Heti horoszkóp (május 6–12.)

Forrás: Shutterstock -
asztrológia heti horoszkóp ezotéria
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Ikrek számára a héten nem minden alakul majd úgy, ahogy eltervezték, de ez nem feltétlenül jelent rosszat. A Rákok számára pozitív irányú változásokat hoz ez a hét, az Oroszlánok előtt pedig kellemes napok állnak. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Kedvező hét ez a mostani, semmi sem zavarja meg a terveid kivitelezését. Adódnak olyan pillanatok, amikor már-már zavaró, hogy minden sínen van, gond nélkül haladsz előre, senki nem hátráltat, sőt az emberek inkább segítik utadat. Kiegyensúlyozottság és harmónia jellemzi a napjaidat, ami nagyban hozzásegít a mély és tartalmas gondolkodáshoz, közeli és távoli jövőd megtervezéséhez, és a másokkal való kommunikációhoz. Kedvező időszak ez ahhoz, hogy egy kicsit megpihenj, erőt gyűjts, élvezd a csendet, a lazítás lehetőségét. Tervezd a munkádat, karrieredet, vállalkozásod fejlesztését, párkapcsolatodat átgondold, anyagi ügyeidet rendbe tedd.

Bika

Az égiek segítségedre sietnek mindenben. Bármit tégy és gondolj, az pontosan úgy lesz jó, ahogy megteremted és létrehozod ezen a héten. Pozitív változások sokasága indul útnak, vajon lesz bátorságod igazán nagy módosításokat kezdeményezni? Vagy úgy döntesz, hogy hagyod a sorsot a maga útján járni, és lesz, ahogy lesz? Dönthetsz kedved szerint, ugyanis biztos, hogy jól jársz, bár a végeredményt tekintve nem mindegy, mennyi babért arathatsz le. A lehetőség adott a sikerhez, bátran vágd a fejszédet egy óriási fába, így, ha okosan tervezel, akkor hosszú távon igazán gyümölcsözővé válik számodra minden, ami most történik.

Ikrek

Ezen a héten minden másképp történik, mint ahogyan eltervezted. Ikrekként alapvetően azt szereted, ha előre kiszámíthatod az egyes lépéseket, de most minden másképp sül el. Mintha a sors direkt nehezítené az utat, amit jársz. Talán az égiek csupán meg akarnak kímélni valamilyen kudarctól? Bármi lehetséges! Gondold át aktuális ügyeidet, hová tartasz, mi a célod, mit akarsz elérni, hisz talán tényleg az lehet a háttérben, hogy megóvnának téged a bukástól. Talán be kellene látnod, hogy valami nem megy... Ne félj feladni valamit, hisz majd lesz helyette másik cél. Nem lesz egyszerű a tervedről lemondani, de ha más nem, hát próbáld átformálni. Minden napot jó kedvvel kezdj el, ez segít átlendülni a nehézségeken.

Rák

Pozitív irányú változásokat hoz ez a hét, nem lesz panaszra okod a hétvégén sem, amikor visszagondolva a zűrös hétkezdetre és sok leterhelő pillanatra, rájössz, hogy a nagy célokhoz mindig rögös út vezet. Csak a hétvégén fogod látni a sikereid eredményét, és mindenre büszke lehetsz. Fókuszba kerül az anyagi helyzeted, amely mindenképpen javulni fog, bár lehet, hogy a bankszámlád még nem gyarapodik látványosan, ugyanakkor a jó híreket, a pozitív előjeleket időben megkapod. Örülj mindennek, a kicsinek is! Hisz sok kicsi sokra megy, igaz? Az igazán nagy bonyodalmak most elkerülnek, ha adódik is valami átmeneti gond, könnyedén átvészeled, megfelelő és gyors megoldásokat találva minden kérdésre.

Oroszlán

A hét elején szükséged lesz többletenergiára, ha minden függő ügyet rendezni akarsz péntekig. A hold ugyan már növekedésnek indult, de nem lesz elég az a feltöltődés, amit neked biztosítani tud. Bizonyára azt is észrevetted a múlt héten, hogy erőteljes belső átalakulási folyamatok indultak el benned, ami érintette a szellemi és a fizikális oldalt egyaránt. Ez a hét azért lesz örömteli, mert stabilizálhatod az állapotodat, és komoly gondokkal nem kell szembenézned. Péntekre sok dologgal elégedett leszel, lényeges eredményeket fogsz tudni elérni. Hétvégére visszatalálsz régi önmagadhoz, kellemes napok állnak előtted, különösen akkor, ha a „sikeren" nemcsak óriási és világmegváltó dolgokat, hanem mindenféle, akár apró dolgokat is értesz.

