párkapcsolat Bradley Cooper Jennifer Lopez
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Alighogy bejelentette válását Jennifer Lopez, máris lencsevégre kapták Hollywood egyik legnagyobb nőfalójával.

Bradley Cooper nem veti meg a csinos színésznőket, pláne, mióta különváltak útjaik Renée Zellwegerrel. Májusban a dögös Olivia Wilde-dal randizgatott, néhány napja pedig Charlize Theronnal kokettáltak - a hét végén pedig a frissen szinglivé vált Jennifer Lopezzel kapták őt lencsevégre.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Igen, Jenniferék randiztak" - vallotta egy bennfentes a US magazinnak. A két sztár Hollywood egyik legdrágább és legromantikusabb éttermében töltött el két órát. "Cooper már évek óta nagy rajongója Jennifernek, és már nem egyszer beszéltek egymással telefonon" - tette hozzá a jól értesült, akinek igaza lehet, hiszen a párocska már tavaly is együtt mutatkozott egy divatbemutatón.

Több szemtanú szerint Jennifer az ominózus vacsorán túlságosan is dögös volt, nagyon kiöltözött az alkalomra, ráadásul nyilvánvaló volt, hogy ő és a sármőr intenzíven flörtölnek egymással. Egy másik bennfentes szerint csak egy közös üzleti ügyet beszéltek meg - de ismerve mindkét sztár ízlését azon sem lepődnénk meg, ha ők lennének a következő álompár Hollywoodban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.