Hétvégi horoszkóp: a Bikák rálelhetnek az igazira, a Szüzek hallgassanak a belső hangjukra

asztrológia karácsony hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A karácsonyt megelőző hétvége lehetőséget ad a csillagjegyeknek arra, hogy ráhangolódjanak az ünnepekre. Mellőzd a munkát, dőlj hátra, és élvezd a csendet és a békét magad körül!

Ez a gyönyörű, karácsonyt megelőző hétvége minden esélyt megad ahhoz, hogy átgondold a 2016-os esztendő eddigi eredményeit, esetleges kudarcait, valamint azt, hogy mit hagytál félbe, s mi az, ami még most javítható, pótolható, módosítható. Ha az elmúlt időszakban voltak anyagi gondjaid, netán tartozol valakinek, kérj segítséget hozzáértő szakembertől mihamarabb, mert a következő hetekben a Szaturnusz rávilágíthat arra, hol csúsztál el a banánhéjon, s min változtass, hogy a következő hét sokkalta jobban alakuljon számodra.

Ez a hétvége éppen úgy alakul, ahogyan eltervezted. Lesz benne megoldandó feladat, családi ügyek intézése, szerelem, romantika, odaadás, kedvesség és kifinomultság - összességében sok mosoly és elégedettség. A béke tapintható körülötted, és hab a tortán, hogy végre felcsillan a remény arra, hogy egy rég várt álmod megvalósuljon, vagy füledbe jusson valaminek a híre. Ha keresed a másik feled, ne hagyj ki semmilyen lehetőséget arra, hogy flörtölj, ismerkedj. A csillagok állása szerint már közeleg az igazi!

Talán kissé nyűgös vagy, hisz elfáradtál, és ez bizony nem az utóbbi napok feladatai miatt van, hanem az egész évi hajtás eredménye. Ha abban bízol, hogy most kissé több időt tölthetsz békében és csendben, vagy foglalkozhatsz saját lelked ápolgatásával, akkor könnyen lehet, hogy mégis csalódnod kell. Hiába van hétvége, most sem sikerül eléggé kipihenned magad, ugyanis szombaton bőven akad tennivalód, viszont vasárnap adódik módod a láblógatásra. Gondolataidat ne korlátozd, engedd azokat szabadon, tervezz, szervezz, töprengj, tűnődj a jövőn!

Új élethelyzetek és válaszutak elé kerülsz, pedig nem számítottál ilyesmire épp ezen a hétvégén. Ugyanakkor lendületbe jössz, s egyenesen élvezni fogod a nyüzsgést, tetszeni fog a jövés-menés, ami körbevesz. A különféle kihívások feltöltenek energiával, közben számos érdekes emberrel is összefuthatsz, akiket eddig elutasítottál valamilyen nyomós ok miatt. Meglep majd az, hogy a fura, vagy a nem szokványos emberi külsők mögött igazi lelkek és szellemi magasságok bújnak meg. Kifejezetten élvezni fogod annak a lehetőségét, hogy ismeretlenekkel társalogj.

A karácsonyt megelőző hétvégén egyetlen dologra fókuszálj: építsd és javítsd emberi kapcsolataidat, támogasd a rászorulókat, légy segítség a bajban, bármilyen élethelyzet is adódjék! Minden emberi kapcsolat, ami jelenleg stabil és kiegyensúlyozott, azt most picit mellőzd, s leginkább azokra a kötelékekre szánj több figyelmet, akikkel rég nem beszéltél, nem találkoztál, és igényelnék a figyelmet. Sokan vannak, akik keresnék a társaságodat, és nem elhanyagolhatók a közös emlékek. Lehet, hogy eddig kevés volt az időd, de most ez sürgősen változzon meg.

A belső hangod ma olyan lesz, mint egy pletykás ember, aki állandóan üzen neked. Persze eleinte megpróbálod figyelmen kívül hagyni, ám ne tedd! Semmilyen munka, elkötelezettség vagy a béke és nyugalom utáni vágy nem csitíthatja el az intuícióidat. Nem véletlen, hogy figyelmeztetni szeretne valamire. Keress magadnak egy csendes zugot, s feltétlenül hallgass ösztönös megérzéseidre, ugyanis remek döntéseket tudsz hozni. A neked szánt lényegi információkat mihamarabb vedd számba, és alkalmazd is. Rengeteg az intéznivalód karácsony előtt, megérzéseid ebben segíthetnek majd téged.

