párkapcsolat szex szerelem megcsalás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Egy kapcsolat céljai annyira nehezek, hogy két embernek kell vinnie, de néha háromnak" - mondta Alexander Dumas fia a múlt században, de ez az állítás a mai napig érvényes!

Thinkstock
Thinkstock

A statisztikák szerint a férfiak közel 76%-a lép félre, és csupán 13%-uk elégszik meg a szexuális fantáziában való kielégüléssel (nőknél ez az arány 25%). Megkérdeztünk néhány hímneműt, mi viszi őket rá az esetleges félrelépésre. A megcsalókat alapvetően 5 csoportba lehet osztani.

1. Don Juan-szindrómások:

A férfiak kis százaléka ebbe a csoportba tartozik. Ez esetben a férfiak kóros önmegerősítést keresnek a lehető legtöbb szexuális kapcsolat létrehozásával. Az ilyen típusú férfiak nem lépnek be a házasság kötelékébe, és képtelenek komoly kapcsolat létrehozására. De ha mégis frigyre lépnek, akkor sem képesek ezeket az indíttatásokat legyőzni még a legjobbnak tűnő kötelékben sem.

A nőknek is lehetnek kalandjaik! Szex, szerelem, csalfaság - mindez egy websorozatban!



2. Szexuális bosszúállók:

Ezen férfiak különleges csoportot képeznek. Ők azok, akik életük valamely szakaszában lelki sérülést szenvedtek a nők miatt. Ez lehet pl. családi vagy párkapcsolati szerencsétlenség is. Ezáltal a női nem minden tagján bosszút akarnak állni azzal, hogy megalázzák és a lehető legtöbb szenvedést okozzák nekik.

3. Unaloműzők:

A legveszélyesebb egy kapcsolatban az unalom. Ezen férfiak szinte biztosan máshol keresik a felfrissülést, még jó házasság esetén is. A legtöbb férfi szereti az izgalmat, a kalandot, és félrelépnek akkor is, ha nem akarnak válni. Ezek a kapcsolatok szinte mindig rövid távúak, és szigorúan titkosak.

Thinkstock
Thinkstock

4. Érzelmi izolálók:

Gyakran előfordul, hogy a férfi a családban mint abszolút vezető, védelmező és eltartó funkcionál. Ilyenkor a feleség elköveti azt a hibát, hogy nem fordul a férjéhez ügyes-bajos dolgaival, és ezt a gyermekeiknek is megtiltja. Ezáltal észrevétlenül is megteszi az első lépést az elhidegülés irányába. A férj azt érzi, hogy senki nem próbálja megosztani vele életét, és ki van zárva a család életéből. A helyzetet könnyen lehet orvosolni, ha belátjuk hibánkat. Amennyiben ez nem történik meg, az ilyen férfi unott és elkeseredett lesz, és könnyedén a csapdájába eshet egy csábítónak.

5. Szexbe menekülők:

Ezen típusú férfiak a problémáikat megpróbálják átvinni a szexuális élet szférájába. Mivel a feleségüknek nem merik beismerni gondjaikat, ezért a megoldást kapcsolaton kívül keresik, ahol nyugodtan megnyílhatnak, mivel a szerető biztosan nem mondja nekik hogy: "Én megmondtam!".

Tippünk: Kell-e szerelem a szexhez?


szólj hozzá: Kell-e szerelem a szexhez?



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.