heti horoszkóp asztrobiológa ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák a héten készen állnak a nagyobb feladatok megvalósítására, a Mérlegek pedig tele lesznek formabontó, de megvalósítható ötletekkel. A Nyilasok kifejezetten jó passzban lesznek, ezzel szemben a Bakoknak lesznek jó és kevésbé örömteli pillanatai is. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Kos létedre néha nehéz veled megtalálni az összhangot, azonban ez a hét más lesz, mert a lelkedben érdekes folyamatok zajlanak. Általában igaz, hogy jól működik az intuíciód, ám most a hatodik érzéked zavarba ejtően kifinomulttá válik, s azt próbálja tudatni veled, hogy talán mégsem mennek olyan jól a dolgaid, mint ahogy azt gondolod. Azt is tapasztalhatod, hogy nem sok kedved van dolgozni, pedig sok tennivalód halmozódott fel. Ez a helyzet talán az alacsony energiaszintednek köszönhető, valamint annak, hogy jó ideje nem pihented ki magad kellőképpen, és ha gondod van, azt nem osztod meg azokkal, akik szívesen lennének a támaszaid. Ami belül mocorog, azt engedd szabadon, s hidd el, sokan lesznek, akik talán szavak nélkül is megértnek téged, irányt mutatnak, támogatnak.

Bika

A hétvégéd jól telt, ennek pedig megvan a pozitív eredménye, hiszen remekül érzed magadat a bőrödben, így készen állsz ismét nagy feladatok megvalósítására vagy akár a tanulásra, s ha úgy alakul, akkor többet is felvállalsz, mint, ami kötelező lenne. Azért a sok-sok különféle tennivaló mellett az is lényeges, hogy érzelmi életed egyensúlyban legyen. Szükséged van harmóniára, békére, csendre és persze szeretetre, hisz egy igen leterhelő időszakot zártál a múlt héttel. Szerencsére duzzadsz az energiától, s könnyedén haladsz céljaid elérése felé, újabb és újabb ötletek pattannak ki fejedből, s ha kell, hát másoknak is besegítesz. Tüzes megnyilvánulásaid másoknak kissé sok lehet, ezért ne erőltess semmit.

Ikrek

A hét első két napja nagyon leterhelő lehet számodra, sőt, akár zűrös is. Több konfliktus, vita – kifejezetten értelmetlen nézeteltérés – okozhat fennakadást, és persze jó alaposan lecsappanhat így az energiakészleted. Kedden fogd vissza magadat, annak tudtában, hogy szerdától ismét megtalálhatod a közös hangot másokkal, ez pedig gyorsan helyre rázza lelkivilágodat, a békétlenséget tova űzöd. Már az sem fog gondot okozni, hogy igencsak eltérők a nézeteid másokéhoz képest, s ennek ellenére is könnyedén lebonyolítasz mindenféle megbeszélést, egyeztetést – vita és összetűzés nélkül. Érzelmileg feltöltődsz péntekre, sokkal többet mosolyogsz, optimistábban tekintesz a nagyvilágra. Hidd el, jobban jársz azzal, ha elfogadod mások eltérő véleményét.

Rák

Vértezd fel magadat minden eshetőségre – most bármi megtörténhet, s ez lehet nagyon pozitív vagy épp kellemetlen is. Olyan eseményekre utalnak az aktuális égi állások, melyek most vegyes tendenciákat hoznak a hétköznapokba. Több érdekes találkozás lehetőségét rejtik a következő napok, ezek lehetnek új munka- vagy üzleti kapcsolatok, régi barátok megjelenése, vagy egy rég elfeledett szerelem is felbukkanhat a színen, s a meglepetés erejével csaphat le rád és forgathatja fel érzelmeidet. Ugyanakkor légy nagyon óvatos, figyeld és vedd észre az egyértelmű jeleket, ne higgy el mindent elsőre, amit egy régen látott ismerős mond. Nagy a zsákutcába futás lehetősége, ami kárt is okozhat neked. Könnyen csalódhatsz nagyot, ha túl hiszékeny vagy. Ne adj kölcsön pénzt vagy értéktárgyat senkinek, a heti csillagállás nem kedvez a pénzügyeknek.

