Hétvégi horoszkóp (augusztus 8-9.) - Kezdj el végre élni!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még a fogyó Hold sem állíthatja meg a csillagjegyeket boldogságukban. A remek hangulat és a kirobbanó forma adott, kérdés, hogy ki mit tud vele kezdeni?

Elemedben leszel ezen a hétvégén. Szinte minden érdekel, nyitott vagy az újra, idegenek megismerésére, és nem félsz az ismeretlentől. Tűz, hév és szenvedély jellemez egész hétvégén, így ébredsz, így kelsz, s ennek szellemében cselekszel. Oda menj, ahol örömmel fogadnak, de te se fukarkodj a jó szóval, a kedvességgel. Ezen a hétvégén nem létezik előtted olyan gát vagy olyan feladat, amelyet ne tudnál könnyedén átugrani és megoldani. Lobbanékony és heves természeted most nyugodtan szabadon engedheted, éppen kiváló lesz arra, hogy másokat útba igazíts, összefogd a barátaidat vagy a családodat, és együtt megvalósítsátok egy régóta dédelgetett terveteket.

Légy felszabadult, engedd el magad, mondj mindenre igent, akármi is adódjék. Ha hívnak, menj, és érezd jól magad, minden körülmény adott ahhoz, hogy elégedett légy! Lépd át a határaidat, merj ismerkedni idegenekkel, távoli kultúrákkal, furcsa sportokkal, szokatlan helyeken és fura körülmények közt is. Módjával és okosan, de kóstolj bele a tiltott dolgok valamelyikébe, mert néha bizony erre is szükség van! Lehet, hogy a különféle etikai szabályok eddig visszatartottak, ám most eljött az a pillanat, amikor a különlegességre vágyakozó oldaladat ki kell elégíteni. A benned felgyűlt nyughatatlanságot és felfedezési vágyat engedd szabadon.

A kedélyállapotod remek, folyamatosan egyre jobb és jobb lesz, így nem esik nehezedre másoknak is adnod a pozitív energiákból. Kiválóan érzed magad a bőrödben, a panaszkodást és a pesszimizmust képes vagy magad mögött hagyni. Buliban, táncban, remek gasztronómiai élményekben lehet részed, ha fogod magad, és egyszerűen útnak indulsz, hogy felfedezz új helyeket. Az emberi kapcsolatok építése vagy a meglévőek mélyítése kiemelten fontos, a tartalmas beszélgetések se maradjanak el, akár te is lehetsz ezek kezdeményezője. Olyan régi vagy akár ismeretlen emberekkel hoz össze a sors, akik nagyszerű tanácsokkal látnak el, és jó ötleteket adnak neked.

A tőled megszokott nyugodtságot és kiegyensúlyozottságot tovafújja a szél, és meglepően impulzív, tettre kész leszel egész hétvégén. Vonz az ismeretlen, idegenekkel akarsz barátkozni, távoli kultúrákat felfedezni. Ez azért van, mert összegyűlt benned rengeteg energia, amit nem használtál fel a hétköznapok során, úgyhogy jobban teszed, ha házon kívül keresel magadnak izgalmas programokat. Mindenképp töltsd időd jelentős részét társaságban, fedezzetek fel új helyeket, új kikapcsolódási formákat. Most jobb, ha ez alatt a két nap alatt nem foglalkozol munkával, családi kötelezettségekkel és anyagi ügyekkel.

Remek hangulat ölel körbe a hétvégén, fel vagy dobva, szuper programötleteid vannak, és semmi nem akadályozhat abban, hogy terveidet meg is valósítsd. Mások szemében ez talán önzőségnek vagy túlzott akaratosságnak tűnhet, de ez téged ne aggasszon, csak tedd, ami jól esik neked. Képes leszel meggyőzni sokakat arról, hogy veled töltsék az időt, és meg is teszik, hisz jó társaság vagy. Ráadásul egész hétvégén sok kedves szóval leped meg szeretteidet, barátaidat, sőt, még az idegenekhez is lesz pár jó szavad. Töltsön el örömmel, hogy a viszonzás sem marad el, érdekes eszmecserékre is alkalmat ad ez a két nap.

Engedd előtérbe azt az oldaladat, aki szeret bulizni, ismeretlenekkel találkozni, és megmutatni, hogy nem egy, hanem több oldala is van. A legjobb jellemvonásaiddal vedd le az embereket a lábukról, többek közt ilyen a logikusság, előrelátás, reális gondolkodás, no és persze a türelem. Használd is ezeket, mert a szabadság megélése mellett nem szabad elrugaszkodnod a realitás talajától, adódhat olyan pillanat, amikor nagy szükség lesz önfegyelmedre, logikus gondolkodásmódodra, ugyanis sok fura helyzet adódhat. Figyeld az eseményeket, semmi mellett ne menj el érzéketlenül, s időben vedd észre azt, ha egy fontos döntést neked kell meghoznod, akár mások helyett is! Jól át fogod látni a különféle helyzeteket.

