asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosoknak most nem érdemes meghátrálniuk, a Rákok tele lesznek tettvággyal, a Vízöntők pedig nehéz, ám nagyon gyümölcsöző napok elé nézhetnek, ha mindent beleadnak. Horoszkópod elárulja, mire számíthatsz ezen a héten! 

Kos

A hétvége feltöltött, így lesz benned elég lendület ahhoz, hogy új dolgokba vágj bele, akár már hétfőn. Lényeges, hogy a rengeteg tennivaló mellett jusson némi idő a pihenésre ás a tartalmas szórakozásra is. Gyakran fog jelentkezni a fáradtság érzése, ám ne hátrálj meg a kihívások elől, ugyanis sok támogatód akad, akikkel közösen komoly dolgokat hozhattok létre. Az égiek megóvnak szinte minden kellemetlenségtől, s ha el is követsz valamilyen hibát, azt rajtad kívül senki nem veszi észre, és még gyorsan ki is javítod. A belső hangod remekül fog működni, így mindig épp azt teszed, ami az adott pillanatban jó neked. Személyes vonzerőddel könnyen meggyőzöl másokat arról, hogy jó úton jársz.

Bika

Magad sem tudod hová tenni, mi az a fura, megmagyarázhatatlan érzés, ami hétfőn eluralkodik rajtad, hisz egyszerre inspirál, ugyanakkor mégis visszafog. Talán némi kétely van benned? Valamit félbehagytál, elfelejtettél? Esetleg ígéretet tettél, de hanyagoltad a teljesítést? Próbáld mihamarabb felkutatni, mi okozza lelkedben ezt a feszült helyzetet, mert talán kisebb a gond, mint azt elsőre gondolod. Lehet, hogy nincs is semmi probléma, csupán ki kellene mozdulnod végre a szűkre szabott komfortzónádból, így jobb dolgokban lehetne részed. Az esetleges gondokat könnyen el tudod a napokban ereszteni. Van olyan kapcsolatod, amely teherként nyomja a vállad? Szakítsd meg, ne hagyd, hogy valaki belőled táplálkozzék.

Ikrek

Egy Ikrekről nem mondható el, hogy hideg vagy rideg lenne. Sőt, ezen a héten kifejezetten jószívű és figyelmes leszel. Igaz, ezek ellenére is megtörténhet, hogy ezen a héten épp ezen jelzők ellentéteivel illetnek téged, ami persze nem fog jólesni. Fontos mérlegelned a helyzetet, és kiderülhet, hogy csak olyanoktól érkezik szemrehányás, akik veled végeztetik a saját feladataik oroszlánrészét. Ideje észrevenned, ki barát, és ki nem az! Bátran hátrálj meg, és tudatosítsad bennük, neked vannak saját tennivalóid, egyéni kihívásaid, amiknek most meg szeretnél felelni. Ha kellően merész leszel, jól képviseled az érdekeidet, akkor ez a hét sikereket tartogat neked, viszont a bátorságodat neked kell összeszedni ahhoz, hogy lépéseket tégy egy boldogabb élet felé.

Rák

Kihívások sokasága vár rád a napokban, a változások elkerülhetetlenek, jó, ha örömmel fogadsz minden fejlődési lehetőséget. Még magadat is megleped azzal, hogy élvezni fogod az új feladatokat, sőt, szinte keresed az alkalmat arra, hogy ismeretlen dologba vágd a fejszédet. Az előtted álló héten bármit elérhetsz és megvalósíthatsz, amit csak szeretnél. Szakmai, anyagi vagy épp szívügyek terén csupán cselekvésre van szükség, a siker szinte magától jön, ugyanakkor tudnod kell, hogy most sem pottyan semmi az öledbe! Tenni neked kell, de cserébe az égiek folyamatos energia-utánpótlást biztosítanak számodra, így tele leszel erővel, energiával, kreativitással, lenyűgözöl másokat, és még a környezetedet is képes leszel motiválni.

Oroszlán

Furcsa konfliktusok alakulnak ki körülötted. Meglehet, hogy egy-két esetben akaratlanul is belekerülsz majd valamelyik közepébe. Leginkább az fog bosszantani, hogy egyáltalán nem adtál okot arra, hogy rád mutogassanak, számon kérjenek rajtad valamit, netán egyszerűen rád hárítsanak egy hibát, amelyet nem te követtél el. Légy okos és előrelátó! Mutasd meg, hogy nem könnyű téged célkeresztbe állítani, és a véleményedet nem fogod megváltoztatni senki kedvéért! Heves ellenkezés helyett mihamarabb oldj kereket, és fuss messzire, ha ez elképzelhetetlen, akkor végtelen türelemmel és kedvességgel kezeld a különféle helyzeteket, s a végén mindent a magad javára fordíthatsz. A hét első felét nyugalmasabb időszak követi majd, csütörtökön lecsendesedik minden, és végre békére lelsz.

Szűz

Régi vágyad, hogy földhöz ragadt Szűz létedre végre elrugaszkodj a realitás talajától? Akkor ennek most érkezett el az ideje, tégy valami fontosat önmagadért! Bontsd ki a szárnyaidat, fantáziálj bátran, így remek ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Valamilyen pozitív változás mindenképpen útnak indul a hét során, összefügghet ez munkával, karrierrel, tanulmányokkal, emberi kapcsolatokkal egyaránt. Merj bátran hangot adni annak, hogy mást szeretnél csinálni, máshol, vagy épp más emberekkel. Bátraké a szerencse – tartja a mondás, s ez most rád különösen igaz lesz. Erőlködés nélkül jutsz több szabadsághoz, lehetőséget ad a sors a sikerhez. Most szabad utat engedhetsz vágyaidnak.

