színésznő színész Antonio Banderas Hollywood Madonna sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csak most ismerte be Antonio Banderas, mennyire félt Madonnától, amikor pont húsz évvel ezelőtt az énekesnő megpróbálta kivetni rá a hálóját.    

Forrás: AFP
Forrás: AFP


"Egy vacsorán találkoztunk, és láttam rajta, hogy szeretne valamit. A bökkenő csak az volt, hogy akkor még egy kukkot sem értettem angolul. Nyomta-nyomta a szöveget, én meg zavartan pislogtam. A testbeszéde persze mindent elárult, de én nem akartam tőle semmit. Gondoltam: mit nyomul rám ez a nő? Túl magabiztos volt, túl híres, nem hiányzott nekem egy ilyen kaland, a saját kis karrieremet akartam építeni, ami addigra már kezdett beindulni. Aztán öt évvel később együtt dolgoztunk az Evitában. Addigra már rendben volt az egóm, ő meg úgy viselkedett, mintha mi sem történt volna, teljesen kollegiális lett a viszonyunk." - mesélte Antonio Banderas egyik interjújában.

Banderast legközelebb a Csizmás, a kandúrban láthatjuk - pontosabban a róla mintázott karaktert. Az eredeti változatban a hangját is kölcsönzi a daliás macseknek. A legnépszerűbb Shrek-karakter főszereplésével készült animációs produkció eredettörténet, azaz kiderül belőle, hogyan lett az árvaházban cseperedett Csizmásból félelmetes kardforgató.

Hazai bemutató: Puss in Boots, 2011. december 1.

Tippünk: Nézd meg a film előzetesét!







Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.