Hétvégi horoszkóp (március 19–20.) – Engedd el a rosszat, hogy jöhessen a jó!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Rákok igyekezzenek uralkodni magukon, a Nyilasoknak bőven jutni fog a szerelemből és a romantikából, míg a Vízöntőket most csendre és pihenésre intik az égiek. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu hétvégi horoszkópja! 

A szombati napod káoszba fulladhat, ha nem tervezel meg előre mindent, csak spontán rábólintasz egy, vagy akár több dologra, programra, meghívásra. Ha szeleburdi leszel, akarva-akaratlanul bevonzhatsz pár bonyodalmat magadnak. Próbálj jól és okosan tervezni, hisz képes vagy erre! Ráadásul tudod jól, hogy semmi sem történik véletlenül, és a gondokból is van mit tanulni. Végül pedig rádöbbensz arra, hogy az égiek csupán fel akarják hívni a figyelmedet a régóta halogatott ügyeidre, azok sürgős rendezésére. Rakd helyre, amit kell! Leginkább az otthonoddal kapcsolatos tennivalók gyűltek fel, vedd sorba ezeket, és kezdd el helyükre tenni a dolgokat. Vasárnap az érzelmeken és az örömön lesz a hangsúly.

A szombat délelőttöd biztos, hogy leterhelő lesz, fizikálisan kifáradhatsz, de a gondolataidat is össze kell szedned, hogy megfelelő sorrendet tudj felállítani a tennivalók sokasága közt. Jössz-mész, intézkedsz, a felhalmozott házimunkát érdemes elvégezni, szó szerint valamiféle nagyüzemi lótás-futásban lesz részed. Talán már fel is vértezted magadat arra, hogy sok ügyet el kell rendezned, amiért cserébe garantáltan békés és végtelenül harmonikus délutánban lesz részed, és ez vasárnapra is meg tud ismétlődni, amikor is a baráti kapcsolatok kapnak kiemelt szerepet, egy komolyabb beszélgetésre kerülhet sor, amiben jó, ha részt veszel, még akkor is, ha eleinte inkább kifogást keresnél.

A hétvégi égi konstellációk kedvezőek lesznek, feltöltenek energiával, mosolyra sarkallnak, és nem az lesz a fontos, hogy mikor és mit csinálsz, hanem az, hogy bármilyen program mellett teszed le a voksod, ott jól fogod magad érezni, és ki is teljesedhetsz. Az ismerkedésnek adj teret, szingliknek jöhet a szerelem, de legalább egy kellemes randi. Emellett hab a tortán, hogy a régebb óta fennálló vitás helyzetek tisztázásához is segítséget kapsz Vénusztól, merj előhozakodni a kérdéseiddel. Jól tudod alkalmazni a diplomáciai készségedet, a saját zűrös ügyeid mellett akár mások dolgait is helyre tudod tenni. Nagyon könnyen megtalálod az emberekkel a közös hullámhosszt.

Megfoghatatlan érzések, furcsa hatások ölelnek körbe, és könnyen megtörténhet, hogy kétségek sokasága költözik a lelkedbe. Eleinte egyáltalán nem tudod, hogy valami jónak, vagy épp valami kellemetlennek az előjelei ezek. Mintha akadozva haladnál csak előre, nem lenne minden rendben, nem kapnál minden kérdésedre kielégítő választ? A tudatalatti igenis jól működik, figyelj rá, hisz időben jelezte, hogy szombaton lehet egy-két kisebb vitád, adódhat némi bonyodalom, ugyanakkor ne hibáztass senkit, te is részese voltál a fejleményeknek, úgyhogy inkább okulj a történésekből! Mivel a szokásosnál érzékenyebb vagy, próbálj meg uralkodni az indulataidon. Fő a békesség!

Nem szükséges letagadni a valódi, tüzes énedet, mert az nem te vagy. Ezen a hétvégén különösen nem lesz szükség erre, bátran engedd szabadon a vágyaidat, de a kreatív ötleteket se tartsd meg magadnak. Többször is megtörténhet, hogy idő előtt kimondod a véleményedet, és azon már aligha lehet módosítani. Ezért ügyelj jobban a gesztikulációdra, a kiejtett szavakra, a stílusra, mert az elhamarkodottság, a hibás szófordulatok konfliktust generálhatnak. Tudatossággal, visszafogottsággal egész hétvégén képes leszel jobb irányba terelni a dolgokat.

A hét eddigi részében sok különféle élményben volt részed, de az biztos, hogy nem kellett nélkülöznöd az örömöt és a sikert, a kedves emberek társaságát, így ezek pozitív hatásait a hétvégére is magaddal viszed. A kedélyállapotod jó lesz, másokat is fel tudsz vidítani. Mosolyogj sokat, és bátran mondj igent ötletes, vagy akár bolondos programokra is. Nagyszerű érzés lesz végre elrugaszkodni a földtől, és egyszerűen csak élvezni az életet, nem figyelni a szigorú szabályokra. A környezetedet is örömmel tölti el, hogy így láthatnak: felszabadultnak és kiegyensúlyozottnak.