Mihamarabb lépj túl a zsúfolt és tevékeny napokon, és már pénteken kezdd el élvezni a hétvége minden pillanatát, érdekes mozzanatait, az ismerkedés lehetőséget jelent, szingliként pedig azt, hogy kapós leszel, s akár a szerelem is megérkezhet végre életedbe. Az elmúlt napokban volt részed jó és kellemetlen élményekben egyaránt, viszont a következő két nap minden nehézségért kárpótolni fog. A dolgok pont úgy alakulnak, ahogy reméled, sőt, akár még jobban is, hisz Jupiter és Merkúr minden támogatást megad ehhez. A hangulatod jó, és csakis javulhat, s még az a feladat is rád hárul, hogy másokat formába hozz.

Ezen a hétvégén egyetlen dolgot kerülj, és ezt jó messzire: ne maradj otthon és ne süppedj bele a szürke egyhangúságba. Csinálj sokféle dolgot, mondj igent a meghívásokra, randikra, egy éjszakai fürdőzésre, táncra vagy bármire! A programok között lehet persze némi pihenés, kikapcsolódás, de a lényeg a mozgalmasság, a buli, a beszélgetések és új emberek megismerése! Ne aggódj, mert bírni fogod a tempót, bőven van benned tartalékenergia, mindemellett ez a két nap kifejezetten kedvez annak, hogy tisztán lásd a saját lehetőségeidet, karrier, anyagiak terén vagy a magánéletben. Ha bajban vagy, tudd, hogy a nehézségeket átvészeled, s megoldást találsz esetleges gondjaidra.

Szombaton nagyon elemedben leszel, számos izgalmas ötletet osztasz meg környezeteddel, s többen vevők is lesznek ezekre. Összességében egyébként egyetlen dolog fogja uralni a gondolataidat: vajon miként hajszolhatnád teljes erővel az élvezeteket? Nos, garantáltan nem fullad unalomba a hétvégéd, meg fogod találni azokat a helyeket és embereket, akikkel öröm lesz eltölteni az időt. Ki akarsz rúgni a hámból? Tedd, amire vágysz! Többet ennél vagy innál kicsit a kelleténél? Ki tiltja meg? Mértéktelenül buliznál, táncolnál, akár alvásmentesen? Nincsenek előtted akadályok!

Új dolgokra vágyakozol? Elég volt a bevett szokásokból, a rutinból, a megszokott élethelyzetekből? Ennek a fura állapotnak a megjelenése eleinte még téged is meglep, ugyanakkor jót fog tenni némi változatosság. Döntsd le a magasra felhúzott falakat, az akadályozó tényezőket, s szabadulj meg pár hibás berögződéstől. Ez a lépés felszabadít, inspirációt ad, kreatívvá tesz, s nemcsak ezen a hétvégén, hanem hosszú távon is építő jellegű hatással lesz rád. Szerencsére a nagy próbatételek ezen a két napon elkerülnek, épp ezért semmit ne tégy, csak élvezd a pozitív hatásokat! Koncentrálj augusztus havának további részére.

Ezen a hétvégén légy egy kicsit önző, és a saját érdekeidet tartsd szem előtt. Ne mások igényeit elégítsd ki, hanem szánj magadra sok időt, energiát, és lepd meg önmagad valami aprósággal, amire már régóta vágytál. Ez nem kell, hogy hatalmas dolog legyen, épp elég, ha tudsz neki örülni. Ne félj kimondani a vágyaidat, vagy épp pénzt költeni, mert amire most kiadsz, az többszörösen meg fog térülni. A hét dolgosabbik része elszaladt, eddig nem volt idő a pihenésre, most viszont csak ez legyen fókuszban. Mivel sokszor foglalkoztál mások bajaival, épp ezért van rajtad most a sor. A legegyszerűbb az, hogyha megfigyeled, mit diktál a tested, mit kíván az eszed, ezt pedig ötvözöd, és kész a válasz, merre indulj, mit csinálj.

Vállalj kockázatot azért, hogy kellő izgalomban és új élményekben lehessen részed. Ugorj bele az ismeretlenbe, ne félj semmitől. Ragadd meg a lehetőséget, legyen szó egy pillanatnyi feladatról, új szerelemről, egy hétvégi utazásról - vagy bármiről, amire szívesen mondasz igent. Ne futamodj meg a nagy lehetőségek elől, ugyanis van, ami az életben csak egyszer adatik meg! Mindenben van rizikó, de ettől lehet most valami nagyon különleges számodra. Mindegy, mely életterületen kerülsz döntéshelyzetbe, merd kimondani azt, ami a legtitkosabb vágyad, ellentétben azzal, ami mások elvárása lenne veled szemben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.