2024. máj. 9., csütörtök Alberta, Benigna, Domokos, Fehérke, Hófehérke
asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok számára a csend és a béke legyen a fő, próbálják megélni a nyugalmat, de a Szüzek sem a hangos szórakozást választják ezen a két napon, inkább a magány lehetőségét keresik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Egy régóta húzódó, bonyolult ügy tisztázására feltétlenül szánj időt. Hidd el, megéri egyezségre jutni a másik féllel, hisz ez sokat segít abban, hogy a lelkiismereted teljesen tiszta lehessen. A hétköznapok során összegyűlt feszültség miatt muszáj, hogy olyan programokat szervezz, ahol szabad lehetsz, gátak nélkül. Jól teszed, ha alszol, pihensz, lógatod a lábaidat, szombat este pedig elmész táncolni. Mellőzd a munkát és a tanulást, ezek és az anyagi ügyek rendezése is ráér hétfőig. Helyezd középpontba a csendet és a békét, s éld is meg!

Bika

Talán elfeledkeztél egy fontos ígéretedről? Ha picit magadba merülsz, gyorsan eszedbe fog jutni, kinek és mit mondtál, s ahhoz, hogy a lelkiismereted tiszta maradhasson, teljesítsd is be a feladatodat ezen a hétvégén! Könnyen lehet, hogy derült égből villámcsapásként ér a felismerés, hogy kiszaladsz az időből, vagy valaki egyszerűen miattad akadt el valahol. Jobb későn, mint soha, igaz? Szerencsére tele leszel energiával, így pikk-pakk lerendezed ezt a függőben lévő ügyet, így utána bátran belevetheted magadat a szórakozás rejtelmeibe.

Ikrek

Ezen a hétvégén bátran legyél önző, s hidd el, nem ciki, ha elsősorban a saját vágyaidat tartod szem előtt. Ne engedd, hogy mások akarata nyerjen teret a te gondolataidban, csak a saját fejed után menj! Ha pedig valakinek ez nem tetszik, az bizony az ő problémája, nem a tiéd! Megeshet, hogy lesz egy-két szélsőséges pillanatod, mert rég nem volt módod arra, hogy túlzásokba ess, heves légy, vehemens vagy épp romantikus és szenvedélyes. Engedd szabadon a vágyaidat, s teljesen rendben van az, ha az adrenalin szinted megemelkedik. Új emberek, érdekes élethelyzetek keresztezik utadat.

Rák

Ezen a hétvégén remek társaság leszel bárki számára, hisz könnyed leszel, feszültségektől mentes, szívesen meghallgatod az emberek bánatát, s ha kell, hát tanácsot is adsz. Mindenkivel megértő és türelmes leszel, még olyan személyekkel is egy hullámhosszra kerülsz, akikkel eddig sosem. Felül tudsz emelkedni régi sérelmeiden, vagy akár kellemetlen pletykákon is. Sose hagyd magad befolyásolni a külvilág negatív hatásai által, emellett csak a jó dolgokra fókuszálj. Építs új kapcsolatokat, mert ezek nagyon jól fognak jönni a későbbi idők folyamán.

Oroszlán

Ezen a hétvégén bár nem tervezted, mégis az anyagiak kapnak kiemelt szerepet, át kell gondolnod pár dolgot, főleg a bevételeket és a kiadásokat. Bármilyen döntést kelljen hoznod, jól fogsz tudni választani, akár azon az áron is, hogy valamiről tudatosan lemondasz. Közös döntések, adás-vétel, kölcsön, hitelfelvétel esetén is ösztönösen jól választasz. Új forrásokat fedezhetsz fel, egy új vállalkozás indítását határozhatod el, vagy más jellegű befektetés mellett döntesz. Érdekes megoldásokat találsz ki alternatívaként, ráadásul egyensúlyt tudsz kialakítani. Ám a lényegi részt halaszd hétfőre, pihenj is!

Szűz

Rendszerint nehezen viseled az egyedüllétet, ám ezen a hétvégén tudatosan keresed a magány lehetőségét, csendre és békére vágysz. Gondolkodni szeretnél, tervezni a közeli és távoli jövőt, ami remek döntés. A jövő formálása mellett nem feleded, hogy sok apróságot kell otthon elrendezned, melyek közé tartozik a takarítás, mosás, vasalás, és ahogy a lakást szépen felfrissíted, úgy a gondolataid is szárnyakat kapnak, végül kiemelkedően jó ötleteid támadnak. Az elmúlt hetek bonyolultabb eseményeit végre teljes mértékben átlátod, megérted, hogy mi és miért történt, ez pedig sokat segíti majd emberi kapcsolataid javítását is.