Valakivel kapcsolatban komoly fenntartásaid vannak? Akkor ideje ennek az ügynek a végére járni. Lehet, hogy az érzésid nem voltak alaptalanok, ám kételyeid a hétvégén garantáltan szertefoszlanak, választ kapsz mindenre, meg fogod érteni, mi és miért történt, így pedig megnyugvásra lelsz. A béke költözik a lelkedbe, és minden a helyére kerül. Egyértelművé válik számodra, hogy a bizalom megmarad kettőtök közt, sőt, talán épp most tud elmélyülni igazán. Akár együtt is tölthetnétek a szombat estét, ünnepeljétek meg a kötelék fennmaradását. Vasárnap keresd a csend és a béke lehetőségét!

Miért lenne az furcsa, hogy nem vonzanak az otthoni feladatok, és elvágyódsz messzire? Nyugodtan mondd ki, hogy a kötelező teendők elvégzése ráér a jövő héten, időben bepótolsz mindent. Ha mégis muszáj lesz neki fognod valaminek, akkor se ess túlzásokba, a láblógatás vagy egy esti buli is férjen bele a programba. Ha kell, akkor sürgősen lépj a tettek mezejére, csak pár óráról van szó, utána kényelmesen megpihenhetsz a béke ölelésében. A szombat estéd pedig már kedved szerint telhet ott, ahol csak akarod. Vasárnap érdemes lenne egy fürdő felé venni az irányt.

Ha vágysz a mozgalmasságra, akkor abból nem lesz hiány, emellett még bizony izgalmas is lesz az előtted álló két nap, így jól teszed, ha mindenre bólintasz. Engedd, hogy sodorjon egy kicsit az ár, ismerkedj új emberekkel, és tudd, hogy a szingli Nyilasoknak óriási esélyük van a szerelem megélésére. Hagyd, hogy a dolgok spontán megtörténjenek, éld boldogan az életedet, örülj annak, ami megadatik neked most, a jó. Sokféle élményben részed, amibe akár egy-két heves vita is belefér, viszont épp ezek által tudtok rendezni mindenféle függőben lévő ügyet. Ha régóta hadilábon állsz valakivel, ideje a békülésnek!

Bátran kimondhatod, hogy mindent egybevetve jó eredményekkel zártad a hét tevékenyebbik részét, már csak a totális elégedettség állapota hiányzik? Tervezz, aztán szervezz magadnak egy remek hétvégét, pezsgő programokkal, élénk társasági élettel. Jöhet a megérdemelt pihenés, pont úgy, ahogy azt szeretnéd. Ne próbálkozz azzal, hogy munkába temetkezel, mert könnyen kivívhatod mások ellenállását, nemtetszését. Csakis két választási lehetőséged van! Vagy valamiféle csendes magányba húzódsz vissza, vagy kitombolod az összes felgyülemlett frusztrációt. Nos, melyik mellett teszed le a voksod?

Ez a hétvége minden körülményt biztosít ahhoz, hogy alaposan kitakaríts a fejedben és a környezetedben egyaránt. A negatív dolgokat engedd el, és add át helyüket az újnak. Ha kell, engedj el kapcsolatokat, dobj ki felesleges tárgyakat, vagy dönts egy munkahelyváltásról, netán költözésről. Ne korlátozd magad, hisz ki tudhatná nálad jobban, mire van szükséged? A lelked nagyon igényli, hogy egy kis csend vegyen körül, így talán végre meghallod a belső hangod üzeneteit. Nem kell titkolni azt, hogy kupleráj van odabent. Épp az a lényeg, hogy ha ezt beismered önmagadnak, akkor a rendezés is könnyebben fog menni, és megnő benned a változtatás iránti igény.

Ne foglalkozz ezen a hétvégén apróságokkal, merj nagyot álmodni, és meg is cselekedni! A szükséges lépéseket tedd mg a cél érdekében, de nem árt, ha pontosan meghatározod, mire is vágysz valójában. Ezen a két napon kizárólag nagy dolgokra fókuszálj! Ha ezt meg tudod tenni, akkor a lehető legjobb dolgokba fogod beleölni az energiádat, és valami csodálatosat tudsz alkotni. Ne foglalkozz az időjárással, mások lemondó legyintésével, esetleges ellenállásukkal, ne hagyd magad befolyásolni! Ha nem tudsz kültéri programot szervezni, akad bőven beltéri is. A lényeg, hogy szórakozz, találkozz ismerősökkel, és ne utasítsd vissza az ismeretlenek közeledését!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.