5 sztárpár pikáns szextitkai

szex szexualitás sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Gondolkodtál már azon, vajon melyik sztárral bújnál a legszívesebben ágyba? Most vedd át velünk újra az érveid, a következő öt sztárpár egyik tagja biztosan felejthetetlen élményt nyújtana.

Lady Gaga és bárki

Gaga nem éppen egy félénk kislány. Bár nem ijed vissza a vad dolgoktól sem, nála az egyéjszakás kaland ki van zárva. A szexben számára ugyanis fontos, hogy előbb megismerje a másikat, hogy tudja, mit szeret, mit nem. Pontosan ez a másokra odafigyelő hozzáállása és vadságának keveréke teszi őt igazán fantasztikussá az ágyban.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Anna Paquin és Stephen Moyer

A kémiából kiindulva, amit kettőjük között vibrál a True Blood című vámpíros sorozatban, szinte biztosra vehetjük, hogy a való életben is hasonló szenvedély hajtja őket. Ráadásul mindketten nagyon nyitottnak és magabiztosnak tűnnek, ami a szexben csak jól jöhet.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Angelina Jolie és Brad Pitt

Bradről keringenek ugyan pletykák, hogy olyan, mint egy jégcsap, de Angelina biztos tudja, hogyan forrósítsa fel. Abban pedig teljesen biztosak lehetünk, ha nem lenne vele jó a szex, egy ilyen tüzes nő, mint Angelina, már rég lelépett volna.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Heidi Klum és Seal

Ők annyira szeretik egymást, hogy ezért már mi is szeretjük őket. Majdhogynem látjuk a köztük cikázó villámokat. Ha így szeretik egymást, és még három babát is összehoztak, valószínűleg tudnak valamit.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Penelope Cruz és Javier Bardem

A világ egyik leggyönyörűbb nője Penelope, ráadásul van benne valami, ami azt sugallja, elég rámenős az ágyban is, hogy megtartsa Javier Bardemet, aki pedig maga a megtestesült férfiasság.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.