párkapcsolat férfi LifeNight szerelem szakítás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Te is biztosan kerültél már olyan szituációba, amikor a nemkívánatos pasit nem tudtad magadról levakarni egy szakítás vagy megismerkedés után. A helyzetet nem könnyű kezelni, és nagyon észnél kell lenni, hogy ne süljön el balul a dolog. A Life.hu most férfiakat kérdezett a témában.

Zaklató SMS-ek, éjszakai telefonok, levél a postaládában - igen, ezek mind arról tanúskodnak, hogy a pasi, akivel bármilyen kapcsolatod is volt, nem képes túllépni a köztetek kialakult viszonyon és így vagy úgy, de még mindig szeretne tőled valamit. Sok nő ilyenkor elköveti azt a hibát, hogy válaszolgat az üzenetekre, de vannak, aki figyelmen kívül hagyják a zaklatót. Természetesen az is gyakran előfordul, hogy a nő a zaklató. Lássuk, mi a férfiak véleménye.

Tippünk: Zaklat? - 5 lerázós tipp pasik ellen


"Nem bántottuk egy ujjal sem"

Zoli, boltos (28)

"A húgomnak volt egy pasija, aki az istennek se akarta őt békén hagyni a szakítás után. Mondhatott neki bármit, akkor is a nyakára járt, hogy ő még mindig így meg úgy szereti, és ők összetartoznak, satöbbi - láthatóan nem volt képes felfogni, hogy ennek már vége. Amikor már bulikban és az utcán is utána járt, megelégeltem a dolgot, és néhány nagyobb darab barátommal meglátogattuk a srácot. Nem bántottuk egy ujjal sem, csak felmentünk hozzá, leültettük a kanapéra, és elmondtam neki, hogy miként viselkedik egy férfi ilyen helyzetben. Utána megoldódott a szitu."

Thinkstock
Thinkstock

Amikor a nő a hunyó

Dávid, informatikus (33)

"Azért nem csak a férfiak tudnak ám zaklatni, legalábbis az én környezetemben bőven előfordult a fordított eset is. Én elég jól megúsztam, csak egyszer történt velem ilyen, ott is inkább csak interneten át volt kitartó a kislány. Miután kitettem a szűrét, egyfolytában írogatott, és az elején még jó fej akartam lenni, válaszolgattam, hogy nem vele volt a baj, blabla, aztán mikor nem hagyott békén később se, csúnyán elküldtem. Ez se segített, úgyhogy egy idő után egyszerűen nem válaszoltam. Még írt párszor, aztán eltűnt végleg."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.