Oroszlán

Amennyiben úgy véled, kifejezetten akadozva, sok-sok vitával fűszerezve haladnak csak előre különféle dolgaid, akkor ideje elgondolkodni azon, vajon mikor akadt be porszem a fogaskerekek közé. Előfordulhat, hogy épp te magad adsz okot ezekre a nem feltétlenül örömteli helyzetekre? Vagy teljesen máshol keresendő a probléma gyökere? Megnyugodhatsz, ugyanis hiába a rengeteg ötlet, a sok idea és kész terv, melyek mind-mind megvalósításra várnak, ezen a héten a Mars és a Plútó csak akadályoznak a siker elérésében, így ha teheted, egyszerűen ne kezdj el semmit, ne lépj ismeretlen útra, ezzel ráérsz a jövő héten. Csak sodortasd magadat az árral, s várd ki a következő hetek kedvezőbb bolygóállásait.

Szűz

Úgy érzed, mintha mindenhol csak falakba ütköznél és azok, akik eddig támogattak, hirtelen eltűntek az életedből? A bolygók jelentősen hozzájárulnak ehhez a fura, megmagyarázhatatlan érzéshez, különösen a hét első napjaiban. Úgy vélheted, nem találod a helyedet, s ez a napok múlásával nem csökken. Még szerencse, hogy péntekre nagyot fordul a kocka, s szombat reggel már túl is teszed magad ezen a kellemetlen, egyben bizonytalan időszakon. A tehetetlenség érzése nem érint jól, de végül lenyugszol, megérted, miért volt szükséged erre a tapasztalásra. Tudatosan kell megszabadulnod ettől az érzéstől, hát menj emberek közé, bizonyosodj meg arról, hogy szükség van rád, az ötleteidre, a tanácsaidra! Jó megoldás még a testmozgás, jóga vagy egyéb mentális gyakorlat is.

Mérleg

Zavarba ejtően sok új, formabontó, ugyanakkor megvalósítható ötlet pattan ki a fejedből ezekben a napokban, hát adj teret a kreativitásnak és a fantáziának. A környezeted jelentős része is vevő lesz minden újdonságra, különösen akkor, ha részt vehetnek az alkotási folyamatban. Légy nyitott minden javaslatra és ajánlatra, de arra is, ha valaki az idejét és energiáját kínálja fel számodra. Aki most megosztja veled a gondolatait vagy a támogatásáról biztosít, azt fogadd el. Nagyszabású tervedet egyedül aligha tudod megvalósítani, a külső segítség pedig kérés nélkül megérkezik. Hab a tortán, hogy aki képbe kerül, még tapasztalattal is rendelkezik, csakis jól járhatsz vele. Tervezd meg alaposan az első lépéseket, és vágj bele az ismeretlenbe!

Skorpió

Hétfőtől egészen szerdáig nagy szükséged lesz eddig összegyűjtött tapasztalataidra, s koncentrációkészségedre is, mert leterhelő napok várnak rád, és remekül kell teljesítened. Nem kapkodhatsz, éppen a koncentráció lesz a feladat, mert jobban kell figyelned arra, hogy munkahelyeden, üzleti megbeszéléseiden vagy családi programok során milyen kommunikációs csatornákat választasz, miként nyilvánulsz meg, leteszed-e a voksodat valaki mellett, vagy épp semleges terepen maradsz. Az égi hatások átmenetileg kellemetlenségeket okoznak, ezért vonulj vissza, maradj bölcsen csendben, s csak akkor szólalj meg, ha valaki kérdez. Így nem tévedhetsz, s ha kibírod csütörtökig ezt a felállást, akkor se vitát, se konfliktust nem kell megélned. Minden döntést halassz a csütörtöki vagy az azt követő napokra, amikor már semmilyen zavaró tényező nem okoz fennakadást.

