asztrológia május horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bikák előtt jó lehetőségek nyílnak májusban, az Ikrekre pedig szép, romantikus hetek várnak. A Szüzek újult erővel vetik bele magukat az életbe, a Mérlegek számára pedig eljön a rég várt változások ideje. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kissé nehezen alkalmazkodsz a gyors tempóhoz, amit a környezeted diktál. Áprilisban nem ritkán erődön felül teljesítettél, ezért májusban nem akarsz még többet dolgozni vagy épp tanulni. Megnyugodhatsz, mert május 6-tól sokkal jobban fogod érezni magadat a bőrödben. Az élet sok különféle területén várhatók változások, jó eséllyel új barátságokra vagy akár új szerelemre bukkanhatsz. Május 23-át követően olyan helyekre juthatsz el, ahol még nyitottabbá válhatsz mindenféle újdonságra. Empatikusságod megnő, mindenkire odafigyelsz, és könnyebben megérted és átérzed az emberek gondjait. A segítség, az önkéntes munka öröm lehet számodra, hát bátran adj és vissza fogsz kapni.

Bika

Kiemelkedően jó és hosszú távra előremutató lehetőségek nyílnak meg előtted. Ha figyelsz, meglepődsz majd azon, hogy milyen irányból és mennyire izgalmas kihívások várnak rád. Itt az idő új vállalkozás beindításához, tanulmányok megkezdéséhez vagy régóta függőben lévő vizsgák letételéhez. Csupán május közepén kell egy-két kisebb bonyodalomra, esetleg nézeteltérésre számítanod. Ám mégis szerencsésnek érezheted magadat, mert minden gondot és nyűgöt könnyedén és gyorsan megoldasz, sőt, ha kérsz, akkor segítséget is kapsz. Jól működteted a kommunikációs csatornákat, és épp mindig azzal az emberrel cserélsz eszmét, akivel támogatni tudjátok egymást.

Ikrek

A Merkúr és a Vénusz együttes erővel támogatják terveid megvalósítását, egész májusban számíthatsz rájuk. Sok életterületen tapasztalhatsz pozitív változásokat, sőt, akár egy új, így pedig váratlan szerelem is felbukkanhat az életedben. Ha már elkötelezted magadat, akkor a meglévő fellángolhat, elmélyülhet – összességében mindenképpen szép és romantikus hetek várnak rád. Munkádban és tanulmányi téren is sikereket zsebelhetsz be, kitartásod végre meghozza a várva várt eredményt. Bonyolult kérdésekben ne a hirtelen indulat vezéreljen, fontold meg alaposan, kinek mit mondasz. Mindig tartsd észben, hogy lassan járj, tovább érsz!

Rák

Május első fele kissé döcögősre sikerülhet, egyszerűen semmi nem akar könnyen és gyorsan rátalálni a megoldásra. Hiába teszel meg mindent, valahogy rendszeresen elakadsz. Bár nem sok, ugyanakkor jelentős probléma keserítheti meg a hónap legelső napjait, ezért végül késedelembe eshetsz, amit nem mindenki fog jó szemmel nézni. Feltétlenül légy kitartó, mert 13-a után egy igazán mozgalmas időszak veszi kezdetét. A hónap utolsó két napján ismét adódhatnak bonyodalmak, ekkor viták terhelhetik le az életedet. Ezért már az esetleges konfliktus kialakulásánál is háríts el minden támadást. Képes vagy harmóniát teremteni magadban és magad körül.

Oroszlán

A Vénusz és a Jupiter együttes és pozitív hatása sokat segít május folyamán abban, hogy olyan irányba fordulj és haladj tovább, ami kedvező számodra. Érzelmi életed letisztul, képes leszel megbocsátani embereknek, de te is lehetsz szerencsés abban, hogy valaki épp a te hibádon tud végre túllépni. Minden kellemes és örömteli hatást boldogsággal fogadj be. Tanulmányok vagy épp hivatásod terén azonban akadályokba ütközhetsz május 2–8. között. Ezt elkerülheted úgy, ha minden váratlan és észszerűtlen konfliktust messzire elkerülsz. Ne hadakozz semmi és senki ellen. Végül sok apró, örömteli pillanatra is számíthatsz. Ez a hullámvasútszerű hatás gyorsan megszűnik, utána minden könnyű lesz.

