Hétvégi horoszkóp (április 18-19.) - Tanulj meg okosan, céltudatosan kívánni!

asztrológia ezoterika horoszkóp hétvégi horoszkóp
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Április 18-án este csodás újholdnak leszünk tanúi, ekkor érdemes új, építő jellegű, fejlődéssel összefüggő vágyakat, kívánságokat útnak ereszteni.

Ismerd be, hogy alig volt időd önmagadra a hét dolgosabb szakaszában, és bizony a szeretteidre és magánügyeid intézésére szinte egyáltalán nem jutott időd. Így nem csoda, ha enyhe káosz uralkodik otthonodban péntek este, vagy akár még szombat reggel is. Épp ezért aludj egy jót, aztán szombaton hozd formába magad, mozgasd meg a testedet, aztán ess neki a legsürgősebb ház körüli teendőknek! Persze, ha ezt a hátad közepére sem kívánod, akkor semmit se erőltess magadra. Tégy rendet, moss, vasalj, takaríts – mindent, amire csak szükség van, és minden egyes lépés után örülj annak, hogy szebb lesz az otthonod! Vasárnapra szervezz olyan programot, ahol emberekkel találkozhatsz, és mindenki jól érezheti magát.

Erőteljesen állj ellen annak, hogy mások belekotnyeleskedjenek a dolgodba, életedbe, döntéseidbe – különösen ezen a hétvégén! Újhold van, azaz te határozd meg, mik a jelenlegi és a következő időszak legfontosabb feladatai, és ne hagyd, hogy bárki bármiről lebeszéljen. Ha valamit ezen a hétvégén egyedül akarsz megoldani, azt add tudtára másoknak, keresd ehhez a megfelelő kommunikációs csatornát. A saját terveid megvalósítása mindennél fontosabb, különösen azért, mert most több kapu is megnyílik előtted, és legalább egy új dologba bele kellene vágnod a fejszéd! A belső hangod vezéreljen, mert most nagyon erős és pontos instrukciókat küld!

Egy percet se henyélj, még akkor se, ha egyébként láblógatást és semmittevést terveztél erre a hétvégére. Szombaton reggel minél hamarabb ugorj ki az ágyból, és láss neki a hirtelen előkerülő feladatok megvalósításának. Az újhold pozitív energiái óriási lendületet adnak, csak élned kell velük. Akár a piacra szeretnél menni, akár a házimunkát elvégezni, kapcsolj turbó fokozatra, hogy mihamarabb a végére járj minden függőben lévő ügynek, függetlenül attól, hogy milyen nagy vagy milyen fontos. Csak így tudod szabaddá tenni magad, és végre szórakoztató programra fókuszálhatsz. Vasárnap is jól alakulnak a dolgok, talán jobban is, mint remélnéd. Kellemes meglepetésben lehet részed, ha hagyod magad szeretni!

Ezen a hétvégén, és különösen egy baráti vagy családi összejövetelen bármi megtörténhet, az újhold energiái sokakra jó hatással lesznek, de különösen igaz ez a vizes jegyekre – többek közt rád is. Épp ezért használd ki annak a lehetőségét, hogy ismerkedhetsz, új dolgokat fedezhetsz fel, de közben vedd számításba azt is, hogy kicsit jobban magadra veszel dolgokat, megjegyzéseket, és elég nehezen viseled a kritikákat. Hagyd magad felvidítani, ha elhívnak valahová, arra feltétlenül mondj igent. Fontos lenne, hogy kimozdulj otthonról, és csak hagyd magad sodortatni az árral. Vasárnap fel tudsz töltődni energiával, így a jövő hét neked nem okozhat különösebb fejtörést.

A szombati napod remek hangulatban telik, semmi nem gátol eredeti terveid, programjaid megvalósításában, ami már önmagában jó hír, igaz? Akár házon kívül, akár otthon töltöd az időt, a terveidet végrehajtod, és jó eredményekkel zárod ezt a két napot. Hát kell ennél több? Ha adódik is valamilyen apróbb gond, azt könnyedén megoldod, és a végén a különféle történéseket a magad javára fordítod. Az otthonod körüli tennivalók egyenesen vonzanak, élvezed, ahogy lépésről lépésre szebbé válik a környezeted. Szeretteid vagy épp önnön magad társaságában lenni most felér az elégedettség megteremtésének lehetőségével. Vasárnap meg tudod akadályozni a konfliktusok, viták kialakulását, ha tudatosan elkerülöd őket!

Minden kedvedre lesz ezen a hétvégén, egyszerűen semmi és senki nem tudja keresztülhúzni a számításaidat. A körülmények, az események kielégítik a harmóniára és az elégedettségre való igényedet. Ugyanakkor most se feledd, hogy vannak bizonyos kötelezettségeid, amiket érdemes a vitahelyzetek elkerülése végett megcsinálni, elrendezni, legutolsó mentsvárként haladékot kérni. Tartsd fókuszban, hogy a csodás újhold mindenben támogatja az ambícióidat. Mihamarabb végezz az otthoni teendőkkel, hogy kedved szerint indulhass neki egy baráti találkozónak, randinak vagy egy bulinak. Vénusz és a Hold folyamatosan energizálnak, átlendítenek a holtpontokon, és adnak pár kreatív ötletet is.

