvet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.