színésznő válás Alkonyat (film) Nikki Reed Alkonyat sztár édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Alkonyat-filmek sztárja, Nikki Reed kétéves volt, amikor szülei, Cheryl Houston és Seth Reed elváltak. Ezért a 24 éves színésznő úgy nőtt fel, hogy nem is beszélt az édesapjával.

A Rosalie-t megformáló fiatal sztár, aki jelenleg soványabb, mint valaha, szülei szakítását követően nem tudta megérteni, hogy édesapja miért hagyta el őt és a testvérét, Nathant. "Gyermekként nem rendelkeztünk olyan mentális képességekkel, hogy megértsük a felnőttek döntéseit" - vallotta Nikki a Zooey Magazine-nak.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Mostanra rendeződött kettejük viszonya, és ma már a színésznő szoros kapcsolatot ápol az apukájával, akihez nagyon közel áll. Nikkinek szüksége van arra, hogy Seth ott legyen mellette, hogy minden nap beszéljenek telefonon, és hogy elmondhassa neki, hogy szereti.

A sztár, aki 2011 októberében hozzáment az American Idol egyik felfedezettjéhez, a huszonhét éves Paul McDonaldhoz, egy ideig együtt is élt édesapjával. "Elég idős voltam ahhoz, hogy már ne lakjak a szüleimmel. Elég pénzem is volt, hogy külön költözzek, de ahelyett, hogy egyedül laktam volna a lakásban, megmondtam apának, hogy szeretnék vele élni egy kicsit" - mesélte Nikki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.