Horoszkóp: az emberi kapcsolataid fontosabbak, mint gondolnád

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák ott találhatnak megoldást a problémájukra, ahol nem is számítottak rá, az Oroszlánok töltsenek együtt több időt a szeretteikkel, a Vízöntők pedig igyekezzenek megőrizni a hidegvérüket minden helyzetben. Neked mit tartogat a hétvége? Horoszkópodból kiderül.

Mivel sok feladatot tűztél ki magad elé, ezért a szombatod nem lesz könnyű. Abban igazad van, hogy mindegyik fontos, és főleg azért halaszthatatlan, mert a hosszú távú terveid előkészítésével kapcsolatosak. Korántsem laza hétvégéd csúcspontja vasárnap dél körül tetőzik. Ekkor ugyanis ismerőseiddel, vagy barátaiddal egy olyan számodra ismeretlen, vagy újnak tűnő dologban lehet részed, ami meghatározza majd kapcsolatrendszeretek további alakulását. Lehet, hogy még csak beszélgettek erről a dologról, de a végkifejlett pozitív lesz.

Egyáltalán nem tervezted, hogy bárkit is meghívj szombatra. Így aztán meglehetősen elkeserít majd, hogy váratlan vendégek toppannak be hozzád. Ne legyél mérges, mert kis idő elteltével meghozzák majd a kedved egy jó beszélgetéshez. Az is lehet, hogy olyan látogatókkal hoz össze a sors, akik mellett az élet csupa öröm, vidámság és kacagás. Figyelj oda rájuk, mert érdekes dolgokat mondhatnak, amelyek lendíthetnek valamelyik függőben lévő ügyeden. Optimizmusuk jó hatással lesz rád. Ne zárkózz el tőlük!

Magadnak is meglepő, hogy te, a társaságkedvelő, örökké jövő-menő Ikrek most semmi másra nem vágysz ezen a két napon, mint visszavonulni és egyedül lenni egy kicsit. Valóban rád fér egy kis nyugalom, hogy rendezhesd gondolataidat, esetleg változtass néhány dolgon, amelyek már kissé idejét múltak a környezetedben, vagy éppen benned. Azért is szükséges egy kis magány, mert eget rengető érzelmek tombolnak benned, amit egy családtag, vagy egy munkatárs szított fel még hét közben.

Érzelmes hétvégének nézel elébe, mert valamilyen régi sérelem kerülhet felszínre. Nem épp a legjobbkor, ezért nem is nagyon fogsz örülni neki. Mégis elgondolkodtat, vajon ez csupán véletlen, vagy a sors akarja, hogy foglalkozz a témával. Egyik közeli hozzátartozódat korábban megbántottad, ami most éreztetheti hatását, ha máshogy nem, hát lelkiismeret-furdalás formájában. Kérj bocsánatot, ez lenne a legjobb megoldás! Ettől nem leszel kevesebb, és nőni fogsz az ismerősöd szemében.

Panasztevéssel indulhat a hétvégéd. Barátaid, közeli ismerőseid a szemedre vethetik, hogy az elmúlt időszakban nagyon elhanyagoltad őket. Te is így érzed? Ha a válasz kétséget kizáróan igen, beszéljétek meg, hogyan hozhatod helyre „bűneidet." Ellenben ha nem érzed jogosnak a panaszt, akkor hívd fel a figyelmüket arra, mi mindent tettél már az ő érdekükben, hátha nekik is kezd majd derengeni. A vasárnapot pedig szenteljétek egymásnak, így mindenki békében letudja ezt az ügyet.

A planéták fényszögei a hétvégén lehetővé teszik, hogy a legkényesebb ügyek rendezésére is megfelelő környezetet és hangulatot biztosítsanak. Már egy jó ideje nem hagy nyugodni valami, amit nem mersz elmondani párodnak, vagy szeretett családtagodnak? Most elérkezett az idő nyugodtan felhozhatod ezt a kényes témát is. Bármi legyen is az, ne feledd, hogy a csillagállások segíthetnek! Beszéljétek meg, szabadulj meg nyomasztó pszichés terhedtől, hogy vasárnap már felszabadultan ébredhess.

