Heti horoszkóp (március 21-27.) - Olyan emberekkel hozhat össze a sors, akik új kapukat nyithatnak meg előtted

asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elkövetkező néhány nap a meghatározó találkozásokról és a kapcsolatokról fog szólni. A Rákok most bárkit lenyűgözhetnek, az Oroszlánok empatikus készségeiket bizonyíthatják, míg a Vízöntőknek egy érdekes ismertség mutathat utat. Nézd meg, neked mit tartogat a Life.hu horoszkópja!

Úgy érzed, mintha folyamatosan csak falakba ütköznél? Lehet, hogy tényleg így van, de szerencsére csak hétfőn és kedden lesz ilyen nehézkes a helyzet, szerdára minden új megvilágításba kerül, csütörtöktől pedig szárnyalni fogsz, és remek dolgokat hozol létre. A bolygók jelentősen hozzájárulnak ehhez az érzéshez, na és persze a növésben lévő Hold is. Nem baj, ha úgy véled, nem találod a helyed, csütörtökre viszont minden jól alakul, és bármibe vágd is a fejszéd, az sikeresebben zárul, mint remélnéd eleinte. Akad olyan ember a környezetedben, aki felfigyel a sikerszériádra, és a te tanácsodat fogja kérni ahhoz, hogy a saját terveit megvalósíthassa.

Nagyon sok új és életszerű ötlet vár megvalósításra, mindezek mellett pedig több új is kipattanhat a fejedből. Az igazán nagy mázli az lesz, hogy környezeted vevő lesz ezekre az újdonságokra. Légy nyitott, őszinte, beszélgess a terveidről azokkal, akik érdeklődnek. Ha valaki felajánlja a segítségét, fogadd el gondolkodás nélkül, most nincs mit kockáztatnod. Új, nagyszabású tervedet egyedül talán nehezen vagy lassan tudod megvalósítani, a külső segítség pedig szinte kérés nélkül érkezik hozzád. Gondold át alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe! Sem magadnak, sem másoknak nem fogsz csalódást okozni.

A hét első felében óriási szükséged lesz a koncentrációkészségedre, a tapasztalataidra, a logikádra, ugyanis nagyon figyelned kell a körülötted zajló eseményekre. Talán úgy tűnhet, semmi sem rólad szól, de ha így is van, okulni akkor is lehet mindenből! Emellett sokkal jobban oda kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti megbeszéléseid vagy családi együttlétek során milyen kommunikációs formákat alkalmazol, hogy közöld másokkal az üzeneteidet. Fontos, hogy még véletlenül se érthessenek félre. Könnyen megeshet, hogy egyesek esetleg ki akarják használni bizonytalanságodat, és ilyen körülmények között előfordulhat, hogy rosszul értékelnek téged, ami nem tesz jót a lelkivilágodnak.

Kifejezetten jó benyomást teszel ezen a héten mindenkire, és ez garantálja számodra a sikert. Legyen szó régi ismerősökről vagy idegenekről, mindenkit magad mellé tudsz állítani. Bárkit könnyedén lenyűgözöl nagyszerű személyiségeddel, akikkel most találkozol. Érdemes kihasználnod a benned rejlő képességeket, mert most ezek jelentik a garanciát a sikerhez. Ne csodálkozz azon, ha valaki többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál. Mindez önbizalmadat is jelentősen erősítheti, és ezt más életterületeden is kamatoztatni tudod. Ezen a héten több, függőben lévő ügyedben is döntésre juthatsz: legyen szó költözésről, új munkáról vagy saját vállalkozásról.

Az előtted álló napokban többször előfordulhat, hogy tanúbizonyságot kell adnod lojalitásodról és szolidaritásodról: számos esetben kell segítened, kihúznod a bajból a barátaidat vagy családtagjaidat, vagy tanácsokkal ellátni őket. A jó szándék és a nemes cselekedet mindenképp értékelendő, arra azonban figyelj, hogy ne erődön és lehetőségeiden felül teljesítsd őket! Fontos továbbá, hogy csak ott segíts, ahol megkértek erre, hisz lehet, hogy minden jó szándékod ellenére árthatsz valakinek, ha nem egyeztetsz vele előre.

Hétfőn és talán még kedden is lazsálhatsz egy csipetnyit, szánd ezt az időt rutinfeladataid mellett a további napok alapos megtervezésére, mert szükség lesz arra, hogy minden kiszámítható legyen. Szerdán olyan körülmények alakulnak ki körülötted, amelyek miatt meglepően akaratossá és kiszámíthatatlanná válhatsz, s nem a megfelelő módon közvetíted majd mondandódat szeretteid, vagy épp kollégáid, barátaid felé. Nehezen értesz szót másokkal, s ez könnyen vitákat eredményezhet. Az egyetlen és egyben a legjobb megoldás az lehet, ha magadba szállsz, s átgondolod, mi lenne, ha valaki veled viselkedne így.