Szűz

Az a Szűz, aki már elkötelezett kapcsolatban él, figyeljen oda jobban a dolgok alakulására, partnere reakcióira, ugyanis a Hold és a Vénusz többször kellemetlen tréfát űzhet. Szerelmeddel kisebb vitába bonyolódhatsz, ha pedig még keresed a másik feled, akkor a májusi hónap aligha kedvez új kapcsolat alapjainak letételéhez. Május utolsó napjaiban fordul a kocka, és újult erővel veted bele magadat az életbe, a randikba, a flörtökbe. Használd jól a kommunikációs képességedet, mert ekkortájt bárkit levehetsz a lábáról, és nemcsak szerelmi, hanem üzleti téren is remekelhetsz. Munkáddal összefüggésben hullámvölgyek és hegyek váltakoznak, de ez – mindent egybevéve – inspiráló módon fog rád hatni, így napról napra maximalistább leszel.

Mérleg

A rég várt változások és csodák ideje érkezik májusban hozzád. Különösen anyagilag mosolyoghat rád a szerencse, nem kizárt, hogy új munkalehetőséggel lep meg valaki a környezetedből, vagy épp a vágyott saját vállalkozást indíthatod útjára, amiből jelentős pénzbevételhez juthatsz igen gyorsan. Ha valakinek régebben kölcsön adtál vagyontárgyat vagy pénzt, azt most kérd vissza. Szerelem terén is fontos módosulások vannak kilátásban. Ezek a lehetőségek inkább a hónap első felében adódnak, így ne halogasd meghozni a döntéseket. Fogékonnyá válsz a szép és kellemes dolgokra – hát engedd szabadon az ötleteidet.

Skorpió

Május hava sok-sok változás lehetőségét rejti. Skorpióként különösen a hónap középső periódusa kedvező számodra, érdekes, akár kimagasló eredményeket is elérhetsz. Karrier terén jelentős sikereket zsebelhetsz be, régi feladatok elvégzéséért kaphatsz elismerést – és ez bizony kijár már neked! Ha vannak elmaradt vagy épp most aktuálissá váló elszámolnivalóid – például vizsgák –, azokat mihamarabb teljesítsd! Bátran rábólinthatsz egy utazásra, költözésre, könnyen megoldhatod párkapcsolati nehézségeidet, legvégül, ha magányos vagy, akkor új szerelem kialakulását is felkínálják neked az égiek. Titkos szerelmi viszonyba is belekeveredhetsz, de ezzel mindenképpen légy óvatos!

Nyilas

Már május első napjai úgy alakulnak, ahogy azt előre – lépésről lépésre – eltervezted. A változás szele érezhető, bátran mondj igent minden ajánlatra! Május 4-ét követően különösen érzelmek terén történhet látványos fordulat, ami igencsak kedvedre való lesz. Ha már van párkapcsolatod, komoly döntést kell meghoznotok – ne halogassatok semmit. Vagy még keresed a másik feledet? Akkor tudd, hogy jöhet a mindent elsöprő szerelem, a várva várt igazi! Üzleti ügyek bonyolításához, vállalkozás átalakításához vagy felfuttatásához május második fele kedvez, emellett tartsd szem előtt, hogy ha valami jó ideje nem működik, azt le kell zárni! Mindenképp vess számot jelen helyzeteddel!