Mérleg

Ez a hét akkor lesz igazán sikeres, ha bátor leszel, és új kihívásokat keresel magadnak a kifogások helyett. Meglepően sok váratlan, érdekes, egyben előremutató esemény történik veled és körülötted, amelyekre reagálnod kell! Ezek sorban rávilágítanak arra, hogy komoly korlátokkal vagy körülvéve, és ezeket ideje lerombolni, eltakarítani magad körül. Hidd el, hogy nem erő, hanem elszántság kérdése a gyökeres változás! Ismered magadat és a képességeidet ahhoz, hogy tegyél valami fontosat, ugyanakkor mostanában alig használtad ki őket. A most következő napokban bármely gondodat, nyűgödet egy csettintéssel megoldhatod, ha kell, hát kérj segítséget szeretteidtől! Hidd el, megéri bátornak lenni és kockáztatni egy szebb jövőért.

Skorpió

Hétfőn és kedden biztosan, s talán még szerdán is gyakori látogató lesz nálad a félreértés, a bonyodalom, a kétely, a vita, ám tudjuk, hogy a szerencse forgandó. Öröm az ürömben, hogy minden élethelyzetből tudsz okulni, sőt, akár nyertesként szállhatsz ki ezekből, ha megfontolt és tudatos döntéseket hozol. Meglepően sok feladattal kell megbirkóznod, amelyek ismeretlen területre sodornak, cserébe viszont kiemelkedően jó tapasztalatszerzési lehetőségeket kínálnak számodra. Vállald fel, ami adódik, végezd el, gyűjtsd össze a dicséretet, és légy a végén elégedett önmagaddal. Komoly kihívások elé kerülsz, ám képes leszel megoldani mindent. Semmi elől ne futamodj meg, mégiscsak egy Skorpió vagy, igaz?

Nyilas

Készülj fel minden eshetőségre, végy egy nagy levegőt, és fuss neki az új hétnek, új lehetőségeknek, a megvalósításnak. Lesznek majd akadályok előtted, mert számos feladat összegyűlt, s ezek jelentős része nem tűr halogatást. Hab a tortán, hogy felhalmozódott benned némi negatív energia, harag, bosszúság, kétség, s ezeket le kellene valahogyan vezetni... sürgősen! Sokszor voltál türelmesebb és megértőbb a kelleténél, s épp ezért alkalmanként rajtad csattant az ostor mások hibái miatt, ám ezt nem kell tovább cipelned, mint egy terhet. Mondd ki, ha valami nem tetszik, légy egyenes és őszinte, de találd meg a kulturált kommunikáció helyét és idejét erre! Mindez egyébként a legjobbkor történik, mert a Nap és a Merkúr segítenek neked a rendezésben.

Bak

Sok érdekes és lényeges változást hozhat az életedbe ez a hét, fogadj mindent tárt karokkal, mert ami esetleg első látásra nem kerek, egész és ösztönző, később azzá válik. Fortuna azzal segít, hogy nem kell keresned a lehetőségeket, mert azok jönnek sorban maguktól is. Minden lezárt nap után egyre jobban érzed magad a bőrödben, melegszik az idő, és képes leszel néhány rossz szokásról is lemondani. Lelkivilágod békére lel, és ha valaki meg is bánt, abból sem csinálsz komoly ügyet, sőt! Könnyedén átsiklasz minden problémás vagy épp negatív helyzet felett. Vigyél véghez nagyszerű dolgokat, kezdeményezz beszélgetéseket, ezekhez pedig találd meg a kiváló helyszínt és körülményeket.

Vízöntő

A hét első felében meglepően sok tennivalód akad, régi és új ügyek egyaránt azt várják tőled, hogy foglalkozz velük, ugyanakkor figyeld meg, milyen energikusan teszed a dolgod. Belülről érkezik az ösztönös sugallat, miszerint siess, légy bátor, mert új feladatok érkeznek, amiknek a határideje most különösen rövid lesz, neked pedig össze kell szedned magad ahhoz, hogy minden jó ritmusban haladjon előre. Ne riadj meg attól a tudattól, hogy kétszer annyit kell dolgoznod, mint máskor, inkább gondolj arra, hogy ez a te érdeked, és neked hoz sikert minden, amit teszel! Megéri megcsinálni, és nem halogatni a különféle ügyeket. Könnyen megtörténhet, hogy a leterheltség miatt nem mindig leszel topon, s alkalmanként nehezen tolerálsz másokat, de a hétvégéd tökéletesen alakul majd.

Halak

Annak ellenére, hogy a Hold ismét fogyóban van, te továbbra is kirobbansz az energiától, ötletelsz, inspirálod a környezetedet, és sok támogatót szerzel, akik szívesen segítenek neked abban, hogy sikert érj el, és nem kérnek cserébe semmit. Még akkor is képes leszel új lendületet venni, amikor már mindenki más elfáradt és motiválatlan lesz. Ha most akarsz új utakra lépni, jó eséllyel rátalálsz egy olyan ösvényre, amely csábít, de némi kétséget is kelt benned. Vajon lesz bátorságod a járt utat feladni a járatlanért? Legyen! A benned rejlő titkok, tapasztalatok, tudásanyag ötvözete sikeresen elvisz a célig. Tedd magasra a mércét!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.