Hétvégi horoszkóp: először gondolkodj, aztán cselekedj!

asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek legyen körültekintőbb, ha sportolásra vagy közlekedésre kerülne a sor, a Rákok őrizzék meg hidegvérüket, akárcsak a Bakok, akik a következő napokban könnyen egy családi vitában találhatják magukat. Nézd meg, neked mit tartogatnak a csillagok a hétvégére!

Egy rendkívül nyugodt szombat elé nézel, amely remek időszaknak bizonyul otthonod rendezgetésére, a ház körüli teendők elvégzésére. Este tervezz bátran barátaiddal valamilyen programot, hogy kikapcsolódj. Viszont egy vasárnapi meghívásra nemet kellene mondanod, mert ellenkező esetben olyan váratlan és be nem tervezett kiadásba kényszeríted magad, ami most nem hiányzik neked főleg most, az újév első hónapjának végén. Mondj nemet nyugodtan, esetleg kínálj fel egy alternatívát. Sok olyan lehetőség van, ami nem kerül pénzbe, mégis szórakoztató.

Konzervatív jegy révén téged nem annyira nehéz váratlan vagy bizonytalannak tűnő dolgokkal meglepni. Most is ilyesmi körvonalazódik egyik szeretted révén. Ő ugyanis olyan újdonsággal állhat eléd szombaton, amin alaposan meglepődsz. Lehet, hogy elsőre képtelenségnek fog tűnni, de inkább hallgass, és ígérd meg, hogy gondolkodsz a dolgon. Jusson eszedbe, hogy számos olyan kezdeményezés sikeres lett, ami elsőre nem ígért semmi jót. Mindenesetre annyit megér, hogy töprengj rajta egy kicsit, és ha már valóban tudod, mi a helyes út, akkor döntesz véglegesen.

Az örökké jövő-menő, izgő-mozgó, folyton úton lévő Ikrek sokkal könnyebben sodródik veszélyes helyzetekbe, mint a többi jegy képviselői. Ezen a hétvégén bizony jó lenne alaposabban odafigyelni a közlekedés vagy a sportolás közben! Bárhová is mész, bárhonnan is jössz, mindig légy körültekintő és figyelmes! Ha lehet, a hirtelen mozdulatokat kifejezetten mellőzd. Így könnyedén elkerülheted a rád leselkedő kellemetlenségeket. Ezzel a kis figyelmi taktikázással viszont minden bajtól megóvhatod magad. Vasárnapra ez a kellemetlen hatás már el is tűnik.

A hétvége első napján nagyon lényeges szempont lesz, hogy családod, vagy szeretteid körében elköltött étkezés folyamán légy mindenkivel diplomatikus. Az még jobb ötlet lenne, ha kivételesen nem kapcsolódnál bele a beszélgetésbe, csendben maradnál, és csak megfigyelőként lennél jelen. Még csak véleményt se nyilváníts, ilyen szinten maradj távol az egésztől. Csak akkor hallasd a hangod, ha kérdez valaki. Lehetőséged nyílik most arra, hogy a beszélgetés során olyat tudj meg, amire már régóta kíváncsi vagy. Vasárnapra tervezz egy jó programot a barátaiddal.

Abból látszik, hogy fáradtabb vagy a kelleténél, hogy a kisebb ügyeket is halálosan komolyan veszed. Olykor be is pánikolsz olyasmin, amire máskor csak legyinteni szoktál. Lazíthatnál egy kicsit, igazán rád férne! Nehéz volt a munkád az év első hónapjában, muszáj lesz pihenned, mert akármilyen rövid is február hava, nem fogod bírni ezt a tempót. Ezt a hétvégét a százszázalékos lazulás jellemezze, hidd el, nem fogod megbánni, hogy nem a feladatmegoldásokra, vagy otthonod ápolgatására, takarítgatására szenteled. Kényeztesd magad akár egy jó fürdővel.

Jegyedben most éppen semmilyen bolygó sem tartózkodik, viszont a szemben állomásozó planéták vetnek pár negatívnak tűnő fényszöget rád. Ennek köszönhető az is, hogy szombaton egy kis kellemetlenségben lehet részed. Ha félre tudnád tolni pesszimizmusodat, sokkal jobban jönnél ki a dologból. Aki mindig csak a rosszat látja meg egy-egy helyzetből, az elől rejtve maradnak az élet szép pillanatai, és megfosztja magát a jótól, amiből bizony mindenki számára éppen elég akad. Ugye nem ilyen akarsz lenni? Vasárnapra enyhülnek a fényszögek, enyhül a hangulatod, és végre mosolyogni is tudsz majd.

