asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Szüzek számára kiváló lehetőségeket kínál ez a hét arra, hogy új emberi kapcsolatokat alakítsanak ki. A Skorpiókkal meglepően jó dolgok történnek, a sors kegyeltjének érezhetik magukat – és azok is, a Halak pedig szabadon engedhetik a vágyaikat: flörtök és fergeteges bulik.

Kos

Eddig rejtegetett, különleges tulajdonságaidat végre kibontakoztathatod, engedd szabadon a fantáziádat, s végül remek dolgok születhetnek. Olyan oldaladat mutatod meg a világnak, amit kevesen ismernek, de most annál is többen fognak irigyelni vagy épp csodálni. Amit feltétlenül kerülj el, az az, hogy ne légy meggondolatlan, kapkodó és heves, ne fedd fel gyenge pontjaidat, ha mégis elővigyázatlan leszel, azzal könnyen visszaélhetnek legnagyobb ellenlábasaid. Épp ezért kell ügyelned arra, nehogy kihasználják gyengeségedet, vagy azt, hogy nagyon koncentrálsz valamire! Ezen a héten nem várhatsz együttérzést senkitől, csakis magadban bízz! Őrizd meg a hidegvéredet!

Bika

Ez a hét telítve lesz pozitív gondolatokkal, élethelyzetekkel, tenni akarással, így pedig egyetlen feladatod van: ne hagyd, hogy másvalaki pesszimizmusa eltántorítson a terveid megvalósításától. Feltétlenül szánj időt és energiát arra, hogy alaposan átgondold aktuális tennivalóidat és ügyeidet, főleg akkor, ha jelentős lépésre szánnád el magadat ezen a héten. Amennyiben anyagi ügyekben is döntened kell, kérj külső segítséget. Ha megteheted, eleinte ne beszélj senkinek konkrét és lényeges részletekről, csak az után, hogy teljesen összeállt benned a kép. Könnyen megeshet, hogy közeli rokonaid bátoríthatnak, barátaid vagy kollégáid pedig egyenesen lebeszélnének terveidről, ám, ha csak a konkrét végeredményt tárod eléjük, már más lehet a hozzáállásuk.

Ikrek

Ezen a héten egy váratlan dolog esik majd meg veled vagy körülötted, ami alaposan felborítja eredeti terveidet, viszont végül sokat javít a kedélyállapotodon. Valaki megpróbálhat a közeledbe férkőzni, amit eleinte kifejezetten mulatságosnak találhatsz, ugyanakkor nem tudod eldönteni, vajon mit akarhat tőled az illető. A legjobb, ha már az ismeretség elején óvatosan kezeled ezt a kapcsolatot, érdeklődj, hátha választ kapsz a felmerülő kérdésekre. Mutasd a félénkebbik énedet, persze közben ügyesen trükközz, és légy kedves, így végül az ujjad köré csavarod, s kiderül, tisztességesek a szándékai. Mindegy, hogy barátság, üzleti kapcsolat, netán szerelem lesz a történet vége, a lényeg, hogy tartsd a szálakat a kezedben.

Rák

Az előtted álló napokban a fáradtság, a nyűg és a stressz adják egymás közt a kilincset, vegyes hatások jellemzik életedet. Akár egy kisebb betegség, átmenti emésztési gond vagy fejfájások terhelhetik le szervezetedet, ám jó hír, hogy ezek közül bármelyiket könnyen legyőzöl, azonban lehet, hogy a lelkedet egy kicsit ápolgatnia kell majd barátaidnak, családodnak. Olyan személyekkel hozhat össze a sors, akik elutasítóan viselkedhetnek veled, még akkor is, ha ezt egyáltalán nem érdemled meg, és nem adtál ilyesmire indokot. A hétvégét töltsd csendben, ha bírod, akkor magányban, nyugalomra van szükséged, hogy átgondold, milyen hibákat kell megszüntetned életedben, és kikkel kell rendezned sürgősen a viszonyodat.

Oroszlán

Ha úgy véled, a hétfői és a keddi nap tele van akadályokkal, ne érezd ezt sorscsapásnak, ugyanis tényleg nem az. Bár adódnak a hét első felében olyan pillanatok, amikor úgy vélheted, szinte bármibe kezdesz, a legapróbb tárgy is, amit megérintesz, képes darabokra hullani, ám ez még nem a világ vége, csupán a Mars kellemetlenkedik veled. Otthon is felgyűltek mostanság a tennivalók, bútoraid, háztartási készülékeid adhatják meg magukat, vagy ideje lenne egy alapos szelektálásnak, régi dolgoktól való megszabadulásnak. A történések bonyolult és eléggé összetett sorozata nem tesz jót lelkivilágodnak, próbáld meg a főbb problémákat megszüntetni csütörtökön és pénteken!

Szűz

Kiváló lehetőségek kínálkoznak arra, hogy új emberi kapcsolatokat építs ki a következő napokban, hát tedd is meg, ez leginkább a te érdeked. A karrierrel, üzlettel és anyagiakkal összefüggő folyamatok emelkednek majd ki a sorból. Ugyanakkor a mindennapos rutin, valamint a megfeszített munkatempó csütörtökig kissé kedvedet szeghetik, a hét végére szinte belefásulsz az egyhangúságba, de szerencsére hétvégén sokat javul majd a kedélyállapotod. Persze Te tégy meg minden tőled telhetőt, hogy ne legyen rád panasz munka vagy épp magánélet terén! Környezetedben nagy az esély egy vita kirobbanására, s téged kérhetnek fel döntőbírónak! Ne vállalj el ilyen szerepet, ha a végén nem akarsz célponttá válni.