Remek hétvégére van kilátás. Ha hagyod magad sodortatni az árral, és belevágsz az ismeretlenbe, akkor tuti, hogy az első percétől az utolsóig élvezni fogod. Akármit tervezz is, minden a vágyaid szerint fog alakulni, közben folyamatosan telve leszel vidámsággal, elégedettséggel. Ha nyugalmat keresnél, minden körülmény adott lesz ehhez, ám, ha mégis pörgésre, jövés-menésre szánod rá magad, akkor is meglesznek a pozitív élmények. Ez a fura kettősség nagyon jót tehet veled, mert abszolút ki tudod választani, hogy milyen minőségű, mennyire mozgalmas hétvégére vágysz. Talán az a legjobb, ha nem tervezel meg semmit percre pontosan, hanem csak hagyod magad sodortatni az árral.

Az égi konstellációk szerint minden a kedved szerint alakul a hétvégén, és hab a tortán, hogy az újhold talán neked kedvez a leginkább. Szombaton biztosan megtalálod a számításaidat – hát tégy olyasmit, amire régóta vágysz! Lényeges, hogy olyan emberekkel és olyan közegben töltsd az idődet, ami teljes mértékben megfelel neked. A szombattal ellentétben a vasárnap már más energiákat rejt, kicsit hangosabb, zajosabb, kihívásokkal telibb lehet. Ha valakik közt konfliktus robban ki, hát lépj színre, és remek diplomáciai képességednek köszönhetően percek alatt simítsd el a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked – hát kell ennél több?

Egy igen jó hangulatú, pozitív élményekben gazdag hétvége áll előtted, épp ezért nagyon fontos, hogy csakis olyan dolgokat tégy, amik kedvedre vannak! Ha valaki olyasmit erőltet, ami nincs ínyedre, mondd ki bátran, és ne félj az adott személyt vagy javaslatát elutasítani. Mivel a komoly kötelezettségeidet pénteken letudtad, ezért fellélegezhetsz, hisz bármire jut most időd, energiád. Ha valaki mégis panaszkodna, hogy nem figyelsz rá eléggé, vagy elfelejtettél beváltani egy ígéretet, akkor pótold a hiányosságot – valószínűleg nem véletlen az igény, melyet veled szemben támaszt. Mindenképpen mozdulj ki a négy fal közül!

Szombat délelőtt – a lehető leggyorsabban – tudj le minden kötelezettséget, ne húzd az időt, így aztán jöhet a megérdemelt pihenés, szórakozás, amit csak előirányoztál, azt meg tudod valósítani. Ha nem volt tervben, és ma mégis érkezik egy meghívás, akkor mindenképpen mondj igent egy izgalmas bulira. A megjelenés kötelező, mert a fergeteges partihangulat garantált. Szükséged van ilyen típusú kikapcsolódásra, te is tudod. Ha valakivel muszáj találkoznod, hogy elrendezzetek valamit, azt még szombatra időzítsd, hogy a vasárnapod végtelen békében és csendben telhessen. Bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, tervezd meg a következő heteket.

Meg tudod fogalmazni pontosan, miért gyötörnek kételyek? Vétettél? Elrontottál valamit, vagy megsértettél valakit? Valamilyen ígéretet nem váltottál be? Vagy csak húzod az időt egy fontos lépéssel összefüggésben? Akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj, hisz ez a hétvége alkalmas terepet kínál ahhoz, hogy látványos alakításokat végezz önmagadon vagy épp a környezeteden. Szükséged van arra, hogy kimozdulj a komfortzónádból, akár csak annyira, hogy áttologatod a bútorokat más helyre, másik társasággal mész szórakozni, új helyeket fedezel fel. Sokan fogják keresni a társaságodat, ami remek lehetőség akár egy üzleti jellegű kapcsolat megalapozásához.

Ezen a hétvégén többször is megakadsz. A különféle dolgok, események, függőben lévő ügyek rendezése nem megy olyan gördülékenyen, mint remélted. Annak ellenére, hogy újholdat ünneplünk, számodra mégis kissé visszatartó erejűnek tűnnek majd a különféle égi energiák, ezért nem javallott jelentős döntéseket hozni, különösen nem olyanokat, melyek esetében komoly anyagi döntésre is rá kell szánnod magad. Ne most mondj igent adásvételekkel, komoly befektetésekkel kapcsolatban, ezeket halaszd el bátran a jövő hétre! Mivel ez itt mégiscsak egy hétvége, hát szenteld a pihenésnek, a szórakozásnak az idődet. Próbáld azt tudatosítani magadban, hogy semmi sem szegheti kedvedet.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.