asztrológia hétvégi horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kosok hétvégéjén minden úgy fog történni, ahogy remélték, már-már túl jól is alakulnak a dolgok. A Bikákat a béke és a nyugalom lengi körül, a Nyilasoknak viszont kikapcsolódásra van szükségük, ezért jobban teszik, ha kimozdulnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok.

Kos

Szombaton minden úgy fog történni, ahogy reméled, szinte már-már túl jól alakulnak a dolgok. Hidd el, hogy ez veled történik. Ha épp békére vágysz, azt kapod, ha bulira, hát akkor azt kínálja neked a sors. Terveid apránként, de biztosan megvalósulnak. Vasárnap elégedett lehetsz elért eredményeiddel, és kiderül számodra, hogy még mindig tartogat az élet kellemes meglepetéseket. Egy olyan információ jut a birtokodba, ami eleinte lényegtelennek tűnik, sőt, el is ereszted a füled mellett. Ám hamar rájössz, talán épp ez az a lehetőség, amire régóta vártál. Ha valakivel rendezned kell a kapcsolatodat, most tedd meg!

Bika

Szombaton a béke és a nyugalom érzése leng körül, és a környezeted is örül annak, ha a hangos társasági élet helyett kissé visszahúzódsz. Jól fog esni ez, hisz egész héten tetted a dolgodat, ügyeket intéztél, sőt, sokszor plusz feladatokat is vállaltál. Ám most ki kell pihenned a fáradalmakat, fontos, hogy ne erőltess olyasmit magadra, amihez nincs kedved! Mindeközben lehetsz engedékeny szeretteiddel, ám csakis addig a határig, amíg az neked még jólesik. Ne hagyd, hogy bárki kihasználjon, mondj nemet arra, ami nem tetszik, ami nem vonz. A gyermekek társaságában töltött idő kifejezetten hasznos lehet.

Ikrek

A szombati napod jól telik, szerencsére nem lesz olyan kötelezettséged, ami keresztbe húzná a számításaidat. Mindent formálhatsz kedvedre, úgy, ahogy neked tetszik, s ha nem vágysz mozgalmasságra és hangos társasági életre, hát az is rendben van. A nyugalom most kifejezetten felvidít, hisz nem forgatagra ácsingózol, hanem békére. Közvetlen környezeted tagjai ezt a döntésedet díjazni fogják. Kerüld el azt, hogy most fontos válaszokat erőltessenek ki belőled. Halassz minden ilyen jellegű ügyet a jövő hétre – igazán nincs miért sietni. Hétvége van, így ennek megfelelő programokat válassz magadnak.

Rák

Ez a hétvége okozhat egy kis bonyodalmat, ugyanis a fogyó hold érzelmileg megingathat, nem látod a fától az erdőt, így pedig könnyen mondasz igent vagy épp nemet olyasmire, amit nem gondoltál át részletesen. Hirtelen sok kérdőjel bukkanhat fel a gondolataid között, amikre szeretnél mihamarabb választ találni, ugyanakkor el kell fogadnod, hogy nem mindre érkezik felelet, illetve nem olyan, ami tetszene. Tudatosítsd magadban, hogy nem a gyors válaszok lényegesek, sokkal inkább az, hogy a problémás dolgokon rágódj kicsit, megértsd a különböző folyamatokat, így pedig a megoldások is elfogadhatóvá válnak. Ha erre hajlandó vagy időt szánni a hétvégén, akkor meglepően jó dolgokban lesz részed.

Oroszlán

Ezen a hétvégén minden probléma nagyobbnak fog tűnni, mint máskor. Akármihez nyúlsz, az több időbe vagy épp energiabefektetésbe kerül, mint bármely egyéb esetben. Ezt elég nehezen fogadod el, pedig lehet, az égiek épp arra hívják fel a figyelmedet, hogy pihenned kellene, nem pedig belesüppedni a tennivalók sokaságába. Folyamatosan hátráltat valami, netán valaki? Nem kell dolgoznod, emellett a hétvégédet is beáldoznod, különösen akkor nem, ha az inkább csak mások érdekeit szolgálja! Megéri szórakozni, örülni bárminek, emberekkel találkozni, szeretni. Nem kell túlbonyolítani semmit. Csak úgy legyél!

Szűz

Ezen a hétvégén bármit tehetsz, ami kedvedre van. Élj, próbálj ki új dolgokat, fedezz fel ismeretlen helyeket. Ehetsz finomakat, hisz a fogyó hold végén – ha nem esel durva túlzásokba – nem maradnak rajtad fölös kilók. Ha hódítani lenne kedved, biztos akad, aki befogadó lesz rád. Ugyanakkor ne lépj át etikai határokat. Főleg olyanokat ne, amiket másoktól sem vennél jó néven – legyen szó szerelemről, anyagiakról, bármiről! Bulizz, de ne tedd ezt mértéktelenül, randizz, de ne keveredj olyan helyzetbe, amit később biztosan megbánnál. Azért persze engedd el magadat, hagyd, hogy sodorjon az ár, mert jó helyekre juthatsz el. Vasárnap törekedj a csend és a béke fenntartására.

