asztrológia szerelmi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A párban élő Kosok számára izgalmakat és romantikát tartogat ez a hónap, de a páratlan Bikák sem fognak unatkozni: izgalmas flörtökben lehet részük. Az egyedülálló Szüzeket meglepetés érhet, ha spontának és befogadók lesznek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Páros: izgalmakkal és romantikával fűszerezett ez a hónap, minden adott ahhoz, hogy jól érezd magadat, és remek élményeket biztosíts kedvesednek. Bármi megtörténhet, még az is, hogy valaki kiveti rád a hálóját, pedig te nem keresed a házon kívüli kalandok lehetőségét.
Páratlan: Fordíts hátat az egyhangúságnak, változtass a szokásaidon! Öltözz kifinomultan, viselkedj elegánsan – mindenképp eltérően attól, ahogy eddig tetted. Hagyd, hogy a vonzás és a taszítás érzése felfedjen előtted valakit... Merre menj, kivel randizz? Bárhová, bárkivel!

Bika

Páros: Törekedj a harmóniára, kerüld a vitákat, különben könnyen te magad robbanthatsz ki egy felesleges konfliktust. Egy rossz szó is elég lehet ahhoz, hogy a partnered haragra gerjedjen. Kizárólag azt tartsd szem előtt, hogy mire vágysz, akarsz-e még a kedveseddel együtt lenni!
Páratlan: izgalmas találkozásokat és flörtöket kínál május hava. Mutasd meg, ki vagy, s igazából nyitottság jellemez, érdekel, mi rejlik a másik fejében és szívében. Több érdeklődő is kopogtathat az ajtódon, s jó esély van arra, hogy valaki váratlanul elcsavarja a fejedet.

Ikrek

Páros: a közelmúltban nem volt elég időd és energiád a kedvesedre, s ezt itt és most orvosolni kell. Engedd szabadon a nagyon kedves és vonzó énedet, és kedvesed biztosan hálás lesz ezért. Figyelmet és szeretetet igényel a kapcsolatotok, ami nem megvalósíthatatlan kihívás.
Páratlan: sok randi lehetősége adódik májusban, alkalmanként csupa romantika lesz az életed. Akkor teszel jót magaddal, ha minden randira igent mondasz. Biztos, hogy nem ott, nem úgy és nem azzal fogsz összejönni, aki eddig az ideálod volt. Ne a külső alapján dönts!

Rák

Páros: Időt és energiát kell szentelned a kedvesedre, ha másért nem, hát azért, hogy eldöntsd, hosszú távon tervezel-e vele. Ne légy felületes, alaposan gondold át, mit teszel! A saját igényeid mellett a másik fél kéréseire is figyelj oda. Viták helyett megegyezésre törekedj!
Páratlan: Május hava leterhel, ám a változás sem várat magára, jöhet a szerelem! Ne csak ismeretlenek között keresgélj... Talán már ott van a környékeden a nagy Ő, csupán át kell helyezni a már meglévő kapcsolatot egy másik szintre. Jó az, ha mindenkiben potenciális lehetőséget látsz.

Oroszlán

Páros: izgalmas impulzusokkal leszel tele, és megeshet, hogy mellékvágányra tévedsz. Szerelmi háromszögben találod magadat – vajon megéri a kockázatot? Fontos változások történnek körülötted, és megbánthatod a kedvesedet. Döntsd el időben, mit is akarsz valójában!
Páratlan: május elején ide-oda sodródsz, s magad sem tudod, mit akarsz. Egyedül lenni vagy kapcsolatban élni? Ez a bizonytalanság meggyötri a lelkedet. Az egyetlen kérdés az, vajon a munkára vagy a szerelemre fókuszálj inkább? Melyik fontosabb? Arra összpontosíts!

Szűz

Páros: a változás szele megérint, és meglepően sok Szűz dönthet úgy, hogy szakít jelenlegi partnerével. Nincs visszaút, ha új vizekre evez. Mégis inkább a meglévő elkötelezettségre fordítanál időt és energiát? Dönts még május első napjaiban, és ne másítsd meg az elhatározásodat!
Páratlan: légy spontán és befogadó, mert csak így lehet nagy meglepetésben részed – sok flört és randi közepette. Májusban bármi megeshet, és akár többen is kopogtathatnak a szíved ajtaján. Ne legyenek szabályok, hagyd magad sodortatni az árral. Semmit ne tervezz meg!

