asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Oroszlánok gondolatai most a rendrakás és az otthonuk körül fognak összpontosulni, a Rákok végre megszabadulhatnak a bennük lévő feszültségtől, a Mérlegek pedig készüljenek, mert remek hír vár rájuk. Nézd meg, neked mit ígér a következő napokra a Life.hu horoszkópja!

Kisebb családi konfliktusra kell számítanod, ami egy igencsak szokatlan ügy miatt alakul ki. A vita során senki nem fog tudni a másikkal egyetérteni, és természetesen mindenki makacsul ragaszkodik a maga igazához. Ha azonban senki sem enged, akkor soha nem fogtok közös nevezőre jutni. Ráadásul ha hagyod elmélyülni a konfliktust, akkor komoly veszélybe kerülhetnek a családi kapcsolatok. Most kivételesen te engedj, idővel úgyis kiderül, hogy neked volt igazad! Gondolj arra, hogy ez nem is egy olyan eget rengető ügy, ami miatt össze kellene veszned a családtagjaiddal.

Hiába terveztél erre a hétvégére kiadós pihenést, ugyanis az égiek teljesen mást szántak neked erre a két napra. Több lehetőség is adódik, amelyek közül majd választanod kell. Alaposan gondold végig, hogy melyik esemény mellett döntesz, mert életre szóló élményekkel gazdagodhatsz. Ha a párodat is magaddal vinnéd, akkor azt is tartsd szem előtt, hogy ő melyik programon érezné jól magát – ebből később akár konfliktus is adódhat! A pihenés miatt pedig egy pillanatig se aggódj, mert így is maximálisan fel tudod tölteni az energiaraktáradat, és hétfőre újra bomba formában leszel!

A szombati napod igen tevékeny lesz, nemcsak a családi ügyeket, de a ház körüli feladatokat is sikerül majd elintézned. Ha jól haladsz a munkával, és semmit se halasztasz későbbre, akkor vasárnap a jól megérdemelt pihenés vár rád. Nem lesz könnyű összeszedni a maradék erődet, mert a munkahelyi teendőid miatt kellőképp kifáradtál, de hidd el, hogy jól fog esni lelkiismeret-furdalás nélkül lazítani. A családod se fogja szóvá tenni, mert tudják, hogy már régóta rád fér egy igazi láblógatós nap. Vasárnap aludj, ameddig csak jólesik, délután pedig tedd, amihez kedved van: sétálj egy nagyot, menj moziba, vagy lazíts egy könyv mellett!

Most végre lehetőséged van arra, hogy megszabadulj a felgyülemlett feszültégtől, és kizárd az életedből a negatív hatásokat, elsősorban a stresszt és a zajt. Szerencsére sikerül egy kicsit elvonulnod a világ elől, és semmi nem zavarja meg a nyugalmadat. Végre elmélyülhetsz gondolataidban, és akár hosszú távú terveiddel is foglalkozhatsz. A maximális feltöltődés érdekében ne csak a fizikai egyensúlyoddal foglalkozz, hanem a szellemi harmóniádra is fordíts elegendő időt. Kényeztesd a tested aromaterápiás fürdővel, a lelkedet pedig egy kiadós relaxációval vagy meditálással.

A hétvégén a rendrakásé lesz a főszerep, ami nemcsak a lakás rendbetételét, hanem a vitás helyzetek megoldását is jelenti. Szombaton nagyobb takarításba kezdesz, sőt a régóta gyűjtögetett dolgaid selejtezésére is sor kerül. A Hold segítségével nem érzed tehernek a rendrakást, ráadásul a vártnál gyorsabban és hatékonyabban sikerül végezned ezekkel a feladataiddal. Vasárnap egy hosszú ideje húzódó konfliktus rendezése lesz a legfőbb feladatod. Bármennyire nincs kedved hozzá, hidd el, hogy ma végre megoldódhat ez az ügy! Tedd meg az első lépést, és beszéljétek meg a félreértéseket!

A szombati nap egy kis zökkenővel indulhat, mert egy triviális dolgon nagyon felidegesítheted magad. Szűz létedre mindig precíz vagy, munkabírásod pedig átlagon felüli, de most veled is előfordul, hogy véletlenül megfeledkezel valamiről, vagy halogatsz bizonyos tennivalókat. Hiába vagy maximalista, el kell fogadnod, hogy te sem vagy tökéletes! Ne érezd rosszindulatú számonkérésnek, ha valaki emlékeztet a kötelességedre, ezt inkább vedd jó szándékú figyelmeztetésnek. Ne zsörtölődj, vedd észre, hogy rossz szemszögből nézed a dolgokat! A jó tanácsokra lény nyitott, később még meg fogod köszönni.