Mérleg

Hátad mögött tudhatod a zsúfolt munkanapokat, a rengeteg tennivalót, a stressz pedig sokat érezhetően enyhül a hétvége megérkezésével. Kiszállhatsz a mókuskerékből, hétfő reggelig eszedbe se jusson dolgozni! Még a gondolataid se forogjanak ilyen témák körül! Légy képes arra, hogy a tartalmas pihenésnek, emellett önmagadnak szentelj két egész napot. Ami ezt a hétvégét illeti, úgy tűnik, minden rendben lesz, és a tervek szerint alakulnak a programjaid. Látványosan javul a kedélyállapotod és fel is leszel dobva. Jól teszed, ha most az alkotás irányába fordulsz, adj teret a művészeteknek is.

Skorpió

Ezen a hétvégén akadhat néhány probléma, és ezek elől nem futamodhatsz meg. Szembe kell nézned az esetleges nehézségekkel vagy váratlan tennivalókkal. Hiába nem keresed tudatosan a bajt, valamilyen formában mégis felbukkan, így pedig megoldást követel tőled. Fontos előre leszögezni, hogy mindaz, ami most történik, egyáltalán nem rossz, csupán jelentős tanulnivalót hordoz. Ezért lényeges az, hogy ne állj ellen a bonyolult kihívásoknak, hanem alkalmazkodj és tegyél fontos lépéseket az aktuális ügyek rendezése érdekében. Szükség esetén állj ki a gyengébbek mellett, vagy védd meg a saját érdekeidet. Mindennek helye lesz most életedben – tapasztalati szinten.

Nyilas

A hangulatváltozásaidat néhányan nehezen fogják elviselni, ezért ne csodálkozz, ha ennek hangot is adnak. Hétvége van, és a pozitív gondolatok és mosolyok helyett téged már a jövő hét feladatai kötnek le fejben. Ez botorság! Állj meg és pakold le a hétköznap terheit a hétvége kapujában, hisz pihenned kellene, szórakozni, örömforrásokat keresni. Kikapcsolódásra van szükséged, nem pedig még több leterheltségre. Talán akadnak olyanok, akik hajlandók arra, hogy lábujjhegyen járjanak körülötted, ám eljön az a pillanat, amikor a családodnak, a barátaidnak szükségük lesz a társaságodra. Válaszd a szórakozást erre a két napra, ne pedig a kedvetlenséget!

Bak

A szombati nap egy meglepő lehetőségeket kínál számodra, még akkor is, ha elsősorban pihenést terveztél magadnak. Csendet szerettél volna? A dolgok még változhatnak... A körülmények alkalmasak arra, hogy nyélbe üss valamilyen üzleti dolgot. Rendezz egy adósságot, hallgass meg egy előadást, gondold és formáld át anyagi ügyeidet. Megéri ilyen témákkal foglalkozni, remek ötletek pattanhatnak ki a fejedből. Ám még az sem kizárt, hogy egy új szerelem kopogtat az ajtódon – ha megesik, ne ágálj ez ellen! Tedd egy kicsit félre az elvárásaidat, mert tényleg nagyszerűek az energiák ahhoz, hogy jelentősen változtass saját helyzeteden. Vasárnap már lehet a nyugalomé, a családé.

Vízöntő

A szombati napod vegyes tendenciákat rejt, nem lesznek hozzád kíméletesek az égiek, alkalmanként leterhelnek vagy épp alaposan felpaprikáznak, ugyanakkor végül kárpótolnak is, így a mosoly és az öröm sem marad ki a hétvégéből. Ha nem akarod elvégezni a házimunkát, akkor garantáltan történik valami, ami miatt mégis kénytelen leszel nekiveselkedni. Ha valakivel elkerülnél egy találkozót, a végén mégis addig forog a sorskerék, amíg ez megtörténik, és jó vége lehet mégis. Nem tudod magadnak megmagyarázni, miért van benned ez a fura ellenállás, ám szerencsére lassan feloldódsz, és akárhol is köss ki, nagyszerűen fogod magadat érezni. Vasárnap lazíts, főzz valami finomat!

Halak

Különösebb nehézség nélkül telt el a hét leterhelő része, a problémás pillanatok szerencsére elkerültek, így a hangulatod kifejezetten emelkedett lesz egész hévégén. A barátaid vagy a családod körében töltött időt maximálisan élvezd ki, apróbb sikereket zsebelhetsz be, tanácsokat adhatsz, összességében elégedett leszel. Valaki többször is próbálkozni fog azzal kapcsolatban, hogy elrángasson különféle programokra, ám te kitartóan ellenállsz, mert a csend eleinte jobban vonz. Ugyanakkor ha mégis hagyod magad elcsábítani, akkor tudd, hogy mindenképpen pozitív élményekkel zárod a hétvégét, és megismerhetsz valakit, aki segít tisztán látni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.