párkapcsolat szex szexualitás egészség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Miért jó a szex? Például egyértelműen bizonyított tény, hogy kiváló gyógyír a depresszióra, és az asztmások orrát is mindenféle orrspricni nélkül kidugítja. A hatás garantált!

1. Fényessé teszi a hajad

A szex - kevés vagy sok - a szépség egyik tökéletes és tulajdonképpen ingyenes kezelési módja. Tudományos tesztek többféle módon kimutatták, hogy miközben a nők szeretkeznek, testükben ún. ösztrogénhormonok termelődnek igen nagy mennyiségben, amelyek a hajat fényessé, a bőrt pedig simává varázsolják. Ez utóbbit akkor is javítják, ha már nem a legfiatalabb.

Istockphoto
Istockphoto

2. Eltünteti a bőrhibákat

Természetesen a gyengéd, feszültséget oldó szeretkezés képes csökkenti a bőrbetegségtől való szenvedés esélyeit, kezeli a bőrkiütéseket, csökkenti a bőrhibákat, pl. a pattanások számát. Az ágytevékenységgel együttjáró izzadás tisztítja a pórusokat, ragyogóbbá teszi a bőrt.

3. Égeti a kalóriákat

A szeretkezés egyértelműen kalóriákat éget, egy alapos hancúr legalább annyit, mint amennyit a romantikus vacsi alatt felhalmoztál.

Istockphoto
Istockphoto

4. Formálja az alakod

A szex - mindenféle extremitás nélkül - az egyik legbiztonságosabb sport, amit valaha űzhetsz. Bizonyítottan nyújtja, erősíti a tested szinte összes izmát. Sokkal élvezetesebb, mint 20 hossznyi úszás vagy 10 háztömbnyi futás, ráadásul semmi szükség speciális sportcipőre, egyéb drága felszerelésre. Szóval, anyagilag is megtérül!

5. Csökkenti a depressziót

A szex azonnali gyógyír a depresszióra - legyen az kezdődő vagy mély állapotban lévő. Felszabadítja a test endorfinját a véráramlatban, így a közérzet sokkal jobb lesz, több mosoly látszik majd arcunkon, s általában jólétérzetet eredményez.

Szexelnék de nem merek- Nézd meg videónkat!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=VQLhZcFaxCCVtKTa



6. Vonzóvá varázsol

Észrevetted valaha, hogy minél többet szexelsz, annál többen kínálják fel neked azt - ismerősök és idegenek egyaránt? Nem? Pedig így van! A szexuálisan aktív emberi test óriási mennyiségű kémiai anyagot bocsát ki. Ennek neve feromon. A feromonnak van egy megfoghatatlan, de az emberi orr számára mégis érzékelhető illata. Az ilyen illatú szexparfümök őrjítik meg az utánad vágyakozókat.

Istockphoto
Istockphoto

7. Megnyugtat

A szex a legbiztonságosabb, kémiai anyagoktól mentes, vény nélkül beszerezhető, ingyenes nyugtatószer a világon. Éppen tízszer hatásosabb a Váliumnál.

8. Gátolja a fogszuvasodást

A mindennapos csókolózás a fogorvost is messze tartja - no, azért a fogmosás se maradjon el. A csókolózás során a nyál lemossa az oda nem való dolgokat a fogakról, emellett csökkenti a fogszuvasodást okozó savak magas szintjét, sőt, részben megelőzi a fogkő kialakulását.

9. Enyhíti a fejfájást

A szex egyértelműen enyhíti a fejfájást, oldja a feszültséget, amely korlátozza a véredényeket az agyban. Szóval vérbőséget is okoz...

10. Javítja a légzést

A sok szeretkezés kidugítja az orrot, könnyebb levegővételhez juttatva az emberi tüdőt. A szex felveszi a küzdelmet az asztma és a szénanátha ellen.

Forrás: www.ezoterikus.hu

És még:
7 tuti tipp, amire garantáltan buknak a pasik!
Hódítsd vissza! 7 tuti visszacsábító trükk
Szexkalkulátor - összeilletek?

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.