Próbáld ki, hogy ezen a hétvégén nem gondolsz a munkádra. Szombaton ugyan még vár némi tennivaló, vagy inkább rengeteg, de ez mégiscsak más, mivel az otthonoddal kapcsolatos takarítás, rendrakás, vásárolgatás, csinosítás vannak napirenden. Vasárnapra viszont egy izgalmas program lehetősége vár. Ezt ugyan nem te szervezed, de azért add át magad nyugodtan az élménynek. Nem jó, ha mindig csak a feladataidra gondolsz, törődj a barátaiddal, szeretteiddel is, akik nagyon várnak.

A hétvége tartogat némi jóleső izgalmat annak ellenére, hogy nagyon nyugalmasan indul. A planéták jelzése szerint váratlanul fordul a kocka, és megérkezik a meglepetés. Szombaton vagy vasárnap egy olyasmi dologra tehetsz szert, ami után már régóta nagyon áhítoztál. Persze kell némi áldozatot hoznod érte, nem pottyan csak úgy egyszerűen az öledbe! Ha nem is vásárlási szándékkal, de menj el egy áruházba, vagy egy régiségpiacra. Keresgélj, mert biztos, hogy előbb-utóbb ráakadsz!

Elfelejtettél szólni környezetednek, hogy erre a hétvégére csak és kizárólag magadnak terveztél programot. Mivel nem tudtak erről, ők is terveztek valamit, de veled közösen. Ez bizony keresztülhúzhatja számításaidat, sőt némi galibát is okozhat. Ne legyél mérges, és legfőképpen ne reklamálj, hiszen te voltál az, aki nem szólt, ők meg csak jót akartak neked. Lehet, hogy a rád „kényszerített" elfoglaltság sokkal jobb, mint amit te magad terveztél.

Bakként egyedül is nagyon jól tudod magad érezni, ám a sors most közbeszól. Csak azért, mert nem a nyüzsgéshez vagy hozzászokva, ne mondd vissza a hétvégén felkínálkozó izgalmasabbnál izgalmasabb programokat! Most kifejezetten mozgalmas napok elé nézel, amiből nem marad ki semmi, ami szemnek és szájnak ingere. Ráadásul még egy olyan újdonsággal is megismerkedsz a hétvégén, amelyről elsőre nem is gondolnád, milyen nagy szerepet kap majd az életedben. Élvezd ki ezt a két napot!

Már nem kell a munka miatt aggodalmaskodnod, készülj egy nyugalmas, kellemes, szép hétvégére. Szombaton ugyan alaposan felbosszanthatod magad egy kevésbé jelentős dolog miatt, de utána gyorsan újra nyugalmasabb vizek felé evezel. Ne engedd, hogy a kisebb-nagyobb bosszúságok hosszútávú hatással legyenek hangulatodra. Próbáld meg lazán felfogni a dolgokat, és semmire ne reagálj meggondolatlanul! A legjobb, ha egyáltalán nem reagálsz, hidd el ez a legbosszantóbb a másik félnek.

A héten minden egyes eredményedért alaposan megdolgoztál, kimondottan fárasztó hetet tudhatsz a hátad mögött. Ennek a rengeteg munkának az eredménye később majd a javadat fogja szolgálni. Már nagyon vártad a pihenés lehetőségét, alaposan le vagy lassulva, minden porcikád, mintha ólomból volna. Ez az állapot inkább csak a szombati napodat fogja jellemezni. Próbálj meg pihenni mindkét napon, esetleg menj el egy melegvizes fürdőbe, hogy kényeztethesd magad, így erődet visszanyerve hétfőn frissen állhass munkába.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.