Nyilas

Kifejezetten jó passzban vagy, a kedélyállapotodra sem lehet panasz, sokak támasza lehetsz ezen a héten. Jó ütemben haladnak ügyeid előre, szinte semmi nem tudja elvenni a kedvedet, vagy visszatartani egy komoly terv megvalósításától. Így az sem csoda, hogy kifejezetten erős benyomást teszel az emberekre. Ha valakivel most ismerkedsz meg, vagy kerülsz vele közelebbi kapcsolatba, könnyen megeshet, hogy többet szeretne tőled az egyszeri találkozásnál vagy felületes barátságnál. Ez persze javítja az önbizalmadat és megerősít, s ezt már később egyéb életterületeken is kamatoztatni tudod. Arra is képessé válsz, hogy lényeges változásokat kezdj el életedben, egy költözés, új munka, saját vállalkozás elindításával, vagy akár egy értéktárgy megszerzésével.

Bak

Ezen a héten vegyes tendenciákkal kell számolnod, lesznek jó és kevésbé örömteli pillanatok is. Könnyen megeshet, hogy embertársaidon szeretnél segíteni úton és útfélen, ez persze jó és nemes cselekedet, ám soha ne erődön és lehetőségeiden felül tedd meg ezt. Lásd be, vannak korlátaid, nem adhatsz többet annál, mint amid van. Rengeteg az intéznivaló dolgod, ne azzal akard ezeket megúszni, hogy mások ügyeit rendezed. Minden jó szándékod ellenére is megtörténhet, hogy annak ellenére teszel keresztbe valakinek, hogy ezt akartad volna. Ha valaki pedig nem kéri a támogatásodat, akkor ne erőlködj! Ha már ekkora benned a segíteni vágyás, kérdezd meg, hogy szükség van-e rád, mielőtt cselekszel. Péntekre helyére kerül az önértékelésed, a hétvégén pedig feltétlenül kapcsolódj ki, menj el egy jó kis kirándulásra vagy buliba.

Vízöntő

Hétfőn és talán még kedden is lógatod egy kicsit a lábaidat, mert a múlt héten előre dolgoztál, nagyon szorgalmas voltál, így most nem kell kapkodással kezdeni a hetet. Ám szerdán össze kell kapnod magadat, hogy mindent időben elvégezz, és ne okozz fennakadást sehol. A Mars hatására egy icurka-picurkát agresszívvá és kiszámíthatatlanná válhatsz, és többször is nem a legfinomabb módon fogsz kommunikálni szeretteiddel vagy akár kollégáiddal, netán egy iskolatárssal. Alig-alig tudsz szót érteni másokkal, s ez könnyen vitahelyzeteket teremthet, amire nincs szükséged, ezért inkább számolj el tízig, mielőtt konfliktusba bonyolódsz. Az egyetlen megoldás az lehet, ha behúzod füled-farkad, nagyon okosan és bölcsen csendben maradsz, és nem mondod ki azt, amire gondolsz. Csütörtökre ez a kellemetlen hatás megszűnik, s minden remekül megy tovább.

Halak

Belső hangod nem hagy nyugtot, folyamatosan üzen, jelez, s ha legyintesz, már-már a lelkiismereteden keresztül fog rád hatni. Inkább figyelj a belülről fakadó információkra, így remekül fogsz teljesíteni, jól kommunikálsz, s megfelelően fog működni a beleérző képességed, végső soron pedig elégedett leszel mindazzal, amit ezen a héten elérhetsz. Akaratlanul is képes vagy mások gondolataiba belelátni, amit ne használj ki, legfeljebb fel! Megtudhatod, kinek, és milyen titka van. Ám te olyan ember vagy, aki ezzel nem él vissza, igaz? Lojalitásod most tesztelés alá kerül! Semmiképpen se használd ki az emberek sebezhetőségét, gyengeségét, inkább működj együtt velük. Ennek a képességednek inkább vedd gyakorlati hasznát a dolgos mindennapok során, hisz már előre kiszámíthatod, hogy például munkád területén vagy a családban mi lesz a következő lépés.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.