Hétvégi horoszkóp (július 25-26.) - Tedd, amit kívánsz, nem fogsz tévedni!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szingli Rákoknak erősen javallott egy vakrandi, a Vízöntők érdekes emberekkel találkozhatnak, akikkel még izgalmasabb eszmecserékbe bonyolódhatnak. Összességében egy lendületes, vagány hétvége vár a csillagjegyekre- nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja!

Ezen a hétvégén kibújik belőled az igazi éned. Akarnok, rámenős és céltudatos leszel, kitűzött terveidet bármi áron kivitelezed, legyen szó egy találkozóról, programról, vagy akár otthoni teendőkről. Nincs is ezzel baj, de vedd figyelembe szeretteid, barátaid véleményét is, hisz bizonyos dolgokról más lehet az elképzelésük. Hallgasd meg őket, betartani a mondottakat nem kell. Persze alkalmanként te is eltérsz eredeti célodtól mások kérései, igényei miatt, és alkut kötsz, de most eszed ágában sincs ilyesmit tenni, mert érzed, hogy minden úgy jó, ahogyan kitaláltad. Mars folyamatosan lendületben tart, és vasárnap estére mindenki elismeri, hogy sikert értél el.

Testileg és szellemileg is megterhelő volt számodra ez a hét, bármivel is töltötted az időd. Meglehetősen sok élményben volt részed, de teljesen kiaknáztad az energiáidat. Épp ezért most jöhet a megérdemelt pihenés! Tény, hogy nem érzed magadat teljesen kiegyensúlyozottnak, de az égi hatások szépen körbeölelnek, lassan feltöltenek, jó lehetőségeket kínálnak, s mindenféle kellemetlenségtől megóvnak. Aludd ki magad alaposan, próbálj meg minél több friss zöldséget és gyümölcsöt enni, és a mozgást se hanyagold! Ha odafigyelsz magadra, hétfőre ismét topon leszel.

A teljes anyagi függetlenséghez való közelebb kerülés lehetősége megadatik, valaki egy jó ötlettel rukkolhat elő, s te meghallod a lényeget. Mostanában alapvető elvárás volt önmagaddal szemben, hogy ne mások véleménye által formáld a sajátodat, hanem kiállj eredeti terveid és saját érdekeid mellett. Légy önmagad, és hallgass a saját belső hangodra, ha figyelsz, időben jönnek válaszok, melyek megmutatják a helyes utat. Ha valami nem tetszik, hát mondd ki a gondolataidat, és tartsd is azokhoz magadat. Bárhová sodorjon az élet, bárkivel találkozz, ez a hétvége sok meglepetést és előremutató lehetőséget hoz.

Ne akard otthonod négy fala közt tölteni a hétvégét, és ne hanyagold az emberi kapcsolataidat! Légy pozitív, örülj az életnek, a nyárnak, egy jó bulinak. Jó lehetőséget kapsz arra, hogy mindent tisztázz, ami zűrös, ami bonyolult. Ahhoz, hogy különféle érzelmi kötelékeid tartalommal teljenek meg, neked is tenned kell, ezt ne felejtsd el! Különösen igaz ez a családi és szerelmi kapcsolatokra, ezekben nem juthatsz el odáig, hogy valamelyik meginogjon. Ezen a hétvégén legyen időd arra, hogy mindenféle földi jóval elkápráztasd azokat, akik fontosak neked! A párjukat még kereső Rákocskák próbáljanak új területeken hódítani. A vakrandi, vagy épp a rapid randi könnyen beválhat!

Ha már elkötelezted magad valaki mellett, akkor partnereddel ezen a hétvégén megélhettek egy hullámvasútszerű érzést, de ez akár egy régi, jó barát esetében is bekövetkezhet. Jó hír, hogy a sok kérdés, ami felvetődik benned, az később mindkét fél hasznára válik, és még inkább összekovácsol benneteket. Amennyiben épp most nyílik meg a szerelem kapuja előtted, s végre le tudsz horgonyozni valaki mellett, akkor az garantáltan tartós kapcsolat lesz. Őszinteség, egyenesség és tisztességesség, a legfontosabb elvek az emberi kötelékek esetében! Ha valaki felé ezt sugárzod, éppen ugyanezt fogod visszakapni tőle. Próbáld ki!

Ezen a hétvégén remek lesz a kommunikációd, mindenkivel megtalálod az összhangot, olyan emberekkel is szóba tudsz elegyedni, akikkel sosem voltak közös témáitok, vagy épp volt köztetek konfliktus. Régi ismerősök mellett újakra is szert tehetsz, ha szingli vagy, többszörösére emelkedik az esélye annak, hogy útnak induljon egy szenvedélyes szerelem. Barátságok kezdődhetnek, sőt, akár egy üzleti vonulat is lendületet kaphat. Jupiter és Merkúr komoly, pozitív erővel támogatnak döntéseid meghozatalában, így kiegyensúlyozott lesz végre újra a lelked, a tested és a szellemed.

