Hétvégi horoszkóp (december 5-6.) – A szíved megsúgja, mit kell tenned

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Advent magával ragad, és a saját lelked ápolása se kerüljön háttérbe. Ha figyelsz, most meghallhatod a belső hangod minden fontos üzenetét.

Ha eredetileg munkát vagy épp otthoni tennivalók tucatját tervezted be magadnak, azt ne halaszd el, sok mindent le tudsz zárni, és biztos, hogy számíthatsz szeretteid támogatására, türelmére. Ám jön majd az a pillanat, amikor rájössz, hogy mégsem ez az, amire a szabadidődet akarod áldozni pihenés és kikapcsolódás helyett. Találj arany középutat, így biztos, hogy teljesen elégedett leszel vasárnap este mindazzal, amit véghezvittél. Nem éri meg elpazarolni az adventi napokat, és különösen nem a hétvégéket a túlbuzgósággal, igaz?

Egy olyan adventi hétvége vár rád, ami kedved szerint telik, bármit megtehetsz, akárhová eljuthatsz, merj nagyot álmodni! Alakítsd a programokat kedved szerint. Az alapvető irány a béke és a nyugalom legyen. Könnyen kerülhetsz álmodozós hangulatban, de szerencséd lesz, most senki nem fogja ezt számon kérni rajtad. Fordítsd a szabad idődet a saját javadra, főzz finomakat, beszélgess a számodra kiemelten fontos emberekkel, tervezd meg a karácsonyi menüt, és akár már most a szilveszteri buli helyszínét. Neked is érezned kell, hogy jól alakulnak a dolgaid.

Nem minden alakul tökéletesen, legalábbis eleinte ez lesz az érzésed. Ám, ne feledd, sosem tudni, mit hoz a holnap, vagy épp a következő pillanat. Ami késik, nem múlik! Sok dolgot elterveztél, de vagy késlekednek a kezdési időpontok, vagy nem találsz valamit, ami a megvalósításhoz szükséges lenne? Sebaj! Ne aggódj, mert ami nem jön össze elsőre, majd sikerül másodjára. Ha tegnap még volt kedved valamihez, majd most hirtelen lesz. Vasárnap estére összességében elégedett leszel mindazzal, amit a sorstól kaptál. Akadhat néhány bonyolult helyzet, mégis a legjobbat fogod tudni kihozni belőlük.

A hét eddigi részében volt részed néhány bonyolult és lelkileg megterhelő pillanatban, de a hétvégén fel tudsz szabadulni, és örülni tudsz minden apróságnak. Ha végiggondolod a különböző történéseket rájössz, hogy ezek valójában mind-mind építették az önbizalmadat, segítettek a tisztánlátásban, és rávilágítottak arra, hogy mi jó neked, és mi hátráltat! Kimondható, hogy tulajdonképpen mindenből a maximumot hoztad ki a lehetőségekhez képest, így nyugodtan kezded meg advent második hétvégéjét, az idődet pedig annak szentelheted, ami neked jólesik. Ne dolgozz, legfeljebb az otthonod körüli teendőket végezd el, minden más ráér később!

Itt van végre a hétvége, ami szerencsére nem a munka, hanem a kikapcsolódás ideje, és jár is neked ez, megdolgoztál érte. Tudnod és érezned kell, hogy az elmúlt napok eseményei, esetleges terhei, plusz feladatai alaposan leszívták az energiáidat, de mindennek megvolt a maga oka és pozitív eredménye is. A szombati égi konstellációk feltöltenek, és vasárnapra mindent elfelejtesz, ami problémaként volt jelen az életedben. Bátran menekülj el az otthoni tennivalók elől, vonulj vissza a világ zajától, találd meg a pihenés számodra kedvező formáit. Fontos, hogy ismét elégedett légy önmagaddal!

A szombati nap békét hoz, elégedett lehetsz az eredményeiddel, panaszra nem lehet okod, a nyugalom és a harmónia körbeölel. Egyáltalán nem baj, hogyha túl sok hasznos dolgot nem csinálsz ezen a két napon, hisz nem is ez a lényeg! Az a fontos, hogy önmagadat fókuszba helyezd, terveiddel, vágyaiddal, igényeiddel mindenképpen foglalkozz, ezen túl pedig azokkal, akik fontosak számodra. Vasárnap délutánig biztos, hogy minden kedved szerint alakul. Figyelj a környezetedben zajló eseményekre, mert sokaknak segíthetsz úgy, ha tudatosan törekszel a harmóniára, és másokat is erre ösztönzöl.

