asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák számára a hétvégén a jó hangulat garantált: örömteli, élményekben gazdag lesz ez a két nap, de a Mérlegeknek sem lesz oka panaszra: most több lehetőség is megnyílik előttük. A Vízöntők napjai jól alakulnak: a kellemes szombat este után egy még jobb vasárnap következik. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Az égi konstellációk azt ígérik, hogy minden a kedved szerint alakul ezen a hétvégén. Szombaton biztosan végre tudod hajtani a megtervezett lépéseket – hát tégy olyasmit, amire régóta vágysz! Ugyanakkor lényeges, hogy olyan emberekkel töltsd az idődet, akiket szeretsz, tisztelsz vagy tanulhatsz tőlük. A szombattal ellentétben a vasárnap egészen eltérő energetikákat rejt, kicsit hangosabb, zajosabb, kihívásokkal telibb lehet minden. Talán két – általad kedvelt – személy között fura viszály dúl, aminek közepén egy tárgy vagy egy elrendezetlen ügy áll. Ám ekkor színre lépsz, és diplomáciai képességednek köszönhetően elsimítod a dolgot. Ezért mindenki rettentő hálás lesz neked.

Bika

Jó hangulatú, emellett örömteli, élményekben gazdag hétvége vár rád, csakis olyan dolgokat tégy, amik valóban kedvedre vannak! Mivel a kötelezettségeket már letudtad a héten, ezért végre mindenre és mindenkire jut időd, energiád. Ha valaki mégis morgolódna, hogy nem figyelsz rá eléggé, esetleg elfelejtettél beváltani egy ígéretet, akkor pótold azt sürgősen. A közösen eltöltött órákat szeretteid nagyra fogják értékelni, így olyan két napot tudhattok majd a hátatok mögött, ami rengeteg emlékezetes élménnyel gyarapít mindenkit.

Ikrek

A hétvége első felében, délelőtt minden ígéretet teljesíts, és tedd ezt gyorsan, hisz este mindenképpen valamilyen izgalmas program vár rád. A négy fal elhagyása kötelező, ugyanis a jelenléteddel fergeteges hangulat garantált. Szükséged van tartalmas kikapcsolódásra, hisz fárasztók voltak az elmúlt napok. Ha valakivel kényszerből kell találkoznod, hogy elrendezzetek valamit, azt még szombatra időzítsd, így a vasárnapod békében telhet. Bátran ereszd szabadjára a fantáziádat, tervezd meg a következő időszak teendőit, vedd számba, kinek és mit ígértél mostanság, mert meglehet, hogy valami elkerüli a figyelmedet, és ez vasárnap galibát okozhat körülötted.

Rák

Vajon mi idézi elő benned a folyamatos kétkedést? Hibáztál? Valamilyen ígéretet nem teljesítettél? Netán csak húzod az időt egy szükséges változással kapcsolatban? Akkor ideje, hogy a tettek mezejére lépj! Hab a tortán, hogy ez a hétvége remek terepet kínál arra, hogy gyökeres módosításokat végezz – akár önmagadon, akár a környezeteden. A saját érdekedben kell kimozdulnod a megszokásokból, akár csak annyira, hogy áttologatod a bútoraidat, új dolgot próbálsz ki a konyhában, esetleg ismeretlen társasághoz csatlakozol, új helyeket fedezel fel. Kedves szavak, pozitív gondolatok, néhány ölelés – ezeket iktasd be a hétvége minden percébe!

Oroszlán

Ezen a hétvégén többször is úgy érzed majd, hogy megakadsz, és nem mennek gördülékenyen a dolgok. Hiába van már növő fázisban a Hold, az egyéb égi hatások viszont hátráltatnak, ezért inkább kerüld el a jelentős döntéseket, különösen azokat, amik esetében komoly anyagi kapcsolódás is van. Ne most dönts adás-vételekről, jelentős befektetésekről, halaszd el ezt pár héttel. Mivel ez itt mégiscsak egy hétvége, szenteld a pihenésnek, a szórakozásnak az idődet. Igyekezz tudatosítani magadban, hogy semmi sem szegheti kedvedet, mert némi tudatossággal és sok mosollyal jó irányba fordíthatók az események.

Szűz

Mivel kevés időd volt magadra mostanság, ideje, hogy te legyél a fókuszban. Emellett szeretteidre és magánügyeid intézésére sem szántál elegendő figyelmet, így nem csoda, ha enyhe káosz uralkodik otthonodban péntek este és szombat reggel. Épp ezért péntek este ne terheld le magadat, inkább aludj egy jót, aztán szombat reggel végy egy nagy lendületet, aztán kezdj neki a sürgető, ház körüli teendőknek! Tégy rendet, moss, vasalj, takaríts – mindent, amire csak szükség van! Dicsérd meg magadat a látványos eredményekért! Utolsó jó cselekedeted az legyen, hogy beszélgetést kezdeményezel azokkal, akikre nem jutott mostanság elég idő, így a lelkiismereted is tiszta lesz. A nyugodt családi háttér elengedhetetlen a boldogsághoz.