Szűz

Úgy érzed, kicsúszott a lábaid alól a talaj? Nem mennek tökéletesen és hibátlanul a dolgok, sok a váratlan akadály, s hab a tortán, hogy felesleges köröket kell futnod? Nos, mindenre van megoldás, ezen a héten biztosan! Lásd be, a kommunikációd nem volt kifinomult az elmúlt hetekben, ez pedig bevonzott pár problémát, félreértést. Ám tudd, hogy a kocka ismét fordul, neked kedvező irányba. Minden körülmény adott ahhoz, hogy jó irányt vegyen életed több területe is. Szinte minden rendeződik ezekben a napokban, amivel kapcsolatban bonyodalmak adódtak mostanság. Extra bevételhez juthatsz, mellékállásra tehetsz szert, vagy akár saját vállalkozásba foghatsz, mindenesetre vigyázz arra, hogy ne vállald túl magadat.

Mérleg

Talán nem szokatlan, hogy inkább az egyszerűbb, monoton dolgokat tartod előrébb a felfordulás, a zűrzavar és a hangos szituációkkal szemben. Ám ezen a héten biztos elkerülhet a béke és a nyugalom, sokat jössz és mész, ügyeket intézel, ráadásul sok extra feladat is az asztalra kerül. Ki kell mozdulnod a komfortzónádból, ami egy-két napig kifejezetten rémisztő állapot lesz, ám szerdára rájössz, nagyon is időszerű volt változtatni néhány dolgon. Hétfőn és kedden a hangulatod sokat ingadozik, alig találod a helyedet, emiatt a környezeted is nehezen ért meg. Ám szerdától sokat javul a helyzet, többet mosolyogsz, és újra harmóniát tudsz teremteni magad körül.

Skorpió

A Merkúr és a Jupiter erős hátszelet biztosít neked, új dolgok megtételére késztetnek, emellett akkor is fontos döntéseket kell meghoznod, ha ezt hétfőn reggel még nem tervezed. Képes vagy felturbózni magadat, képes vagy befogadni új információkat, akár tanulni is hajlandó leszel. Gyűjts új tapasztalatokat leginkább szakmai és tanulmányi téren. A gyorsaság és a megfontoltság izgalmas egyvelegével kell számolnod. Ezen kettős állapot alapvető feltétele lesz annak, hogy sikert érj el. A heti konstellációk nem hagynak neked nyugtot, folyamatosan azt fogod érezni, hogy láthatatlan erők tolnak hátulról. Fogadd el ezt a fajta támogatást, hisz a hátszél mindig jól jön.

Nyilas

A hétfői napod kifejezetten nyugalmasnak ígérkezik, kedden is végzed a dolgodat különösebb komplikációk nélkül. Ám szerdán olyan extra égi segítség érkezik, amelyet érdemes felhasználnod jogi és üzleti ügyek intézéséhez, különösen akkor, ha valamiben régen elakadtál, és nem találtál jó ideje megoldást. Most biztos megleled a kiutat a sötétségből. Ha nem értettél szót valakivel, ezekben a napokban könnyen megegyezésre jutsz vele. Sok megerősítést kapsz azzal összefüggésben, hogy jó úton jársz, megfelelő célokat tűztél ki, így lényeges, hogy minden pillanatban magabiztos és határozott légy. Jól teszed, ha elégséges időt szánsz a családodra és a barátaidra.

Bak

Fizikai és szellemi aktivitásod elképesztő méreteket ölt – és ez nagyon jó! Egyszerűen nincs olyan kérdés, amire ne tudnál választ adni, vagy megkeresni azt, aki képes irányt mutatni. Kiváló tanácsadója leszel most mindenkinek, kommunikációs képességedet a Merkúr támogatja. Nem csak a saját ügyeidet rendezed el remekbe szabott módon, hanem másoknak is besegítesz, képes leszel vitákat is elcsitítani. Új dolgokba akarsz belevágni, akár többe is egyszerre? Tedd meg, ne félj ismeretlen terepet felfedezni! Visszaülnél az iskolapadba? Meglepő gyorsasággal leszel képes bármilyen tananyagot elsajátítani vagy a függőben lévő vizsgákat kipipálni.

