Amilyen a melled, olyan vagy az ágyban!

mell párkapcsolat szex szexualitás felnőtt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A női mell mindig is izgatta a férfiak fantáziáját. Azon hölgyek, akiket a természet nem áldott meg dús idomokkal, mindig irigyelték szerintük szerencsésebb társaikat. Tavaly ez volt az egyik kedvenc cikketek a Life.hu-n.

Szexológusok szerint a mell formája és mérete sokkal jobban befolyásolja a személyiséget, mint akár a horoszkóp. Milyen formák léteznek?

Nagy mell

A nagy mellet általában dinnyéhez hasonlítják, ami a férfiak számára azt sugallja, hogy tulajdonosa házias, de ez tévedés. Az ilyen idomú hölgyek szeretik, ha körberajongják őket, de cserébe ők is odaadóak az ágyban.

Thinkstock
Thinkstock

Citrom formájú mell

Azok a férfiak, akik a kacér hölgyeket szeretik, a citrom formájú melleket részesítik előnyben. Ugyanis ez a forma életvidám személyiségre vall, aki akár önmagán is jóízűen tud nevetni.

Ovális forma

Az ovális formát az ananásszal azonosítják. Ez olyan hölgyre vall, aki saját karrierjével van inkább elfoglalva a romantika és a szex helyett.

Grapefruit alakú mell

A grapefruit mellű nők szabadelvűek. A férfiak szemében erotikusnak tűnnek, mégis zárkózottak és erősen kötődnek partnerükhöz. Előnyben részesítik az otthon kényelmét.

Thinkstock
Thinkstock

Narancs formájú mell

A narancs formával rendelkező hölgyek cseppet sem temperamentumosak, alig érdekli őket a szerelem fizikai oldala. Pontosan tudják, mit akarnak az élettől, az ágyba bújás pedig teljesen mellékes számukra.

Kis mell

A kis mellű hölgyek, akiknek idomai leginkább a cseresznyére hasonlítanak életvidámak, szeretnek bulizni és jó partnerek az élet minden területén - így a szexben is.

Körte mell

A körte mellűek abszolút szerelemorientáltak. Az ágyban szeretnek kísérletezni, nem riadnak vissza új pozíciók kipróbálásától. Számukra a romantika elengedhetetlen az együttléthez.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.