Őrültség? Jöhet! - Ők a legzakkantabb csillagjegyek

Forrás: Shutterstock -
csillagjegy horoszkóp magazin őrült
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekkel a csillagjegyekkel a legőrültebb dolgok is nap, mint nap megeshetnek, hiszen ők maguk is kissé zakkantak – a szó legpozitívabb értelmében. Velük az élet sosem unalmas, de az, aki nincs felkészülve rájuk, bizony gyakran érezheti unalmasnak és jelentéktelennek magát mellettük.

A zakkantságban benne van némi fesztelen őrület, a kalandvágy, a megbotránkoztatás, a feltűnőség, az élvezetek kiaknázása. Az ilyen jegyben született emberek barátnak és társnak is kiválóak, feltéve, ha képes vagy elfogadni az őrültebb énjüket is.

A legzakkantabb csillagjegyek

Nyilas

A kalandvágyó és gyakran adrenalinfüggő Nyilasok a lehető legtávolabb állnak az otthonülő típusú emberektől. Szinte képtelenek nemet mondani egy mások számára őrültnek tűnő utazásra: mint például másnap, egyetlen hátizsákkal nekivágni egy öt napos túrának, Spanyolországban.

Szeretik ugyan az otthon biztonságát, de az, hogy velük egy teljes hétvégét átnetflixezz, szinte teljességgel kizárt. Hirtelen ugranak bele kapcsolatokba, munkákba, de ha nem érzik benne a kihívást, hamar elterelődik a figyelmük másfelé.

Ikrek

A kétarcú Ikreken bizony ember legyen a talpán, aki képes kiigazodni. Zakkantsága belé van kódolva, úgy éli az életét, mintha valóban két ember lakozna benne, és gyakran még ő sem képes irányítani, melyik kerüljön a fényre. Épp ezért lehetséges, hogy este még ő volt a legodaadóbb ember, akit valaha is ismertél, de másnap reggel csak átnéz rajtad, mintha láthatatlan lennél.

Ám az, aki képes mindkét arcát megszeretni, hatalmas kinccsel lesz megáldva, mivel az Ikrek szülöttei nagyon is képesek értékelni azt, aki jó hozzájuk.

A legzakkantabb csillagjegyek Forrás: Shutterstock

Skorpió

Ismered a mesét a békáról, a skorpióról és a folyóról? Nos, hiába ígéri meg a békának, hogy ha átviszi a hátán a folyón, nem fogja bántani, természeténél fogva bizony célba talál a mérges tüskéje. Ilyen egy Skorpió, igazán meg tudd zakkanni, ha úgy érzi, fenyegetést jelentesz rá. Szeme elé leszáll a vörös köd, és addig nem áll le, míg fel nem adod.

A Skorpiók ugyanakkor szenvedélyesek az élet minden területén, mellettük pedig te is jobban meg tudod élni az élet legapróbb dolgait is.

Oroszlán

Az Oroszlánok ambivalens viselkedésükkel képesek az őrületbe kergetni azt, aki nem tudja őket a maguk fenségességében elfogadni és szeretni. Egyik pillanatban bájosak és segítőkészek, majd a másikban támadnak, természetesen lesből.

A drámakirálynők és drámakirályok mindig biztosítják a kellő kapcsolati intenzitást, de legbelül csak arra vágynak, hogy csodáld és imádd őket.

Mérleg

A harmónia szinonimájaként emlegetett Mérlegeknek bizony van egy kifejezetten zakkant oldaluk is. Ez akkor tör elő, amikor kilépnek a komfortzónájukból, és a mérlegelés helyébe az azonnali, impulzív döntéshozatal lép. Képesek totál felkészületlenül belevágni egy lakásfelújításba, és a közepén pánikolva segtséget hívni, hogy úgy tűnik, sikerült kibontaniuk a tartófalat, most mi legyen?

A Mérlegek szeretnek játszani, de nem az első helyért, hanem magáért a játék élvezetéért, legyen az egy társas- vagy épp egy párkapcsolat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.