Meglepően jól működik ezen a héten az intuíciód, figyelj a belülről érkező instrukciókra, ne legyints rájuk! Hidd el, kiválóan fogod tudni kamatoztatni képességeidet. Akaratlanul bele tudsz például látni mások gondolataiba, sőt, megeshet, hogy könnyen ráérzel eltitkolt dolgaikra is. Ám lojalitásod ezekben a pillanatokban kérlelhetetlenül fontossá válik! Semmiképpen se élj vissza helyzeteddel, a megszerzett információk segítségével ne használd ki mások gyengeségét, esendőségét, sőt, éppen ezzel a képességeddel lenne jó, ha utat mutatnál másoknak is.

Hatodik érzéked ezekben a napokban zavarbaejtően jól működik, nagy sebességre kapcsol, használd fel a titkos segítséget. Mivel nem mentek teljesen jól a dolgaid mostanság, ezért fog téged látványosan segíteni a hét minden napján, döntésekben, változásokban az intuíciód, a múlt lezárásához, új dolgok elkezdéséhez minden segítséget megkapsz a külvilágtól is. Hétfőn nem sok kedved lesz dolgozni, pedig sok elvégzendő feladat vár rád, de kedden már lendületet veszel, s rendre magad mögött tudod a feladataidat. Alacsony energiaszinted fokozatosan nő, ezáltal újabb dolgokban fogsz tudni jól teljesíteni. Ehhez azonban kielégítő pihenésre is szükséged van.

Már nagyon készülsz a hétvégére, alig várod, hogy húsvét legyen, s kicsit hosszabb időt szentelhess a családnak, önmagadnak, a jó hangulat megteremtésének. Elmondható, hogy egész héten jól érzed magad a bőrödben, és nem igazán lesznek olyan pillanatok, amelyek hátráltatnának. Ha bármilyen bizonytalanságot vélsz felfedezni életedben, akkor foglalkozz ezzel, és keresd a kétely okait, mert megérkeznek időben a válaszok. Minden reggel képes vagy megújulni, és könnyedén haladni céljaid felé. Újabb és újabb ötletek pattannak ki fejedből, kevesen tudják majd tartani veled a tempót.

Több konfliktus és vita is megnehezítheti mindennapjaidat, de talán már szerdán is érezhető lesz, hogy enyhül a feszültség. A legtöbb bonyolult helyzet nem lesz más, mint szimpla erőfitogtatás, vagy épp értelmetlen nézeteltérés. Ne csináld ezt, nem kell az erődet mutogatnod, nem kell mások felett diadalt aratnod! Te vagy az okosabb, a tapasztaltabb, ha valaki harcolni akar veled, akkor ne vedd fel a kesztyűt, hanem méltóságteljes ember módjára hagyd, hogy a saját kardjába dőljön. Ne ereszkedj le ostoba viták szintjére. Csütörtökön viszont új lendületet veszel, érzelmileg is feltöltődsz újra, ez pedig garantálja a tökéletes hétvégét.

Több érdekes és sok szempontból meghatározó találkozás lehetőségét rejti ez a hét, olyan embereket sodor az utadba a sors, akik jelentős befolyással lehetnek döntéseidre. Új munka- vagy üzleti kapcsolatok kialakulása garantált, de régi barátok vagy egy, már a múlt ködébe veszett nagy szerelem is felbukkanhat ismét az életedben, és a meglepetés erejével csaphat le rád. Engedd be életedbe a változást, jót fog tenni, ha kimozdulsz a komfortzónádból. Általában segítségedre lesznek az égiek, de kedden légy óvatos, ne higgy el mindent elsőre, amit hallasz. Könnyedén nagyot csalódhatsz, ha túl hiszékeny leszel. Ne adj kölcsön senkinek, és ne vegyél fel hitelt. Szerdától viszont minden döntésed jót hoz.

Ha úgy érzed, akadozva haladnak ügyeid, az bizony nem a véletlen műve. A hét első felében gyakorta leszel megvalósításra alkalmas energia híján, és valahogy nehézkesen töltődsz fel. Hiába a rengeteg jó és egyedi ötlet, ez a hét mégsem kedvez igazán annak, hogy bármelyikbe is belevágj, vagy óriási dolgokat alkoss. Most inkább hagyd magad sodortatni az árral, és várd ki a jövő hét sokkal kedvezőbb bolygóállásait. Most csak falakba és más emberek ellenállásába ütközöl, felesleges pazarolni az energiáidat. Néha vannak ilyen periódusok az életedben, ne hadakozz ellenük, hanem fogadd el őket. Ez a tervezés és a tanulás hete, koncentrálj most ezekre!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.