Nem vagy kipihent, az elmúlt hetekben nagyon sok volt a tennivaló, az ünnepek előtti időszak alaposan leterhelt, ráadásul sok fura, válaszokért kiáltó gondolat motoszkál a fejedben. Ha nem muszáj, akkor munkára, túlzott energiát igénybe vevő feladatokra ezen a két napon ne gondolj! Szervezz olyan programot, ami örömmel tölt el, megmosolyogtat, nem pedig lelankaszt vagy elfáraszt. Emellett szemléld reálisan a helyzetedet. Nincs okod félelemre, s bár valami olyan dolgot szeretnél létrehozni, ami tényleg átütő siker lehet, talán megvárhatnád ezzel az újévet.

Ezen a hétvégén a jól megérdemelt pihenés lehetősége lebeg a szemed előtt? Meglehet, hogy ehelyett turbó fokozatra kell kapcsolnod. Összevissza fognak csapongani a gondolataid, fantáziálsz, s tele leszel remek, egyben kivitelezhető tervekkel, már csak a megvalósítás hiányzik. Az égiek is arra ösztönöznek, hogy ne hagyd magad lebeszélni vágyaidról, de azért nem ártana észrevenni, hogy egy hét van karácsonyig, s ez most lehetne kicsit előrébb való minden másnál. Családi téren meggyőző érveid most könnyen célt érhetnek, érvelj okosan.

Ezen a hétvégén többször is mélyen elmerülsz a gondolataidban, s azon tűnődsz majd, vajon akarsz-e jelentős hírnevet szerezni magadnak, új állást keresni, vagy egyéb gyökeres változást véghezvinni életedben a következő esztendőben. 2017 ugyanis közel van, te pedig már ezt akarod megtervezni, igaz? Egy tüzes Nyilas bármire képes, ezért inspiráld magad bátran, a lényeg az, hogy találj egy jó célt. Hagyj teret a kibontakozásnak. Itt az ideje, hogy kicsit másképp állj a világhoz, az emberekhez, a pillanatnyi lehetőségekhez, mutasd meg rejtett képességeidet!

Pihenni, lazsálni szeretnél egész hétvégén? A terv kiváló, a részleteket is megtervezted talán, a megvalósítás azonban még várat magára, ugyanis sok dolgod van. Hát kapd össze magadat, lesz bőven teendőd a hétvégén. A karácsony előtti utolsó napokat élvezd ki, s az már csak hab lesz a tortán, hogy érdekes fejleményekről kapsz hírt, amelyek részben örömmel töltenek majd el. Az teljesen lényegtelen lesz, hogy sok idő- és energiabefektetést igényel valami, ha bevállalsz egy új feladatot már most a 2017-es évre, az garantáltan sikert hoz.

Talán egy csipetnyi nyűgösség fedezhető fel benned? Fáradtan és energiátlanul kezded a hétvégét? Ez nem csoda, túltettél mindazon, amit saját magadtól elvártál. Sokkalta szívesebben lennél egyedül, mint társaságban? Ez is jó gondolat, ám a környezetedben élő emberek ezt nem akarják majd elfogadni, és szeretnének időt tölteni veled. Sokan akadnak, akik egyáltalán nem akarnak mellőzni téged, a humorodat, kedves szavaidat, vagy épp a biztatásodat karácsony előtt. Hidd el, jót fog tenni, ha körbevesz a szeretet érzése.

Halakként szárnyakra kapsz, kiemelkedően jó és izgalmas terveid vannak, igaz, csak a felét tudod megvalósítani, de még azzal is bőven elégedett lehetsz ezen a hétvégén. Magával ragad a fantázia, a romantika, az érzéki vágy, még akkor is, ha épp nincs senki melletted, aki ezekre azonnal tudna reagálni! Ugyanakkor tudd, hogy megtöbbszöröződik az esély arra, hogy szingliként valaki betoppanjon az életedbe, erre adj lehetőséget, mozdulj ki otthonról. Rád tör a hódítási vágy, tele vagy szenvedéllyel? Használd ki azt, hogy most bárkit az ujjad köré tudsz csavarni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.