Bak

Április hava nem alakult úgy, ahogy eltervezted, hiszen többször is feszült voltál, mintha nem találtál volna választ minden kérdésre. Május más lesz, örömtelibb, békésebb, jobb perspektívákkal körülölelt. Szépen feloldódsz, és elhiszed, hogy a kellemetlen és hátráltató időszak lezárult, és egy új fejezet kezdődik el az életedben. Kiegyensúlyozottság költözik a lelkedbe, így felüdülsz, sokat mosolyogsz, és ezt a környezeted is pozitívan reagálja le. A hónap második fele teljes egészében alkalmas arra, hogy új kapcsolatokat építs. Ha problémáid vannak családoddal, barátaiddal, esetleg szerelmeddel, akkor a hónap középső harmada jó arra, hogy megbeszéld, és megoldást keress a bajokra.

Vízöntő

Anyagi ügyek terén ígérkezik érdekes, sőt, akár látványos fellendülés – bármi történjék, annak örülj! Meglehet, hogy külső segítséget kapsz, egy olyan iránymutatást, ami nagyot lendíthet jelen helyzeteden. Szerelemben és karrier terén is jól alakulnak ügyeid, légy bátor, merj ismeretlen terepre tévedni. A havi csillagállások pozitív irányú változásokat hozhatnak, használj ki minden lehetőséget. Ha új munkakörre, költözésre, anyagi bevételre vagy szerencsés változásokra vársz, most minden a terveid szerint alakulhat. Megeshet, hogy külföldi álláslehetőséget kapsz, ne utasíts vissza semmit! Használd ki ezt az időszakot, mindenre mondj igent, nincs vesztenivalód!

Halak

Bár nem célszerű előre inni a medve bőrére, ugyanakkor tudd, hogy kellemes, könnyed, színes és mozgalmas májusi hónapra számíthatsz. Pihenj, szórakozz sokat, most van itt az ideje egy kis kikapcsolódásnak, szabadságnak. Érdemes megtalálni az arany középutat, így mindenre jut elegendő időd és energiád, a hétvégéken pedig fel tudsz töltődni. Emellett mély és intenzív érzésekkel leszel tele, amit inkább önkéntes munkára, adakozásra használj fel ahelyett, hogy másokon akarj uralkodni vagy irányítgatni. Május folyamán szinte bármit sikerre vihetsz, amit akarsz, ne hagyd, hogy elképzeléseidben meggátoljon bárki. Régi vágyaid valóra válhatnak.

Melyik sztárpasi illik hozzád? Csillagjegyed elárulja!http://www.life.hu/horoszkop/20160209-melyik-sztarpasi-illik-hozzad-a-horoszkopod-alapjan.htmlTudni szeretnéd, melyik jóképű híres színésszel vagy énekessel passzoltok össze a horoszkópotok alapján? Keresd ki a csillagjegyed, és derítsd ki! Horoszkóp--Mit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Nagy hódító, szenvedélyes szerető vagy a tűzhely őrzője - Csillagjegyed elárulja, milyen vagy szerelembenhttp://www.life.hu/horoszkop/20150623-csillagjegyed-elarulja-milyen-vagy-a-parkapcsolatban.htmlAz ellentéted vonz, vagy a hasonlóságot keresed a párodban? És vajon mit árul el a pasiról a csillagjegye? Lássuk, mit mond a horoszkóp.Horoszkóp--Mutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockAmilyen a csillagjegyed, úgy viseled a szakítást!http://www.life.hu/horoszkop/20150612-amilyen-a-csillagjegyed-ugy-viseled-a-szakitast.htmlEgy szakítás után elkerülhetetlen, hogy az ember szíve ne törjön össze. Vannak olyanok, akik sosem lépnek túl a veszteségen, mások pedig éppen a csalódásból merítenek erőt az ismételt próbálkozásra.Horoszkóp--Ilyen vagy az ágyban a horoszkópod szerint (18+)http://www.life.hu/horoszkop/20181113-ilyen-vagy-az-agyban-a-horoszkopod-szerint.htmlItt a lehetőség, hogy megismerd, a csillagok alapján milyen szerető vagy te, esetleg a párod. Vannak jegyek, amelyek a szenvedélyt kedvelik, míg mások az érzéki együttlétek szerelmesei – írja a Ripost. HoroszkópOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.