A hét szorgosabbik részében bizony kitettél magadért, sokat tüsténkedtél, új ötletekkel rukkoltál elő, és leginkább saját megelégedésedre mindenből kihoztad a maximumot. Mások is látták ezt a folyamatot, és biztos meg is kaptad a kellő elismerést. Ám, ez a hétvége próbára tesz, ugyanis könnyen lehet, hogy nem tudsz leállni, és ha nem a munkahelyeden, akkor otthon próbálod teljesíteni családod, barátaid kívánságaidat. Mázlid lesz, mert energiából folyamatosan érkezik utánpótlás, így csinálhatsz még valami nagyszerűt és egyedit. Ha már ennyire benne vagy a dolgokban. Kezdd el megtervezni a karácsony részleteit!

Legszívesebben bezárnál magad mögött minden ajtót, és elvonulnál a világ zaja elől? Ez nem csoda, és ha tényleg azt érzed, hogy ez az egyetlen járható út a lelki békéd megőrzése érdekében, hát tedd meg a szükséges lépéseket. Eleged van már a stresszből, a túl sok otthoni munkából, a családod vagy épp a barátaid elvárásaiból? Akkor diplomatikusan add a többiek tudtára, hogy mire vágysz, hisz nem kell mindig mindenre bólogatnod, amit a szeretteid kérnek tőled. A programokat, eseményeket irányítsd a saját kedved szerint, és ha nem akarsz, vagy nem szeretnél valahová elmenni, akkor add mások tudtára.

Érzelmi stabilitás jellemzi a hétvégédet, és a legjobb ebben az, hogy másoknak is biztonságot tudsz nyújtani. Apróságok teszik széppé ezt a két napot, örülj mindennek, ami megadatik. Kicsi a valószínűsége annak, hogy bárki kibillenthet az egyensúlyodból, sőt, épp te magad leszel támasz a bajban, ha épp erre lenne valakinek szüksége. Energiából nem lesz hiány, hatalmas lendülettel végzed az otthoni tennivalóidat, de ha házon kívül töltöd az időd, biztosan az is tartalmas és különleges lesz. Ha van pár kreatív ötleted, azt engedd szabadon, és ha te nem is, hát másvalaki hadd valósítsa meg!

Voltak mostanában rendezetlen ügyeid? Ideje annak, hogy bizonyos témákkal foglalkozz, sőt, leginkább lezárd őket? Az előtted álló két napon számos dolgot tisztán látsz, és a végére is jársz annak, amit most célként tűzöl ki magad elé. Óriási az esélye annak, hogy anyagi gondjaidra hirtelen hasznosítható megoldások adódnak, amiket érdemes megragadni és ki is használni. A vasárnapod biztos, hogy nyugalomban telik, a hangulatod emelkedett lesz, erősödik az önbizalmad, és elégedett is leszel magaddal, eredményeiddel, sőt, még a környezeteddel is, bár ez utóbbit talán nem ártana kicsit megújítani, szépítgetni.

Könnyen lehet, hogy a szombati nap kifejezetten monotonnak tűnik eleinte, semmi különleges nem történik, ugyanakkor a fogyóhold remek hatással lesz rád, arra sarkall, hogy eltűnődj, és kimondd, hogy mire van szükséged, és mire nincs. Engedd szabadon a gondolataidat, megéri átváltoztatni pár dolgot. Figyeld meg, hogyha teret hagysz a vágyaidnak, akkor később szívesen csinálsz izgalmas dolgokat, ellátogatsz ismeretlen helyekre, randira mész, vagy felturbózod meglévő kapcsolatodat. A szombatot követően a vasárnap is érdekesnek ígérkezik, hirtelen eszedbe jut, hogy nyakadon a karácsony.

Ha eddig nem volt időd és lehetőséged nekifogni a karácsonyi tervek szövögetésének, hát itt a megfelelő pillanat. Egy percet se vesztegess tovább! Az ajándékok és a vacsora alapanyagainak beszerzését is beiktathatod, hogy ne kelljen később, a tumultusban sorba állni, és mindig pont annak szentelhesd az időt, aminek szeretnéd. Az égi erők segítségével bőven lesz energiád, kitartó leszel, bárhová eljutsz, bármit megvalósítasz, így egy-két jó program is férjen bele a hétvégédbe. Persze, szerinted lehet, hogy még messze a karácsony, de a következő két heted rettentő zsúfolt lesz, most még nyugalomban előkészíthetsz szinte mindent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.