A legizgalmasabb randihelyszínek Budapesten - Ahová titokban minden pasi vágyik

Valentin-nap szerelem szórakozás program
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Valentin-nap nem feltétlenül az ajándékozásról szól, hisz az együtt töltött időnél nincs értékesebb. Ha szeretnéd felpörgetni a kapcsolatodat, lepd meg párodat egy igazán romantikus élménnyel! Íme a Life.hu legjobb tippjei!

1. Romantikázz a csillagok alatt

Ha kiszakadnál kicsit a hétköznapok szürkeségéből, aligha létezhet izgalmasabb program, mint szerelmeddel a ragyogó csillagos égbolt fürkészése. A Gellért-hegy lábánál található csillagvizsgálóban átélheted a világűrrel való találkozás páratlan élményét, a 90 éves teleszkóp segítségével pedig megcsodálhatod a leghíresebb objektumokat: a Holdat, a Szaturnuszt, a Jupitert, az Orion-ködöt és a Fiastyúkot. Derült idő esetén az egyórás bemutatón minden hétfőn, szerdán és csütörtökön vehetsz részt, az esti órákban.
Bővebb infó: http://www.urania-budapest.hu/

Thinkstock
Thinkstock



2. Utazz az időben

Ha a partnered nem bírja a csöpögős romantikát, vedd le a lábáról egy igazán egyedülálló programmal. A szabadtéri múzeumban a kommunista diktatúra utcáról eltávolított gigantikus alkotásai láthatóak, többek között a szovjet Vörös Hadsereg katonáinak szobrai, a Felszabadító szovjet katona, a Sztálin dísztribün vagy Lenin emlékműve. A Barakk-kiállításon bepillantást nyerhetsz az '56-os forradalom és a rendszerváltás sorsfordító eseményeibe, illetve megtekintheted a kommunizmus korszakának különleges árucikkeit. A Memento Park minden nap 10 órától napnyugtáig látogatható.
Bővebb infó: http://www.szoborpark.hu/

www.szoborpark.hu
www.szoborpark.hu



3. Korizz Újpesten

A tökéletes randihoz klassz program lehet a korcsolyázás, még akkor is, ha egyikőtök sem a jégpályák bajnoka. Hódolj a mozgás örömének, és kapcsolódj ki pároddal Közép-Kelet-Európa egyedülálló sportlétesítményében. Ha már régóta nem volt korcsolya a lábadon, vagy most próbálkozol az alapokkal, 1000 Ft-ért bérelhetsz egyet, vagy kérheted az oktató segítségét. Az épület 1800 négyzetméteres jégpályával rendelkezik, ahol az év minden napján csúszkálhatsz, ám a közönségkorcsolyázás ideje változhat, ezért indulás előtt mindig ellenőrizd az aktuális időpontokat.
Bővebb infó: http://www.jegpalota.hu/

Thinkstock
Thinkstock



4. Élvezd a természet közelségét

Szívesen kimozdulnál valamerre, de unod már a sablonos helyeket? Kapd fel a túracipőt és kirándulj kedveseddel a Hárs-hegyi lejtőkre, ahol a Normafához és a János-hegyhez képest jóval kevesebb a látogató. A Nagy-Hárs-hegy csúcsán álló, fából épült kilátót az első magyar környezetvédőként elismert erdőmérnökről, Kaán Károlyról nevezték el. A többszintes épület tetejéről lenyűgöző körpanoráma tárul eléd a városra és a közeli hegyekre, ahonnan csodálatos fotókat készíthetsz. Ha a Hárs-hegyen túrázol, érdemes útba ejtened a Kis-Hárs-hegyen található egyedi alakú kilátót is, amely Makovecz Imre tervei alapján készült.

www.gyermekvasut.hu
www.gyermekvasut.hu


5. Koccints a budai várban

A pasid garantáltan díjazni fog egy kulináris délutánt, ahol közösen élvezhetitek a finomabbnál finomabb borok nyújtotta örömöket. A budai vár pincéjében lévő vinotékában megkóstolhatjátok hazánk leghíresebb borvidékének nedűit, a hungarikumnak számító pálinkakülönlegességeket, továbbá megismerkedhettek a kézműves és családi pincészetek munkáival is. A sajt és a bor tökéletesen kiegészítik egymást, ezért ne hagyjátok ki a ház sajtműhelyében készült finomságokat. A borkóstoló csomag ára tartalmazza a magyar nyelvű szakmai beszámolót és apró sós süteményt is.
Bővebb infó: http://www.magyarborokhaza.com/

Thinkstock
Thinkstock



Csobbanj a habokba!

Ha semmi másra nem vágytok a szerelmesek napján, csak egy medence jó forró vízre, akkor élvezzétek az együtt töltött órákat a főváros valamelyik gyógyfürdőjében. A Gellértben például kényeztetheted magad egy finom csokoládés kezeléssel vagy lávaköves masszázzsal, miközben a pasid a páratlan szépségű Zsolnay-burkolatokkal díszített termálfürdőben lubickolhat. A Lukácsban kipróbálhatod az iszappakolást, szaunázhatsz vagy gőzfürdőzhetsz, és bónusz programként élő kívánságműsorban kérheted a kedvenc dalaidat.
Bővebb infó: http://www.gellertbath.com/index.hu.php, http://www.budapestgyogyfurdoi.hu/hu/lukacs/aktualis





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.