Mérleg

Ne engedd, hogy mások beleüssék az orrukat a te dolgaidba. A te életed, a te döntéseid – jogod van ezekhez! Amennyiben valamit ezen a hétvégén egyedül akarsz megoldani, azt egyértelműen add tudtára környezeted tagjainak. A saját terveid megvalósítása mindennél fontosabb, leginkább azért, mert most több lehetőség is megnyílik előtted, ráadásul a növő hold feltölt energiával, így pedig minden körülmény adott ahhoz, hogy átszakítsd a célszalagot. Önálló, független személy vagy, el tudod dönteni, mi a jó neked. A belső hangod vezéreljen, mert most pontos instrukciókat küld! A családoddal vagy barátaiddal eltöltött idő közben egyszerűen tereld a témát másra, hátha lemondanak arról, hogy eltérítsenek vágyaid megvalósításától.

Skorpió

Ne lazsálj, mihamarabb fuss neki szombat reggel aktuális teendőidnek és gyorsan látni fogod a pozitív eredményeket. Akár a piacra szeretnél menni, akár a házimunkát elvégezni, kapcsolj magas fokozatra, hogy mihamarabb a végére juss mindennek. Épp így fogod tudni szabaddá tenni magadat, és később valami szórakoztató programra fókuszálhatsz – kedved szerint. Délutántól tiéd a pálya, menj társaságba, örülj a találkozóknak vagy egy randinak, emellett vigyél vidámságot mások életébe. Vasárnap is jól alakulnak a dolgok. Kellemes meglepetésben lehet részed, minden pillanatot élvezz önfeledten. Az is rendben van, ha nem történnek világmegváltó dolgok! Csak lásd meg az apró örömöket, azok is elégedettséget biztosítanak neked.

Nyilas

Egy baráti vagy családi összejövetelen most bármi megtörténhet, a növő hold energiái szinte mindenkire pozitív hatással lesznek. Ugyanakkor arra hajlamos lehetsz, hogy kicsit jobban magadra vegyél különféle dolgokat, megjegyzéseket, a kritikákat kifejezetten nehezen viseled. Hagyd magad felvidítani, ha invitálnak valahová, arra bátran mondj igent. Feltétlenül mozdulj ki otthonról, és hagyd magadat sodortatni az árral. Könnyen megeshet, hogy terítékre kerül egy olyan téma, ami már rég nem aktuális, és te továbblépnél, a másik fél viszont nem akarja ezt megtenni. Mi legyen? Jobb a békesség, igaz? Legyél okos és belátó, keress mindenki számára megfelelő kompromisszumot. Szerencsére vasárnap fel tudsz töltődni energiával.

Bak

A hétvége első fele kedved szerint fog telni, semmi nem zavarja meg terveid megvalósítását, és jól érzed magad a bőrödben. Hát kell ennél több? Ha bármi átmenetileg fennakadást okoz, azt könnyedén megoldod, és a végén a magad javára fordítod. Az otthonod körüli tennivalók most kifejezetten vonzanak, élvezed, ahogy apránként szebbé válik a környezeted. Otthon lenni most felér a béke és a csend megteremtésének lehetőségével. Ezt hívják harmóniának. A vasárnapodról már kevésbé mondható el ugyanez, a közvetlen környezetedből valaki felbosszanthat, ám ezt csírájában elfojthatod! Csak rajtad múlik, vajon képes vagy-e ellenállni a kísértésnek, vagy belegabalyodsz a helyzetbe. Meg tudod akadályozni a konfliktusok kialakulását, ha tudatosan elkerülöd azokat!

Vízöntő

Minden kedvedre lesz ezen a két napon, a körülmények és az események megteremtik a harmóniára való igényedet. Ugyanakkor ne feledd, hogy vannak kötelezettségeid és ígéreteid, amiket érdemes a vitahelyzetek elkerülése végett teljesíteni. Végül örömhír lehet, hogy most még ezekkel is könnyen elboldogulsz. Mihamarabb végezz különféle teendőiddel, hogy fenntartások és kétségek nélkül indulhass neki egy baráti találkozónak, randinak vagy egy bulinak. A Merkúr feltölt energiával, emellett átlendít a holtpontokon, és ad pár kreatív ötletet is. A kellemes szombat este után egy még jobb vasárnap következik, valamilyen jó programot szervezz magadnak házon kívül.

Halak

Kellemes hétvége áll előtted, az első percétől az utolsóig élvezni fogod az eseményeket. Akármit tervezz is, tényleg minden az igényeid szerint fog alakulni, és ez remek hír! Adj teret az örömnek és a vidámságnak. Amennyiben nyugalmat keresnél, minden körülmény adott lesz ehhez is. Ha viszont a pörgésre, jövés-menésre bólintasz rá, akkor is meglesznek a pozitív élmények. Talán az a legjobb, ha nem tervezel meg semmit lépésről lépésre, hanem csak hagyod magad sodortatni az árral – így a spontaneitás hozza meg az izgalmas pillanatokat. A Jupiter kedvező hatása miatt a hangulatod emelkedik, mosolyogsz, és pár új barátra is szert teszel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.