Mérleg

A hétfői és a keddi napok nem alakulnak túl jól, de próbáld túlélni mindkettőt, mert szerdától folyamatosan fog javulni majd a hangulatod, és jó lehetőségek tárulnak eléd. Mivel a hét elején kissé sérülékeny és figyelmetlen lehetsz, ezt megpróbálhatja kihasználni valaki olyan is, aki hűségesnek és odaadónak mutatkozott eddig irányodba, miközben valójában nem feltétlenül volt az. Légy óvatos és körültekintő, most bárki könnyen félrevezethet, mert tele leszel naivitással és csupa jó szándékkal. Ez a helyzet egy elég szokványos probléma a mai világban, így pedig szinte minden esetben ront rajta bármiféle erőteljes beavatkozás. Hagyd, hogy a dolgok a maguk útját járják, és alaposan válogasd meg azokat, akiket közel engedsz magadhoz.

Skorpió

Hétfőtől csütörtökig meglepően jó dolgok követik egymást, méghozzá azzal a szerencsés helyzettel ötvözve, hogy egy-két régóta húzódó ügyed szinte magától megoldódik. Ezért légy hálás, ha kell, mondj köszönetet azoknak, akik hozzásegítenek a továbblépéshez. A sors kegyeltjének érezheted magadat – és az is vagy! Lehetőségeidhez mérten pihenj a hétvégén eleget, és esténként is találj megnyugvásra! Tegyél meg mindent azért, hogy te és környezeted is visszanyerje jó kedvét, életszeretetét, aminek fontos feltétele, hogy mosollyal örvendezteted meg a körülötted lévő embereket. Mindenképp kerüld el a durva szavakat, a félreérthető célozgatásokat, a konfliktushelyzeteket, nem kell a saját és mások lelkivilágát felborítanod.

Nyilas

Problémák sorakoznak előtted a hét első felében, így pedig nem hiányozhat belőled a kitartás, az ambíció, az akaraterő és az eltökéltség, hogy megoldasz minden függő ügyet. Végezd pontosan a mindennapi rutinfeladataidat, viszont tanulásod szempontjából fontos lenne átszervezned tevékenységeid ritmusát vagy épp sorrendjét. Ne siess, ne kapkodj el semmit, a motiváció csütörtökre megjön magától is, egy új ötlet pedig egyenesen felvillanyoz majd, s erőd eljuttat a célig. Étkezési szokásaidra tudatosan figyelj oda, ezekben a napokban könnyen felszedhetsz pár fölös kilót! Ez akár a testmozgás hiányának vagy a rendszertelen étkezésnek is köszönhető.

Bak

A hétfői nap tartogat pár kisebb kellemetlenséget számodra, melyekről ugyan tudtál, csak azt nem sejtetted, mikor szakadnak a nyakadba. Nem lesz örömödre, hogy a régóta halogatott családi ügyek, magánéleti problémák éleződhetnek ki leginkább, de épp így jelzik neked, hogy ideje átgondolni, átformálni pár dolgot. S bár Te kifejezetten unod a konfliktusokat, a problémás embereket, igyekszel is őket elkerülni, azért ez mégsem lesz egyszerű. Hidd el, megéri leülni és megfutamodás helyett megoldásokat keresni. A hét második felében egyszerűen nem teheted meg, hogy hátat fordítasz szeretteidnek, különben a család fordíthat hátat Neked, ugye ezt nem szeretnéd? Itt az az ideje annak, hogy bölcsen és nyugodtan, állj a problémákhoz.

Vízöntő

A bolygók kellemetlenkedése miatt a hét első felében gyakorlatilag teljesen kicsúszik kezedből az irányítás, egyszerűen nincs elég időd, erőd, sem pedig kedved az összes kötelezettséged teljesítésére. S miért nincs? Mert inkább aktuális vágyaidra koncentrálnál. Valahogy meg kellene a muszáj és a szeretem között találnod az arany középutat, hogy jobban érezhesd magadat a bőrödben, és mégse kérhessen számon rajtad senki semmit. Természetesen nem szoríthatod magadat háttérbe, de az elvállalt feladatokat meg kell csinálnod. Egy lélegzetvételnyi szabad pillanatod sem lesz, sőt, még családod hirtelen támadt igényeit is teljesítened kell – úgyhogy kalandra és harcra fel, tedd a dolgodat! Nincs mit tenni, irány előre! Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

Halak

Az ősz közelít, hiába mutat a naptár augusztust. Épp ezért – talán tudat alatt – hajlamos leszel túlságosan is hajszolni az inkább nyárra jellemző élvezeteket. De tudod mit? Ha ettől érzed jobban magadat, hát tedd meg! Még egy kis éjszakázás, fergeteges bulik vagy elképesztő flörtök? Engedd szabadon a vágyaidat! Aligha leszel képes komolyan viselkedni, és nem is érdekel, ha valaki emiatt negatív véleményt formálni rólad. Egocentrikussá válhatsz, s elsősorban arra fordítasz energiát, valamint időt, ami saját hasznodat szolgálja. Ez nem baj! Jogosan véled úgy, hogy magadat kell a fókuszpontba tenni mások helyett. Igazad van! Ugyanakkor ne hagyd ki teljesen a számításból közvetlen környezetedet, és alapvető elvárásaikat.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Amilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockEzekkel a fóbiákkal küzdesz a horoszkópod szerinthttp://www.life.hu/horoszkop/20180614-ezekkel-a-fobiakkal-kuzdesz-a-horoszkopod-szerint.htmlMindenki fél valamitől, hiszen nem vagyunk tökéletesek. Nincs olyan ember, akinek ne lenne valamilyen gyengesége, bár egyes félelmek szembetűnőbbek, mint mások, de az biztos, hogy mindannyian küzdünk valamivel. Íme, a horoszkóp szerinti fóbiáink. Nézd meg, a csillagok szerint neked mi a gyengeséged! HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.