Kilenc évvel fiatalabb szeretőjével bukott le a férjezett magyar színésznő

színésznő Janza Kata szerető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, a Veled, Uram! című rockopera szerelmesei, Janza Kata és Szerényi László az életben is egy párt alkotnak.

Bár sokan úgy tudják a színésznő még mindig együtt él férjével, a táncosként dolgozó Kővári Lászlóval, akivel közös gyerekük is született, Samu. Ő Kata második gyermeke, az első házasságából, Pintér Tibortól született Janka. A szerelmesek kapcsolata állítólag már hónapok óta nyílt titok a színházi világban, ám eddig nagyon vigyáztak arra, hogy ne bukjanak le.

Forrás: MTI/Kallos Bea
Forrás: MTI/Kallos Bea

Egy kedd esti sajtónyilvános koncert után, amelyen Náray Erika és Kökény Attila mutatta be közös előadóestjét, óvatlan volt a pár. Igaz, a koncert alatt kínosan ügyeltek arra, hogy tartsák a közöttük lévő egyméteres távolságot, tudatosan keltették azt a látszatot, hogy nincs köztük több kollégiális viszonynál - írja a Blikk. Az újságírók távozása után a pár óvatlanabbá vált, még egy-egy pillanatnyi kézfogást is megengedtek maguknak. A szórakozóhely előtt aztán már nem tudtak parancsolni az érzelmeiknek, és forró csókot váltottak.

"Az elmúlt hónapokban - közös megegyezéssel -, Kővári Lászlóval alkotott házastársi életközösségünket felbontottuk." - vallotta nemrég a színésznő. Janza Kata egyébként a fiatala­bb férfiakhoz vonzódik: első férje, a színész-rendező Pintér Tibor is két évvel fiatalabb nála, míg mostani kedvese, Szerényi kilenccel!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.