Ezen hétvégén aktív és tettre kész leszel, fontos, hogy ne ücsörögj otthon, hanem mutasd meg magad barátoknál, egy randin, a strandon. Mindegy merre indulsz, csak menj társaságba, légy fókuszban, és hagyd, hogy a jó dolgok megtörténjenek veled. Az égi konstellációk most a legjobbat hozzák ki belőled, mert a segítőkészségedre sem lehet majd senkinek panasza. Nyitott leszel mindenre, új információk befogadására, eszmecserékre, jó bulikra, így nagyszerűek a kilátások mindenféle életterületen, hogy kisebb-nagyobb sikereket zsebelj be. Rengetegen fognak megfordulni körülötted, eszmét cserélhetsz, sőt, akár üzleti területen is köthetsz egy jó megállapodást, vagy leteheted valaminek az alapkövét.

A hétvégi bolygóállások jó energiákkal ölelnek körbe, a legpozitívabb talán az, hogy nem vagy rákényszerítve semmire, akkor és azt csinálhatod, amit csak akarsz. Főleg emberi kapcsolatok terén adódnak új lehetőségek, baráti és szerelmi téren egyaránt megnyílnak kapuk, csak használd ki, ami adódik. Sok új, és egyben érdekes ötletet kaphatsz különféle irányokból, kizárólag rajtad múlik, mit kezdesz ezekkel. Fogadd el a külvilág felől érkező inspirációkat, hisz nem véletlenszerűen találnak meg ezek a gondolatok épp téged, épp most! Néhány meglepő helyzetben is részed lesz, de ezek éppen abban segíthetnek, hogy új tapasztalatokat szerezz.

Az előtted álló hétvégén kizárólag olyan dolgokat tégy, amikre legbelül vágysz. Bármi, ami kellemetlennek, leterhelőnek tűnik, mondj nemet! Hátrálj ki azon helyzetekből, amiket rád akarnak erőltetni, és nincsenek ínyedre. Ha tombolni van kedved, hát tedd azt! Ha viszont a béke, a csend, a meditáció és a relaxáció megélése vonz, akkor annak is megvan a maga oka. Az égi konstellációk pozitív hatással lesznek rád, azok a tennivalók, melyek valamilyen formában a kiegyensúlyozottsághoz, csendhez köthetőek, jól jönnek most neked. Kicsit közelebb tudsz kerülni önmagadhoz, így pedig összegezni tudod a jövőd célkitűzéseit.

Spontán ötleteid sokakat lenyűgöznek, érdekes emberek keresik majd a társaságodat, alkalmanként egyenesen vad ideáiddal fogsz fókuszba kerülni. Ezen a hétvégén nem kell visszafognod magad, ne hidd el senkinek, hogy jobb lenne, ha csendben ücsörögnél egy sarokban. Találkozol olyan emberrel, aki nagyon nyitott lesz javaslataidra, s ketten együtt óriási dolgokat hajthattok végre. Jupiter is komoly segítséget nyújthat abban, hogy utat találj egy új cél irányába. Próbáld megtalálni az arany középutat, azaz te se mondj le a vágyaidról, közben pedig biztosan ne okozz zűrt és bonyodalmat mások számára. Csak okosan!

A hét nagy részében minden kedved és reményeid szerint alakult, kevés kudarcban vagy szomorúságban volt részed, de azt is jól kezelted, és megértetted, miért alakult úgy, ahogy. Az előbbiek alapvetően meghatározzák a hétvége hangulatát, a dolgok jó úton haladnak, és bármire igent mondhatsz, semmiben nem fogsz csalódni. Pozitív élményekben lehet részed, ezért viszont érdemes elmenned otthonról, és olyan emberekkel találkoznod, akik újat mutathatnak, érdekes eszmecserékre adhatnak lehetőséget. Mozdulj ki a komfortzónádból, így szabaddá és boldoggá válhatsz két napra. A hétvégén semmi sem zavarhatja meg a pihenésedet, kikapcsolódásodat.

Érdekes, egyben mozgalmas hétvége áll előtted, túlzásokba nem kell esned, de mindenképpen légy aktív, ismerkedj, menj új helyekre, adj lehetőséget magadnak egy jó bulira. Miközben a legkülönfélébb dolgok és események történnek meg veled, te csak érezd jól magad. Bátran ugorj az ismeretlenbe, és semmit nem fogsz megbánni! Elmondhatod, hogy Te vagy a társaság vagy a családod középpontja, egyszerűen csak érezd jól magad ebben a megtisztelő szerepben, hisz nem véletlenül testálják rád! Ha a változás szele megérint, légy bátor, és alkalmazkodj a módosuló körülményekhez!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.