Mérleg

Egész hétvégén felfokozott lelkiállapot jellemez, minden javaslatra van neked is egy jó ötleted, vagy kérdésekre remek válaszaid, és nem sajnálod az időt arra, hogy másoknak lelki segítséget nyújts. Sok fura érzés kering a fejedben és a szívedben, melyek szép lassan érdekes tervekké tudnak formálódni. Amit viszont érdemes elkerülni az az, hogy ne bízz meg túlzottan másokban, különösen akkor ne, ha régebben már okoztak neked csalódást. Szaturnusz arra ösztönöz, hogy elsősorban magadnak szavazz bizalmat, ne másoknak. Ha kell, akkor csalódásig visz egy-egy helyzetet, ezáltal pedig legközelebb hamarabb észreveszed a buktatókat.

Skorpió

Anyagi jellegű gondok nehezítik a napjaidat, vagy egyszerűen csak dönteni kellene egy nagyobb befektetésről, pénzkiadásról, és nem érzed magadat biztosnak abban, hogy jól választasz? Tudd, hogy ez a hétvége segíti a tisztánlátást, hagyd a fantáziádat repkedni, hogy a legjobb ötletek jussanak eszedbe. A helyzet nem vészes, csupán egyszer kellene leülnöd, s alaposan összeszámolni, mire jut, és mi térülhet meg gyorsan. Ezen a hétvégén az égi konstellációk jók, kedveznek a hosszú távú döntéseknek. Magadra hagyatkozz, ne másokra, mert azzal csak ismét elbizonytalanodhatsz.

Nyilas

Látványos és erőteljes változások veszik kezdetüket ezekben a napokban, leginkább olyan dolgokat fogsz tapasztalni, melyek elengedéssel, lezárással függenek össze. Az égiek szeretnének rávenni arra, hogy ami a közelmúltban csupán nyűg volt a nyakadon, azt hagyd magad mögött, mondj le valamiről, s keress új utakat, ismeretlen lehetőségeket, próbáld ki magad formabontó helyzetekben. Gyakran megesik veled, hogy a biztos keveset tartod előnyben a bizonytalan dolgokkal szemben, de most kifejezetten ajánlott kockáztatni, ugyanis semmit nem veszítesz. Ez a hétvége komoly fordulópont lehet...

Bak

Egy borúlátásra okot adó hír fut be hozzád, s akadhat olyan pillanat, amikor igencsak morcossá válsz. Szerencsére a Hold és a Vénusz is energiát ad, vasárnapra rendeződnek az érzelmeid. Szombaton azonban átmenetileg lemerülnek a tartalékaid, úgyhogy a pihenés és a láblógatás kapjon központi szerepet. Így lassan, de biztosan megújulsz, és ismét az életvidám oldaladat mutatod majd a külvilágnak. Összességében nincs okod a szomorkodásra, inkább próbáld meg a környezetedben élőket megfigyelni, a jó dolgokat eltanulni, s ha valaki kedvetlen, akkor őt valahogy vidítsd fel.

Vízöntő

Ezen a hétvégén meglepően sok egyben érdekes felismerésben lesz részed. Hagyd, hogy a dolgok megtörténjenek veled, minden neked kedvez. Valójában egy igazán fontos feladatod van a pihenésen túl! Figyeld a körülötted zajló eseményeket, s ezek megértésére és elfogadására fókuszálj. Vajon mi és miért történik? Eleinte úgy fogod érezni, bár ne is tudtál volna bizonyos dolgokról, aztán persze látni fogod, hogy mégis érdemes volt a különféle történéseket kielemezni. Kiderülhet valakiről vagy épp valamiről, hogy eddig nem azt az arcát ismerted, amit kellett volna...

Halak

Ezen a hétvégén – nem fog tetszeni, de - nagyon komoly követelményeket támaszthatnak veled szemben az emberek, főleg szeretteid vagy a barátaid. Kicsi a valószínűsége, de megeshet, hogy kivételesen a munkád von el tőled időt és figyelmet, s ez persze nem lesz kedvedre. A magad terveit szeretnéd életre kelteni, nem pedig mások vágyait megvalósítani. Semmi kedved úgy táncolni, ahogy mások fütyülnek. Ne morgolódj magadban, hanem mondd ki bátran, mit gondolsz, hogy mindenki értsen téged. Te határozd meg, mi legyen a hétvégi programod. Ha diplomatikus leszel, biztos értenek belőle.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.