Készen állsz a szerelemre? – Hétvégi horoszkóp (október 24-25.)

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sorsfordító találkozásokat hozhat a hosszú hétvége szombatja és vasárnapja minden csillagjegy számára. Hagyd, hogy átjárjanak a pozitív energiák, amelyek nem csupán lelkednek, hanem emberi kapcsolataidnak is jót fognak tenni.

Érzelemmel lesz tele a hosszú hétvége, bátran ismerd be, hogy épp erre van szükséged: szeretetre, figyelemre, odaadásra, kedvességre. Mindaz a jó, amit most kapsz, hagyd, hogy eltöltsön örömmel, s add is vissza, így egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét. Ne fukarkodj semmivel, a figyelemért és a törődését pedig légy hálás. Ezek nélkül hiányérzeted lenne, úgyhogy minden lépésed során ezek az energiák irányítsák lépteidet. Ne csodálkozz azon, ha az érzelmekre való igényed vasárnap sem csappan, sőt, még hétfőn is el leszel egy kicsit varázsolva.

Mozgalmasan telt a hosszú hétvége első napja? Jól tetted, ha tüsténkedtél, és nem húztad ki magad a közös vagy a nehéz feladatok, programok alól. Ám, a hosszú hétvége további két napjának elsődleges célja az legyen, hogy feltöltődj, s olyan emberekkel vedd körbe magad, akik örömöt adnak, nem pedig elvesznek. Legyen időd arra is, hogy átalakítsd egy kicsit az otthonodat, szépítgesd a környezetedet, figyelj a saját igényeidre, s amit csak tudsz, azt engedd is meg magadnak! A munkát felejtsd el, foglalkozz a családoddal és a magánéleteddel, ez az egyetlen mód arra, hogy teljesen feltöltődj, és örömöt találj a mindennapokban.

Már a hosszú hétvége első napja is jól telt, hát még a következő kettő! Fitt leszel, energikus, éhezel a jó programokra, amiből a testmozgás öröme se maradjon ki. Egyensúlyozd ki a mérleg nyelvét úgy, hogy foglalkozol a lelkeddel is. A terveidnek megfelelően alakulnak a dolgok, sokat mosolyogsz, élvezed az emberek társaságát, így a folytatás sem lesz különb, izgalmakkal, mozgalmassággal, érzelmekkel teli órák várnak rád. Valamilyen meglepetésben is részed lehet, érdemes kicsit sodortatnod magad az árral. Merj ismeretlen útra lépni, hiszen semmit sem veszíthetsz!

A tested, a lelked és a szellemed harmóniában lesznek, semmi nem tudja ezt megingatni, képes leszel még a bonyolultnak tűnő helyzeteket is extra gyorsan rendezni. Csak akkor lehetne kihozni téged a béketűrésből, ha valaki főben járó bűnt követne el ellened. A kicsi dolgoknak is örülsz majd, ez pedig szerencsére az egész jövő hetet is jellemzi. Több régóta halogatott otthoni feladatot is el megoldasz, beszélgess a családoddal, szomszédjaiddal, barátokkal, a kommunikáció most kiemelten fontossá válik számodra. A szombati napot egy még mozgalmasabb vasárnap követhet, az otthon ülés nem lesz vonzó számodra.

Ne félj szeretteid, vagy épp barátaid elvárásaitól, hiszen ők nem csak akkor szeretnek, ha „jó" vagy. Legyen bátorságod úgy cselekedni, ahogy azt te jónak tartod, és ha az bárkinek nincs ínyére, az nem a te problémád. Szemlélődj, fedezz fel a következő két napon új dolgokat, és fontos, hogy légy kíváncsi, kutakodj olyan témákban, amelyek eddig rejtve voltak előtted. Élvezd az élet apró örömeit, ezek is szükségesek ahhoz, hogy jól érezd magad a bőrödben. Oroszlán létedre most nem fogsz zajos bulik után sóvárogni, tudatosan kívánod a csendet. Nehezen tudnak téged követni a barátaid, szeretteid, nem ezt az oldaladat ismerik. Mondd el nekik, hogy ez is te vagy, épp ezért vágysz most másra, mint eddig.

A hosszú hétvége tovább folytatódik, és bizony végre kedved szerint alakulnak a dolgaid. Jó hírekkel fog meglepni valaki, ennek később komoly hasznát látod. Minden a tervezettek szerint alakulhat, bár talán még jobb irány lenne számodra az, ha a mozgalmasságot választanád láblógatás helyett. Mozdulj ki a komfortzónádból, mert érdekes emberekkel találkozhatsz, általuk pedig új perspektíva nyílik meg előtted! A pihenésen és a barátokkal közös bulin túl valamilyen izgalomban is részed lehet, ha hagyod magad kicsit sodortatni az árral. Szombat este vagy vasárnap beléphet az életedbe valaki, aki nem fogja titkolni, hogy akar tőled valamit.