Szereted a meglepetéseket? Végre választ kaphatsz erre a kérdésre, mert szombaton egy váratlan meglepetésben lehet részed, ami talán egy kicsit kirángat az unalmas hétköznapokból és az egyhangúságból. Könnyű feladatod van ezen a hétvégén: átadni magad a barátaidnak vagy hozzátartozóidnak, és önfeledten élvezni minden percet. Ne tervezz semmilyen programot, hagyd, hogy hadd menjen minden a maga útján. Csak hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek, egyszerűen csak érezd jól magad.

Kicsit sértődött hangulatban indul a hétvégéd. Nyomaszt valami? Úgy érzed, megbántottak? Semmi nem indokolja, hogy utálatos légy bárkivel, főképpen nem az egyik családtagoddal. A megbántottságod csak vélt sérelem, ezért gondold végig az egész esetet az elejétől kezdve. Meglátod, talán kissé másképp ítéled meg ezután a helyzetet. Most felfigyelhetsz olyan apróságokra, melyek eddig elkerülték a figyelmedet, vagy szándékosan nem foglalkoztál velük. Ahhoz, hogy nyugodtan tudj gondolkodni, fontos a barátságos, harmonikus, zavartalan környezet.

Sok olyan otthoni teendőd torlódott össze, melyek már nem tűrnek további halasztást. A hétvégéd nagyjából ezek intézésével, rendezésével, elvégzésével fog telni. Legtöbbjük régi elmaradás, így aztán nagyon itt az ideje, hogy hozzáláss. Néhányuk már rettenetesen esedékes, hiszen már jó ideje igencsak hanyagolod a pakolást, a szortírozást és a hasonlókat. Áldozd a hónap utolsó hétvégéjét ezekre! Ha bármi más programod volt, tedd át a jövő hétre, inkább az várjon. Így aztán már könnyű lelkiismerettel vághatsz neki a februárnak.

Szombat délelőtt a Plútó–Merkúr fényszögeinek hatására előfordulhat, hogy végtelenül beszédes leszel, vagy – akaratod ellenére – egy családi vitába csöppenhetsz. Szerencsére nem miattad robban ki, nincs is benne semmilyen szinten sem részed, ezért nem is kellene beleszólnod. Persze, csak ha kibírod szótlanul! Egyébként a legnagyobb hatást azzal érnéd el, ha felállsz, és látványosan elhagyod a helyszínt. Határolódj el ettől a viszálytól, így aztán nem befolyásolhatja a jókedvedet semmi. Ezt a kis perpatvart leszámítva, remek hétvége elé nézel.

Elmondhatod magadról ezen a hétvégén, hogy nagyon szerencsés ember vagy, ugyanis kiválóan fogsz tudni alkalmazkodni mindenkihez, és minden – akár kacifántos – helyzethez is. Terveztél ezt-azt erre a két napra, de az élet mást hoz. Méghozzá jobbat! Ez persze nincs ingyen, át kell alaposan szervezned a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen a program, a társaság, a helyszín, az időpont. Ne aggódj, sikerül majd mindenki kedvére tenned ebben úgy, hogy közben számodra is minden a legmegfelelőbb lesz. Élvezd a pihentető és szórakoztató hétvégét.

Te is, mint bárki más, akadálymentes, nyugodt kikapcsolódást terveztél január hónap utolsó hétvégéjére. Szombaton azonban közbejön valami, amit akadálynak, nehézségnek élsz meg. Az lenne a legegyszerűbb és legjobb megoldás, ha rögtön nekilátnál az elhárításának, és nem kezdenél azon gondolkodni, hogyan is tologasd át ezt az ügyet a jövő hétre. Érzelmességed, empátiás képességed, egész életszemléleted segíteni fog abban, hogy megtaláld a helyzethez és a személyiségedhez képest legeslegjobb megoldást. Hallgass a megérzéseidre, gyorsan oldd meg ezt a dolgot, és utána élvezd a hétvége hátralévő részét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.