Vízöntő

Használd ki a Vénusz és a Merkúr jótékony hatását. Ezekben a napokban könnyedén építheted emberi kapcsolataidat, amire nagyon is szükséged van, hisz ezek által jutsz előrébb, feljebb, és leszel jó hatással a környezetedre. Biztosan észrevetted, hogy az elmúlt hetekben kicsivel több félreértésben volt részed a megszokottnál, így pár emberi kapcsolat, kötelék meglazult, talán meg is szakadt. Persze ezeknek nagyon is helyük és idejük volt, ugyanakkor minden olyan rokoni, baráti vagy üzleti kapcsolatot, aminek most birtokában vagy, érdemes építeni, erősíteni azonnal. Semmire ne legyints, mert még az apró történések is fontosak. Ne mondd azt, hogy minden ráér a jövő héten. Egy telefon, egy e-mail nem kerül semmibe!

Halak

Bár hétfőn és kedden nem leszel kiemelten jó passzban, szerdától a jókedved a magasba emelkedik, a kedélyállapotod stabilizálódik, így pedig örömmel figyelsz másokra, gondolataikra, céljaikra, és nem utolsósorban vevő leszel az új információkra. Már-már vadászol a különféle lehetőségekre, hogy valamelyiket megragadva változtathass önmagadon, az életeden, a szakmai vagy a tanulmányi dolgokon. A pénzügyek is hirtelen fellendülnek, kapsz egy jó ajánlatot, és ezzel gyarapíthatod a pénztárcádat. Fogadd el a lehetőségét annak, hogy ismeretlen területen kamatoztathatod meglévő tudásodat. Fontos, hogy a szellemi fejlődést helyezd előtérbe csütörtöktől! Ez most prioritást kell hogy élvezzen!

Májusi szerelmi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20190418-majusi-szerelmi-horoszkop.htmlA párban élő Kosok számára izgalmakat és romantikát tartogat ez a hónap, de a páratlan Bikák sem fognak unatkozni: izgalmas flörtökben lehet részük. Az egyedülálló Szüzeket meglepetés érhet, ha spontának és befogadók lesznek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! HoroszkópMájusi horoszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20190418-majusi-horoszkop.htmlA Bikák előtt jó lehetőségek nyílnak májusban, az Ikrekre pedig szép, romantikus hetek várnak. A Szüzek újult erővel vetik bele magukat az életbe, a Mérlegek számára pedig eljön a rég várt változások ideje. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! HoroszkópOrigoMájusi pénzhoroszkóphttp://www.life.hu/horoszkop/20190418-majusi-penzhoroszkop.htmlA Rákoknak ebben a hónapban siker és öröm jut majd, csak fogadják el azt, ami megadatik. Az Oroszlánok folyamatos segítséget kapnak az égiektől, a Mérlegeknek pedig kiválóak az esélyeik arra, hogy gyarapodjon a pénztárcájuk. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok! HoroszkópOrigoMutasd a a csillagjegyed, megmondom, miben vagy tehetséges!http://www.life.hu/horoszkop/20150622-mutasd-a-a-csillagjegyed-megmondom-miben-vagy-tehetseges.htmlMindenki szuper valamiben, de mégsincs két egyforma tehetség. Van, aki született vezető, van, aki tökéletes alkalmazott. Kíváncsi vagy, neked mi "fekszik" a legjobban? Mutasd a csillagjegyed!HoroszkópThinkstockMit mond a csillagjegyed a szexuális életedről? Most kiderülhttp://www.life.hu/horoszkop/20151026-horoszkopod-elarulja-milyen-vagy-az-agyban-es-milyen-a-szex-veled.htmlRámenős vagy szelíd? Tüzes vagy gyengéd? A csillagok segítenek megismerni a te és az ő vágyait. Horoszkóp--Versenyszellem és küzdés - csillagjegyed szerint sportolj te is!http://www.life.hu/horoszkop/20140705-a-csillagjegyek-meghatarozzak-milyen-sportot-valasztunk.htmlA csillagjegyek személyiségjegyeinken keresztül nemcsak vérmérsékletünket vagy szenvedélyeinket képesek befolyásolni, de azt is megmutatják, milyen mozgásformák passzolnak igazán hozzánk. Horoszkóp--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.