Kellemes hétvége vár rád, amikor végre nem kell dolgoznod, és teljes mértékben ellazulhatsz. Egy kellemes meglepetésben is részed lehet, ugyanis valaki révén bölcs tanácsokkal és kiváló ötletekkel gazdagodhatsz. Légy nyitott, és hallgasd figyelemmel minden gondolatát! A vasárnapod sem ígérkezik unalmasnak, ugyanis váratlanul betoppanhat hozzád valaki, aki olyan híreket hoz, ami teljesen feldobja a napodat. Maradj otthon, tegyél rendet, és készíts valami finomságot, hogy legyen mivel meglepned ezt az embert!

Egész hétvégén kirobbanó formában vagy, és végre van benned annyi erő, hogy egy régóta halogatott családi ügyet elintézz. Nemcsak a ház körül akad tennivaló, hanem van egy-két családi félreértés, amit ideje lenne tisztázni. Az égiek adta pluszenergiát mindenképp fordítsd ezeknek a problémáknak a megoldására! Készíts egy listát, amiben fontossági sorrendben szerepelnek a megoldandó feladataid! Ha tudod, akkor vond be a családtagjaidat is, biztos lehetsz benne, hogy együtt gyorsabban halad majd a munka. Hidd el, hogy ezek után sokkal jobban fog esni a pihenés!

Általában energikus, derűs és széles látókörű vagy, de mostanában valami nincs rendben veled, ráadásul túl felületes vagy, és nem figyelsz oda másokra! Elképzelhető, hogy családtagjaid vagy barátaid azért nem keresik a társaságodat, mert az elmúlt időben túl pesszimista és kiszámíthatatlan vagy. Mihamarabb szánj magadra egy kis időt, merülj el a gondolataidban, és derítsd ki, hogy mi okozhatja benned ezt a negatív változást! Nem érdemes veszélyeztetned az eddig kiegyensúlyozott családi életedet, és a baráti kapcsolataidat sem jó, ha kockára teszed.

Szombaton elképzelhető, hogy egyik családtagod vagy közeli barátod saját üzleti tervébe szeretne bevonni téged. A korábban ért kellemetlenségek miatt ne utasítsd vissza az ajánlatot, inkább kérj egy kis időt, és gondold végig, hogy mi szól amellett, hogy belevágj ebbe az új dologba, és van-e, ami miatt visszahátrálnál. Minden bizonnyal lesznek kételyeid az üggyel kapcsolatban, de rá fogsz jönni, hogy nem is olyan rossz ez a lehetőség. A vasárnap már a pihenésről és a nyaralás böngészéséről szól. Ugyan még csak február eleje van, de még az is lehet, hogy sikerül rátalálni az idei úti célra.

Remek lesz a szombati napod, minden úgy alakul majd, ahogyan azt eltervezted. Nemcsak a családodra jut időd, de a barátaiddal is sikerül közös programot szervezni, amin mindenki nagyon jól érzi magát. A vasárnap is nyugodtan telik, de nem lesz teljesen zavartalan, némi kellemetlenségre számítanod kell, mert egy barátoddal vagy ismerősöddel nézeteltérésed adódhat. Légy észnél, és maradj higgadt, mert ez az ember nagyon heves lesz! Ha nem vagy elég diplomatikus, és nem sikerül lenyugtatnod, akkor hangos szóváltásba is torkollhat a konfliktus.

Ügyesen oszd be a hétvégédet, mert pihenésre is időt kell szakítanod. Ne tervezd túl magad, mert ha nem sikerül elegendő energiát elraktároznod, akkor a jövő héten egyszerűen használhatatlan leszel. A családi és baráti programok is létfontosságúak számodra, mert ők biztosítják a lelki egyensúlyodat. Halak jegyűként nem is létezik számodra jobb kikapcsolódás, mint amikor a szeretteid körbevesznek. Te is érzed, hogy az elmúlt hét elég mozgalmas és fárasztó volt, de ne felejtsd, neked is muszáj valamikor testileg és lelkileg is feltöltődni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.