Mérleg

Páros: szívügyeid terén válaszút elé kerülsz. Nincs mellébeszélés, sem struccpolitika! Legyen szó költözésről, házasságról, gyermekvállalásról: te légy bátor, és mondd ki, mire vágysz. Csak olyasmire mondj igent, amit tényleg igényelsz. Netán véget vetnél mindennek? 22-ig ez is megeshet.
Páratlan: bárki fejét elcsavarhatod, mert akkor is vonzó leszel mások szemében, ha ezért látszólag nem teszel semmit. Több érdeklődő is kopogtat nálad, remélve, hogy a kegyidbe fogadod őket, ám kérdés, vajon a hódításaid számát akarod-e gyarapítani, vagy el akarsz köteleződni?

Skorpió

Páros: Magas hőfokon égsz, szenvedélyes leszel, hát engedd szabadjára a fantáziádat, és adj teret a vágyaidnak, erre kedvesed is örömmel reagál. Partnered szívesen hordozna a tenyerén, ha hagynád! Megeshet, hogy szerelmi háromszögbe bonyolódsz. Te döntesz, mit kezdesz a helyzettel.
Páratlan: Akad valaki, akin régóta és rendszeresen megakad a szemed? Akkor hát tegyél lépéseket a sikerért, most jó időben és jó helyen találhatja el a másik felet Ámor nyila. Ha nem teszel semmit, akkor nem adsz esélyt magadnak. Kezdeményezz, és nyerhetsz!

Nyilas

Páros: A Vénusz jót tesz veled, mert szenvedélyt hoz a mindennapokba már május elején. Arra ösztönöz, hogy őszintén és odaadással figyeld és szeresd a kedvesedet. Tartsd életben a vonzalmat, kedveskedj a párodnak, és ha fontos kérdést tesz fel neked, bátran válaszolj rá.
Páratlan: a komfortzónában maradni kényelmes, ám most ajánlott kimozdulni belőle. Láss világot, ha van rá mód, utazz vagy sportolj sokat, és jó eséllyel egy ilyen aktív folyamat során rád talál a szerelem. Próbálkozz ismeretlen terepen. Talán neked kell megtenned az első lépést!

Bak

Páros: Szeretnél tüzet és lendületet vinni a mindennapokba? Jó döntés! Vess be új praktikákat, turbózd fel a szerelmi életedet. Ellaposodás ellen a szenvedély ingyenes, egyben tökéletes megoldás. Terved célt ér, a kedvesed befogadó lesz, és talán Ő is tud neked újat mutatni...
Páratlan: május elején inkább a karrieredet helyezed fókuszba? Biztosan jó ez így, de nem a végtelenségig! Adj teret a szerelemnek, flörtnek, randiknak, és jön valaki, aki bár nem testesíti meg számodra az ideális férfit, ám ha teret adsz neki, a lelke megfog, és nem akarod majd elengedni.

Vízöntő

Páros: muszáj mérlegelned, és szükség esetén fontos dolgokat háttérbe kell szorítanod. Mindezt annak érdekében, hogy szívügyeidet rendezni tudd. Lásd be, hogy fura kételyekkel küzdesz, ám ezeket messzire kell űzni a megbékélés érdekében. Bátran mondd ki kedvesednek, mit szeretnél!
Páratlan: szingliként ajánlott rámenősnek és merésznek lenni. Ez nem feltétlenül könnyű feladat, ám most érdemes egy próbát tenni. Épp ilyen feltételekkel tudnak kialakulni izgalmas helyzetek, amelyek segítségével felismered, mire és kire is vágysz valójában. Talán már ismered is...

Halak

Páros: A Vénusz energiái feltüzelik benned a szenvedélyt, újdonságra vágysz, ki akarsz próbálni ismeretlen dolgokat, ágyban, asztalnál, kommunikáció terén. Arra kell ügyelned, hogy ezek az energiák egy harmadik személyt is lázba hozhatnak, ám az már a te dolgod, mit kezdesz a lehetőséggel.
Páratlan: Élvezd a flörtöket, az ismerkedést, a bulikat, legyél jelen mindenhol, mert több izgalmas pillanat is segíti azt, hogy megismerd az igazit. Mondj igent a randikra, hagyd, hogy valaki elkápráztasson. Ha a kevésbé vonzó embereket is közel engeded magadhoz, meglepetésben lesz részed...

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.