A hosszúra sikeredett hétvége kedved szerint telik, lesz benne bőven pozitív esemény, jó találkozások, élmények, sőt, még lehetőségek is. Kiváló ötletek kerülhetnek elő, és sok kedves ember támogatására számíthatsz, ha most lépnél új kihívásokkal teli útra. Gondolataid szárnyalnak, adódik lehetőség a jövőd tervezésére, örömmel, mosollyal, meg némi izgalommal várod a hétfőt. Ám, ez utóbbi megérkezéséig is pihenj eleget, ugyanakkor ne csak láblógatással teljék az idő! A magányos Mérlegek életébe beköszönthet a szerelem – kérdés, hogy készen állsz-e rá?

A hosszú hétvége szombati napja kissé vontatottan indul, a kedélyállapotod eleinte nem az igazi, ám szerencsére csupán azért, mert elfáradtál a hét eddigi részében, és a pénteki nap még nem volt elég a pihenésre. Legszívesebben semmilyen megerőltető dolgot nem csinálnál? Hát akkor tégy olyasmit, ami pihentet, felüdít, nem pedig leterhel. Szombat délelőtt szinte mindent nyűgnek fogsz megélni, és jól megmondanád a magadét másoknak. Ne tedd! Ne éld ki magad a kritizálásban, inkább mosolyogj, mert az mindenen átsegít, és ezt a pozitív életérzést másoknak is átadhatod.

Pihenés helyett megállíthatatlanul mész előre, sürögsz és forogsz, egy percig sem tétlenkedsz, s belülről hajt egy fura vágy, hogy valamibe mindenképp belekezdj. Az irány jó, a Hold nem fog vissza, éld meg és valósítsd meg, amire vágysz. Nem bírsz megülni a fenekeden, tette kész vagy, ez pedig már önmagában is csak jót generálhat. Olyan elfoglaltságot keress magadnak a hosszú hétvégére, ami nem szigorúan vett munka, és nem is valami kötelezettség, hanem egy vágy a magánéleted szépítésével, boldogabbá, örömtelivé formálásával kapcsolatban. Persze azért ne vidd túlzásba a tenni vágyást, és próbáld megtalálni az arany középutat.

A hosszú hétvége első napján nem pihented ki magad eléggé? Nem csoda! Természetesen kiváló cél, hogy minden függőben lévő dolgot el akarsz rendezni, de nem lehetne, hogy majd hétfőn kezdj bele ezekbe? Áldozz a békés, nyugalmas és csendes hétvége oltárán - nem azért, mert mások ezt látják jónak, hanem azért, mert szükséged van kikapcsolódásra. Hidd el, megéri önmagadra időt szánni! Csak a megfelelő irányba kell haladnod ahhoz, hogy megkapd az égiek ajándékát, a harmonikus hétvégét. Ha valaki a saját nyűgjeinek megoldását próbálja rád testálni, arra mondj egyértelmű nemet!

Nagyszerű élményeket tartogat neked a hosszú hétvége, leginkább azért, mert minden pillanatát te irányítod, kedved szerint mehetsz bárhová, találkozhatsz bárkivel. Épp az fog történni, amit megálmodtál, merd bátran szabadon engedni a fantáziádat. Végre kiélheted magad kedved szerint, lesz idő az információcserére a családtagok, a barátok, sőt akár újdonsült barátok közt. Ha figyelsz, egy új dolog is felkeltheti az érdeklődésedet, sőt, akár egy ügy üzleti lehetőség alapjait is leteheted. Bármilyen régi, kellemetlen ügyön túllendülhetsz. Az égi konstellációk kifejezetten kedveznek új emberi kapcsolatok kiépítésének.

A munkát és a hétköznapi kötelezettségeket kerüld el, sőt ha nem muszáj, akkor az otthonod körüli teendőket is told el! A szakmai kitűzésekhez nem tudsz közelebb kerülni, hát ne is foglalkozz azokkal! A hosszú hétvége hátralévő része jó hangulatban telik, ne rontsd el azzal, hogy nem örömteli programokon veszel részt, hanem búslakodsz, vagy a jövő hét kihívásait kezded elemezgetni. Éld meg a most pillanatát, pihenj, szórakozz, örülj a találkozásoknak, egy esetleges randinak. Lelkiismeret-furdalás nélkül heveredj le a kanapéra, ha épp ahhoz van kedved. A munka várhat hétfőig!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.